Gość sensej17 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Czesc! Ostatnio bylem u kumpla, ktory meczyl mnie zebym mu przyspieszyl jego celerona 566mhz :D no wiec zmienilem jemu fsb z 66 na 80, a pamieci automatycznie ze 100@ 120 ale mniejsza o to... na kompie zainstalowalem evferesta no i martwi mnie ze normalnie wskazuje 38-45 stopni, a RAZ NA JAKIS CZAS NA SEKUNDE POJAWIA SIE TEMPERATURA OD 68 do 74 STOPNI... czy to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 albo czujnik porąbany albo everest fałszuje wyniki. takie nagłe skoki temperatur są praktycznie niemożliwe. mój kumpel też ma tak samo, tyle że z czujnikiem od płyty gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 hmm tez tak myslalem... A w biosie z kolei pokazuje kolo 45-49 bez zadnych skokow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jak się komputer nie wiesza to temperatura jest OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 podczas pracy sie nie wiesza, ale czasami po wlaczeniu trzeba go zresetowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt_rix Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 witam. polecam darmowy program Speedfan. ma on duzo zalet...no i mnie na komie temp nie skakala, ale polecam bardziej starsze wersje. jezeli nie ten program...to polecam takze sprawdzic temp. programem o nazwie : Motherboard Monitor, ktory te sobie niezle radzi, i przy okaji ma duze mozliwosci ustawien. sprawdz najpierw speedfanem...jak nie skacze, to ok a potem motherboard monitor...jak nie skacze, to ok jezeli skacze to czujnik jest zepsuty...a jak nie to Twoj obecny program do wykrywania temp jest "nieodpowiedni" :) mam nadzieje ze cos pomoglem. pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...