Gość Bari Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Witam kuzyn zmienia procka i nie wiem co mu doradzic wacha sie miedzy intel celeron 2800 Mhz lub sempron 2800+ (1600 Mhz) http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=109 http://www.bitcomputer.pl/product.php?id=87 doradzcie ktory co byscie polecili ?? dzieki za odp Edytowane 1 Lutego 2006 przez Bari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 pokazales semprona 3000 i celerona 2800 :mur: ale ja bym bral semprona ..!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Z tych 2 to Celeron, ale najlepszy byłby Sempron na S939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) A do czego uzywa komputera ?? Jezli glownie gra w gry to tylko sempron ;) najlepiej 3000 na socket 939 ale w grach sempron 2800 skopie tylek celeronowi 2.8GHz Natomiast jezeli uzywa komputera do pracy, siedzenia w necie ;) to w sumie bylbym bradzej u celeronowi chociaz tu to zasadniczo roznicy nie ma ;) Edytowane 1 Lutego 2006 przez Wolan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jezli glownie gra w gry to tylko sempron ;) najlepiej 3000 na socket 939 ale w grach kazdy sempron 2800 skopie tylek sempronowi 2.8GHzi wszysko jasne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja bym brał Semprona 3000+ s.939. Różnica między nim a Athlonem64 wynosi ok. 5%, a cena jest dużo niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 ale w grach kazdy sempron 2800 skopie tylek sempronowi 2.8GHzMasło maślane, napisz ile ma kasy na to i sie od razu złoży zestaw, i nie żaden cweleron tylko sempik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Masło maślane, napisz ile ma kasy na to i sie od razu złoży zestaw, i nie żaden cweleron tylko sempik ;)' no to impowiedzialem to oni mi proboja wmowic ze celeron lepszy ehh :D:d SEMPRONA BIERZ !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wziąłbym semprona. Jest dużo wydajniejszy w grach, a nawet jeśli komp będzie tylko do netu, to i tak czasami sobie jakąś gierkę puścisz. Ja mam celerona 2600, dobrą kartę graficzną, ale w grach trudno na tym procku mieć więcej jak 35klatek np nfsmw 1024x768 ful detale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ale to chyba nie Celeron D tylko zwykły? Bo różnice międy nimi są kolosalne. Mając do wyboru Celerona D LGA775 i Semprona S754 lepiej brać tego pierwszego. Wydajność ta sama (może poza grami), a z biegiem czasu można wymienić na nowego P4 w 0.65um czy dwurdzeniowca albo przynajmniej wykorzystać pamięci DDR2 przy przesiadce na AMD AM2. S754 to na dziś ślepa uliczka, nawet ze sprzedażą pewnie będzie wkrótce problem. Choć nie przeczę, to bardzo dobre procesory. Wywód trochę bez sensu, bo są jeszcze Semprony na S939, obecnie zdecydowanie najlepszy wybór :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Sorki, niedoczytałem że chodzi o 754. Myślałem że 939. Mój celofan, to nie jest D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...