eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ok, mam już :D. Ale jestem durny, takie łatwe to było :lol2: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull256 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 co trzeba zrobić w tej misi kompletnie nie wiem :mur: mogli byście mi pomóc Wie ktoś jak zrobić trick "flairs" na bmx w tony thaw w wans parku.pomóżcie bo niemoge przejść jak coś pisć na gg4948991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 flair = bf + 180 jak dobrze pamietam, daaawno nie gralem w to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull256 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 flair = bf + 180 jak dobrze pamietam, daaawno nie gralem w to... a niewiesz czasami jak zrobić "tire tap" nieumiem tej misi zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull256 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 spooko. ja tylko chce dyszki dobić aby nie mieć tego wnerwiającego "początkujacy uczestnik" nie orjętujesz sie czasami jak przejść drugi trick na bmx'ie bo nie umiem go przejść :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Człowieku ,opamietaj się za dużo tych pytań jak przejść , ja tego nie umiem. Wszystko da rade zrobić tylko trochę chęci potrzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoik Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jak zmienić J. Polski na English??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizajter Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Słuchajcie mam debilną sprawę. Z bmx sobie poradziłem ale za cholere nie mogę zrobic wall runa, przejzalem chyba z 1000 for i nic! Nic! Ta gra doprowadza mnie do szału. Dam sejwa, ktoś jest chętny mi przejść? Bardzo proszę.... Moje gg: 290|2981 mój save http://www.speedyshare.com/469282997.html BŁAGAM WAS! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSR Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 O której misji mówisz? U tego francuza w Beverly Hills(?)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizajter Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) tak, dokładnie. Ten parkur. Pomoże ktoś? :mur: Edytowane 6 Marca 2009 przez dizajter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSR Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Wystarczy biec w strone ściany i przytrzymać przycisk grindu, później jest jeszcze jakiś flip to to chyba cudem zrobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizajter Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Wystarczy biec w strone ściany i przytrzymać przycisk grindu, później jest jeszcze jakiś flip to to chyba cudem zrobiłem. No ja właśnie tego flipa nie moge zrobić. Klikam tą kombinacje i nic. Pare razy mi sie udalo, ale calej misji nie potrafie :( wyslesz save? Edytowane 9 Marca 2009 przez dizajter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSR Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Gre przechodziłem już dawno więc save nie mam. Znalazłem coś takiego na gamefaqs: Now you get fancy, a wallrun WITH a wallflip. Perform a wallrun as usual, but make sure you hold down R1 as soon as you start running up the wall, otherwise when you try to do a wallflip, you'll just jump away from the wall. You dont want to do that, you want to run up the wall, and press Down and X at the same time to do a wallflip. Do this 3 times to move on. X - Prawdopodobnie Ollie. Switch to walk (L1+R1) and run up the wall with R1. Then, before you fall, press down and X to wallflip. Do the wallflip three times. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizajter Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Gre przechodziłem już dawno więc save nie mam. Znalazłem coś takiego na gamefaqs: X - Prawdopodobnie Ollie. i tak mi się nie udaje... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styq Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 WITAM!! MA ktos save 100%??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Tony Hawk's American Wasteland 100% save - pierwszy wynik w google.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labaz13 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sory Ale wie ktoś jak zrobić nolli męczę sie i męczę i nie umiem zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCrYsT4L Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jak zrobic nollie..? Kiedy wlaczasz THAW, wyskoczy Ci takie okno z napisem ( u gory ) "Uruchamianie Tony Hawk American Wasteland TM" ... Czyli po prostu wlaczasz THAW i klikasz zakladke "Przypisanie Klawiatury"... Tam wybierasz sobie ustawienia jakie chcesz a nollie to : "Zmien tryb" Ja to mam na "INRESET" ale to nie wazne, w kazdym razie przed zrobieniem normalnego ollie klikasz "Zmien Tryb" i wtedy robisz ollie i wyjdzie nollie... Nie mam weny... ( POD SPECIALEM MA PISAC NOLLIE LUB FAKIE... ) Sory ze tak dlugo ale mi sie spac chce i pisze byle co :P :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Szacun gościu że zarejestrowałeś się tylko po to żeby odpowiedzieć na post sprzed dwóch lat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baker8 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Witajcie. Mój problem polega na dziwnie opóźnionenj reakcji skejta w Tony Hawks American Wasteland. To dośc stara gra, bo z 2005 roku (o ile się nie mylę). Te ''spowolnienia'' polegają na tym, że gdy puszczam klawisz skejt leci/obraca się/ w ogóle reaguje ''ciut'' dłużej niż powinien, a to przeszkadza w normalnej grze. Wcześniej tego nie miałem, ten problem pojawił się dopiero gry zrobiłem upgrade PC. Obecnie wygląda to tak: phenom ii x4 955be @4GHz gtx 560ti hawk 4gb ram ddr3 1333mhz poprzednio miałem athlona ii x2 240, radeona 4850 i 2gb ramu. Wtedy tego problemu nie było. Próbowałem już wszystkiego, zmiany sterowników, obniżenie taktowania karty graficznej, zmienianie ustawień w panelu nvidia, wszystko to jeśli nawet dało jakiś efekt to bardzo krótkotrwały i problem powracał. W innych grach nie odczuwam tego problemu, więc zepsuta klaawiatura odpada ;D Myślałem również, że to wina 64 bitowego systemu - zmiana na 32bit nic nie dała, również na XP było to samo ;/ Any ideas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...