Skocz do zawartości
ndx

Nowy komp - z czego poskładać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin wiem ale i tak tesknie za polska przyjaciulmi itd jednak wiekszosc czasu mieszkalem w polsce i wiem ze jest ciezko ! ale to tak jak wszedziem,,,,,,,, ale moze sie cos kiedys zmieni !

I dzieki za wstawieni sie zamna jeden <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> nie jest jakis zazdrosny zawistny itd ktoryy mysli trzezwo stary z takim darem zajdziesz daleko daleko !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa jak on mi doradzi to musial bym pracowac druga czesc zycia na komputer ! pozatym on jest osba ktora zarzadza sieciami internetowymi miedy inymi laczem z canady na polske tym w ocanie staelita nad atlantykiem zabezpieczeniami itd o sprzecie ma pojecie ale tak jak mowie byly to by straszne koszta dla mnie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka ta praca za 15 dolców?Biegasz po budowie z taczką??No bo niewiem jaka to robota.Czasem fizyczna praca jest fajna, jak się robi to co nie jest takie trudne.Ja np.Jestem w piętej klasie ( jeden rok się siedziało :) )Technikó Rybackim i u nas praca fizyczna to jest ganianie łudkami (nie silnikowymi tylko na wiosłach) po jaziorze i ściąganie sieci od 9.00 do jakiejś 14.00.Jest ciężko ale się to w miare lubi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jaka ta praca za 15 dolców?Biegasz po budowie z taczką??

Za taczka tez mozna, ale tzw. "zamiatanie ulic". Jak sie dobrze zlapiesz to i moze wiecej.
czekałem na wypowiedź NDX ale Twoja też może być.Faktycznie jak patrze na Twój podpis to nie tylko z Kanadzie jest burżuazja.....Ale tak wykręconego proca to jeszcze nie widziałem.Jak go chłodzisz?Freon i 4 peltki??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ndx ja bym tam poskladal na laptopa :)

a co do wydawania 7 tysiecy na kompa przy dzisiejszych cenach to bym zlozyl 3 :P i kupno jednego opartego na najnowszych i najdrozszych podzespolach za cale 7 tysiecy to glupota i wyrzucanie kasy w bloto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NDX sorry,m ze cie objechalem, ale zly dzine sie udzielil :). Tylko teraz tak juz obiektywnie, po co ci 2x Xeon? Siec jakas zakladasz? Czy w grafice siedzisz? Sorry, ale dla mnie to nieporozumienie i pieniadze wurzucone w bloto, wogole nie powinienes sluchac takich propozycji, bo juz niedlugo wyjdzie Hammer, ktory leje Xeona i co wtedy? Lepiej kup XP 2800+, a potem zmienisz na Xeona albo zostaniesz z tym XP. No chyba, ze naprawde programujesz albo w grafice siedzisz to bierz te xeony ale jak tylko do grania i netu to pomylka i kasa wyrzucona w bloto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...