curky Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Mam problem i to powżny.Ściągnąłem gierke z zabezpieczeniem starforce.Zainstalowałem, pograłem i usunąłem.Do gry niezbędne były programy które ukrywają napęd.Po usunięciu gierki trzeba wyłączyć je i odinstalować osterowniki które wgrywają.Zrobiłem tak i... :-( Wkładam płytke dvd ( mój napęd czyta i plusy i minusy) i nie czyta jej.Ok to sobie myśle zresetuje.Ale nic nie dało.Zrobiłem format i nic nie dało.Z pod linuxa też nie czyta.Wgrłem nowy bios do nagrywarki ( może brzmi strasznie ale to tylko instalator udostępniony na stronie producenta, robiłem to już pare razy) i też nic.W biosie ustawienia domyślne także nic nie dały. Najdziwniejsze jest to że Cd mi czyta i nagrywa. Moja nagrywarka to Dvd combo TDK 440N. Proszę niech ktoś pomoże bo mnie tatuś zabije :cry: Na koniec dodam że to już czwarty raz jak tą gierkę instalowałem.Za poprzednimi razami wszystko było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Tutaj ewentualne wyjaśnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...