ToRvEz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Z menu start zniknęło mi parę przycisków w tym "uruchom" Tak że nie mogę wejść do configu i regedita. Co mam zrobić z tym fantem jak ktoś wie to proszę o informację Czy pozostaje tylko format i ponowna instalacja ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Kliknij Prawym na pasek zadan, wybierz wlasciwosci, potem zaawansowane i looknij w dol moze znajdziesz zgube, mozesz wylaczyc tez funkcje "menu spersonalizowane". Problem w tym, ze mam tak na 2k, a Ty masz XP ale chyba roznice nie sa tu zbyt wielkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToRvEz Opublikowano 1 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2003 Ok dzięki już dałem sobie radę :idea: :D Ale tak to już jest jak się wrzuci nowszy system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Hmmm najskuteczniejsza metoda :twisted: i zawyczaj skuteczna. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysioo Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ok dzięki już dałem sobie radę :idea: :D Ale tak to już jest jak się wrzuci nowszy system :) ten nowy system pewnie szybko zmienisz na stary mi xp chodzil strasznie zjebal mi cos w configu nagrywary, nie moglem wlaczyc dma dysku sporo gier mi na nim nie chodzilo a wyje*alem go po tym jak nie dzialaly napisy w gta3 xp mialem ok 5 miechow przyzwyczailem sie do wygladu ale zobaczysz zmienisz go szybciej odemnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...