RUMUNaThLoNiX Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 oki mam radka :> i kcem zgrac film z tv :> no i mam 2 nieznane urzadzenia qtore prawdopodobnie sa od VIVO ;) bo jak kcem se w powwer directorze captura zrobic to pisze ze nie mam zadnego podlaczonego tv :) i gdzie moge znalez te stery ? dodam ze karta jest MINT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Poszukaj w sieci sterownika:tv-capture-wdm-6-13-10-6125v5.exe ,lub zainstaluj odpowiedni sterownik z CD ze sterami dla grafy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 oki mam radka :> i kcem i gdzie moge znalez te stery ? dodam ze karta jest MINT Boże piszcie po polsku :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Poszukaj w sieci sterownika:tv-capture-wdm-6-13-10-6125v5.exe ,lub zainstaluj odpowiedni sterownik z CD ze sterami dla grafy. i nie bede mial zadnych NIEZNANYCH URZADZEN ??? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...