ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moze powiem tak jakies 40zl na godzine na starcie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 to nieźle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 no niezle ale praca jets tak zajebiscie ciezka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 a co trzeba robić? jest to praca fizyczna czy umysłowa? W zasadzie nie robi mi to różnicy - na fizyczną jestem za słaby a na umysłową za głupi :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 no wlasnie co to za praca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ja do tej pory zarabiałem robiąc fotomontaże do ojca firmy, dodtawałem za to szwajcarskie czekoladki i byłem happy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 fizyczna !! zeby pracowac umyslowo trzba miec colleg ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 no ale za to mozesz sobie pozwolic na kompa za 7 kawalkow Ciesz sie chlopie, bo w Polsce za prace fizyczna dostaniesz najwyzej 1500, a jeszcze nie slyszalem, zeby ktos w mojej okolicy tyle zarabial!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Marcin wiem ale i tak tesknie za polska przyjaciulmi itd jednak wiekszosc czasu mieszkalem w polsce i wiem ze jest ciezko ! ale to tak jak wszedziem,,,,,,,, ale moze sie cos kiedys zmieni ! I dzieki za wstawieni sie zamna jeden <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> nie jest jakis zazdrosny zawistny itd ktoryy mysli trzezwo stary z takim darem zajdziesz daleko daleko ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 NDX bez jaj! Bo za tyle kasy to sobie kupisz CO CHCESZ do kompa.Apropo masz ojca komputerowca podobno (kiedyś gdzieś o tym wspomniałeś), on nie może Ci doradzić?Myśle że on będzie wiedział najlepiej......wkońcu obraca się w tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 taaa jak on mi doradzi to musial bym pracowac druga czesc zycia na komputer ! pozatym on jest osba ktora zarzadza sieciami internetowymi miedy inymi laczem z canady na polske tym w ocanie staelita nad atlantykiem zabezpieczeniami itd o sprzecie ma pojecie ale tak jak mowie byly to by straszne koszta dla mnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Heh 15$ za godzine to jest cos, tylko ze fizycznie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 przecież nie doradziłby ci ojciec 8x XEON tylko jakieś p4 3,06 i 9700 iinne duperele a to sie mieści w 7k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A jaka ta praca za 15 dolców?Biegasz po budowie z taczką??No bo niewiem jaka to robota.Czasem fizyczna praca jest fajna, jak się robi to co nie jest takie trudne.Ja np.Jestem w piętej klasie ( jeden rok się siedziało :) )Technikó Rybackim i u nas praca fizyczna to jest ganianie łudkami (nie silnikowymi tylko na wiosłach) po jaziorze i ściąganie sieci od 9.00 do jakiejś 14.00.Jest ciężko ale się to w miare lubi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 doradzil by doradzil on jest crazy nei znasz go to co mi mowil zeby sobie wziac 3,06 ale ja ma obawy czy to dobry wybur czy llepiej wziac cos z AMD ale chyba wezme w 2x Xeon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 bierz 2x xeon ten nowszy i 1Gb RDRAM 1066 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 wlasnei nad tym mysle i bedzie najlepsze rozwiaznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 tylko niewiem ile xeon kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A jaka ta praca za 15 dolców?Biegasz po budowie z taczką??Za taczka tez mozna, ale tzw. "zamiatanie ulic". Jak sie dobrze zlapiesz to i moze wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 A jaka ta praca za 15 dolców?Biegasz po budowie z taczką??Za taczka tez mozna, ale tzw. "zamiatanie ulic". Jak sie dobrze zlapiesz to i moze wiecej.czekałem na wypowiedź NDX ale Twoja też może być.Faktycznie jak patrze na Twój podpis to nie tylko z Kanadzie jest burżuazja.....Ale tak wykręconego proca to jeszcze nie widziałem.Jak go chłodzisz?Freon i 4 peltki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Jak chlodze? Hmm no coz w dzien biore wielki wiatrak taki 50x50cm, ustawiam przy kompie i wlaczam, w nocy natomiast elegancko raczka macham i 45stopni mam :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 To chyba masz wielką łape :) bo ja mam cooler mastera tego z podkładką miedzianą i mam 49 stopni na mniejszym procu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moje chlodzenie chyba zaznaczylem :lol: :lol: (LOL) joke zart kapisz? NDX xeony? :) bardzo dobry wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moje chlodzenie chyba zaznaczylem :lol: :lol: (LOL) joke zart kapisz? NDX xeony? :) bardzo dobry wybór wiem wiem WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 xeony ale musialem jecgac cos zalatwic do prawnika bo scigam przyjacilea z polski i nie mialem czasu obczaic cen a pozatym pod te xeony jaka platy ja mysle na Iwill ? czy moze cos lepszego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ndx ja bym tam poskladal na laptopa :) a co do wydawania 7 tysiecy na kompa przy dzisiejszych cenach to bym zlozyl 3 :P i kupno jednego opartego na najnowszych i najdrozszych podzespolach za cale 7 tysiecy to glupota i wyrzucanie kasy w bloto :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 psialem ze mam presario laptopa i mnie nei bawi wystarcza mi calkowicie nawet jest na sprzedaz tanio jak ktos chce moge pokazac fotlke ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 NDX jak mozesz to zazuc. Nad ta plytka to jeszcze poszukam moze znajde cos ciekawego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 NDX sorry,m ze cie objechalem, ale zly dzine sie udzielil :). Tylko teraz tak juz obiektywnie, po co ci 2x Xeon? Siec jakas zakladasz? Czy w grafice siedzisz? Sorry, ale dla mnie to nieporozumienie i pieniadze wurzucone w bloto, wogole nie powinienes sluchac takich propozycji, bo juz niedlugo wyjdzie Hammer, ktory leje Xeona i co wtedy? Lepiej kup XP 2800+, a potem zmienisz na Xeona albo zostaniesz z tym XP. No chyba, ze naprawde programujesz albo w grafice siedzisz to bierz te xeony ale jak tylko do grania i netu to pomylka i kasa wyrzucona w bloto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 tez mi sie tak wydaje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...