Gość Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Mam karte Sound Blaster Audigy i nie odtwarzają mi sie płyty z muzyka!!! Sprawdzalem glosnosc CD Audio w ustawieniach ale jest ok, a nadal nic nie słychać!! Musze kazda plytke ripowac na dysk i dopiero sie da (.mp3 odtwarza). Mam kolege ktory ma SB AWE 32 i tez nie odtwarzaja mu sie .cda :( co robic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Mam karte Sound Blaster Audigy i nie odtwarzają mi sie płyty z muzyka!!! Sprawdzalem glosnosc CD Audio w ustawieniach ale jest ok, a nadal nic nie słychać!! Musze kazda plytke ripowac na dysk i dopiero sie da (.mp3 odtwarza). Mam kolege ktory ma SB AWE 32 i tez nie odtwarzaja mu sie .cda :( co robic??Pewnei nei masz podlaczonego kabelka do karty dzwiekowej zeby mozna bylo bezposrednio odtwarzac muze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Mam karte Sound Blaster Audigy i nie odtwarzają mi sie płyty z muzyka!!! Sprawdzalem glosnosc CD Audio w ustawieniach ale jest ok, a nadal nic nie słychać!! Musze kazda plytke ripowac na dysk i dopiero sie da (.mp3 odtwarza). Mam kolege ktory ma SB AWE 32 i tez nie odtwarzaja mu sie .cda :( co robic??Pewnei nei masz podlaczonego kabelka do karty dzwiekowej zeby mozna bylo bezposrednio odtwarzac muzeTo na pewno to, też kiedyś tak miałem-zapomniałem podłączyć kabelek. Musisz podłączyć kabelek od karty dźwiękowej do CD-ROM-u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Mam karte Sound Blaster Audigy i nie odtwarzają mi sie płyty z muzyka!!! Sprawdzalem glosnosc CD Audio w ustawieniach ale jest ok, a nadal nic nie słychać!! Musze kazda plytke ripowac na dysk i dopiero sie da (.mp3 odtwarza). Mam kolege ktory ma SB AWE 32 i tez nie odtwarzaja mu sie .cda :( co robic??Na 100% powodem jest brak kabelka laczacego CD-ROM z karta dzwiekowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :)Da sie pod warunkiem, ze masz Windows XP lub 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :) Da sie pod warunkiem, ze masz Windows XP lub 2000 Prosze... powiedz jak to ominac. Ja mam XP i poprostu cd-rom mi takie szumy przez ten kabelek daje, ze zawsze jak juz sobie odslucham plytke to biore "wycisz" CD Audio. A jak mozna sluchac bezposrednio w XP bez kabelka i bez szumow to bym sie z tym wyciszaniem nie musial bawic :D Troche zakrecilem... ale wybaczcie jeszcze nie doszedlem do siebie po sylwestrze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Panel Sterowania > System > Menedrzer urzadzen > Neped CD > wlasciwosci > WLACZ DZWIEK CYFROWY DLA TEGO URZADZENIA CD_ROM i wtedy cd-audio leci po IDE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 ja mam podlaczonego sb poprzez kabel spdif i nie jest w mixerze jako cd, tylko digital in, albo cos takiego. moze masz gdzies zaznaczone przesylanie cyfrowe dzwieku d karty, a kabelek analogowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 kabelka do cd-romu nie mam zadnego podpietego, w ustawieniach mam glosnosc cd digital i cd audio na max itp. dalej juz nie wiem nic :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :) Da sie pod warunkiem, ze masz Windows XP lub 2000 Eee, w win98 to też działa, przynajmniej na moim teac, bo na LG nie sprawdzałem, ale włączało się to gdzie indziej, chyba w "multimedia" na panelu sterowania, ale głowy se nie dam uciąć, a teraz jestem na 2k i nie mam jak sprawdzić bo płyty wypalam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 No nie mam zadnego takiego kabelka :( a da sie to jakos "ominąc"? Bo chyba bede musial toto kupic :( no ale dzieki za pomoc :) Da sie pod warunkiem, ze masz Windows XP lub 2000 Eee, w win98 to też działa, przynajmniej na moim teac, bo na LG nie sprawdzałem, ale włączało się to gdzie indziej, chyba w "multimedia" na panelu sterowania, ale głowy se nie dam uciąć, a teraz jestem na 2k i nie mam jak sprawdzić bo płyty wypalam. Masz wyjatkowe szczescie w takim razie bo ja tego nie wlaczylem pod win98se Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Panel Sterowania > System > Menedrzer urzadzen > Neped CD > wlasciwosci > WLACZ DZWIEK CYFROWY DLA TEGO URZADZENIA CD_ROM i wtedy cd-audio leci po IDE No wlasnie to mialem napisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 najblizej tego to mam opcje "digital output only" i jest to wylaczone; jak wlacze to strasznie szumi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...