remo112 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Ototz mam radeona 9200 SE ma on 2 latka i dotad mi sie takie cos nie zdazylo. W chili problemu karta chodzila na ustawieniach poczatkowych. Otoz jestem w windzie i nagle mi obraz znikl z monitora (jak by byl wylaczony) po chwili sie zalaczyl i byl bardzo rozmazany potem pojawily sie pasy i wyskoczyl taki komunikat: trwalo to 10 sekund potem wrocilo do normy ale komp sie bardzo mulil. Zrobile tego screena uruchomilem ponownie i tera chodzi ok ale znizylem taktowania. Czy karta siada? Czy sie tym przejmowac? I dlaczego tak sie stalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 też tak miałem ewidentnie złe chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zwykłe VPU Recover. Oznacza to, że karta się przegrzewa. Zadbaj o to, aby była w miare zimna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 mialem tak na 9600 XT po godziny grania w San Andreas na 1280/1024 z detalami na very high na 10sec robi sie czarno a potem wraca do normy ;) no ale zeby grafa na windowsie sie grzala?! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Walnij jej jakiś wiatrak 80X80 i będzie GIT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remo112 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 dzieki za rady i tak jest do wyliany ale juz ma chlodziwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...