R4DOS Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 mogę nabyc tanio kartę jak w topicu. karta jest uszkodzona poniewaz od czasu do czasu podczas pracy w windzie na ekranie pasy, natomiast w 3D marku pojawiaja sie przeswity. nie ma mowy aby byla to wina nadmiernego przetaktowania (z tego co wiem nie byla podkrecana) ukladu i w konsekwencji jego uszkodzenie. sam przypuszczam ze moze to byc cos z wyjsciem VGA. a co wy sadzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 moim zdaniem pamieci niebawem siada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 wiem, bo to samo mam ze swoim mx'em :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 jesli niska cena karty i ma gwarancje to bierz odasz ja do serwisu i dostaniesz druga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 wlasnie ze nie ma gwarancji :( bo tak to bym tego topicu tu nie wrzucal ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja tam bym się w ta karte nie pakował, kupisz tanio za pare miechów padnie. Możesz kupić i zamontowac lepsze chłodzenie moze to pomoze... Ps: Grasz jeszcze w rtcw ;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Ja tam bym się w ta karte nie pakował, kupisz tanio za pare miechów padnie. Możesz kupić i zamontowac lepsze chłodzenie moze to pomoze... Ps: Grasz jeszcze w rtcw ;)? ok, nie biore ;] znalazlem lepsza oferte ;] mam nadzieje ze wypali ;] a w rtcw jeszcze gram ale juz rzadko chociaz mam zamiar jeszcze spowrotem grac z barwami klanowymi ;] ... wiecej tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...