msn Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) Złożyłem już wc w zeszłym tygodniu, ale padła mi grafia i dopiero wczoraj skołowałem sobie rive. Mam problem z coolriverem, najpierw działal spoko, badzo cicho, ale wczoraj załączyłem liczydło i zaczął niemiłosiernie terkotać i jego praca nie jest zbyt równa. Co radzicie - pompa z "drugiej ręki" ale może załatwię paragon od pop. właściciela. EDIT: Doszliśmy z samhainem do wniosku, że coś się do niej dostało...i problem rozwiązał się sam - jest cicho Edytowane 2 Lutego 2006 przez malkstons Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Mam podobny problem :> Od czasu do czasu pompka zaczyna terkotac bez powodu.... Moglbys napisac na forum , jak roziwazales swoj problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Po prostu dostał się jakiś syf pod wirkik i zaczęło terkotać. Wyłączyłem kompa i jak włączyłem to było już cichutko, właśnie przed chwilą z nowu pompa wydaje dziwne odgłosy - pewnie coś się dostało. Radzę przeczyścić układ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...