Gość jakieś ręce dowalę Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Czy gdzieś można kupić boczną ściankę do Modecoma MAXa, tyle że chodzi mi o to żeby była przezroczysta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jeśli na allegro nie ma, to pozostaje Ci tylko wykonać ją samemu. Kup plexi w jakimś supermarkecie budowlanym. Poczytaj w dziale o modingu jak to najlepiej zrobić i do dzieła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Osobiście okienko zrobiłem sam. Kupiłem pleksi i kilkanaście nitów. Wyciąłem otwór i przyciąłem pleksi. Nawierciłem dziury na nity. Zaklepalem je ręcznie ponieważ pleksi jest krucha i trzeba robić to delikatnie. Nity są niewielkiej średnicy i naprawdę wyglądaja cacy. Nie daj sie namówic na żadne gumowe uszczelki, sruby itp. Nity sa debeściarskie. Jak chcesz prześle Ci fotki jak to wygląda. Moja buda to nic nadzwyczajnego jednak uważam, że jak montowanie okna to tylko na nitach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...