Wojt Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Czy ktoś użytkował tą usługę ? Jak wygląda jakość transferów w BDI standard 128kbps w porównaniu do SDI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Tepsa ma SDI Dialog ma CDI 128 Kbps Netia BDI 128 Kbps :wink: O ile wyglada to tak jak w dialogu to jest nawet nawet :) Podlaczaja ci na chate linie ISDN , dostajesz terminal ktory umorzliwia podlaczenie urzadzen analogowych do linii ISDN (telefon, modem , fax) Terminal pelni takrze funkcje MODEMU ISDN posiada port RS-232 (com) O ile masz w kompie normalnego COM-a 115 Kbps to bedziesz mial taka szybkosc jak na SDI 10 -11 kb/s , jak masz szybszego coma np. 230 Kbps to wtedy wyciagasz max z tych 128 Kbps i masz transfery ok 14 - 16 kb/s , ja mam CDI z Dialogu i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej załóż sdi... 3 razy tańsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej załóż sdi... 3 razy tańsze... No nie wiem czy takie tańsze. W najgorszym przypadku za zalozenie CDI kosztuje 400 zł i miesiecznie 110 zł. JA zakladalem CDI w promocji i zalozenie kosztowalo mnie az 100 zł :wink: , wiec z ktorej strony to SDI jest tansze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mała korekta BDI w netii to nie to samo co SDI, czy CDI (nie jest ono oparte na ISDN`ie) a minimalny abonament miesięczny to 400 zeta miesięcznie netto i jest adresowane do klientów biznesowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mała korekta BDI w netii to nie to samo co SDI, czy CDI (nie jest ono oparte na ISDN`ie) a minimalny abonament miesięczny to 400 zeta miesięcznie netto i jest adresowane do klientów biznesowych W takim razie to jest DSL 128/128 :wink: Za 400 zł , niech sie w dupe pocaluja. Biznesowych i 128 Kbps ?? , chyba zaczne lubic telekomune :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 gdyby nie telekomunikacja to by było 4 razy taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Lepiej załóż sdi... 3 razy tańsze... Ba kiedy telepies to pier****** nieroby :twisted: i od 3 miesięcy słyszę tekst "może za miesiąc". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Mała korekta BDI w netii to nie to samo co SDI, czy CDI (nie jest ono oparte na ISDN`ie) a minimalny abonament miesięczny to 400 zeta miesięcznie netto i jest adresowane do klientów biznesowych troszke e-shit skoro to ma tylko 128 kbps, stanowczo lepiej zanabyc DSL 512 z telepsa za 300 zł :], i jeszcze na paru sasiadow podzielic, staly ip wszystko smiga i wydajnosc duzo lepsza od SDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 troszke e-shit skoro to ma tylko 128 kbps, stanowczo lepiej zanabyc DSL 512 z telepsa za 300 zł :], i jeszcze na paru sasiadow podzielic, staly ip wszystko smiga i wydajnosc duzo lepsza od SDI Z tego co wiem to TPSA nie daje stałego IP na DSL... :roll: Chyba że się mylę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Który dsl? ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Który dsl? ;]]] No ja miałem na myśli Neostradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Który dsl? ;]]] No ja miałem na myśli Neostradę na neostrade nie daje , owszem , ale na usluge co sie (madrze)dsl nazywa daje stale ip ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...