pan_luki Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Ostatnio spaliła misię płyta (soltek sl 75kav) wraz z procesorem (athlon thunderbird 1ghz). Mam dylemat co kupić na ich miejsce: albo za ok. 200zł takie same podzespoły, albo coś lepszego(XP), ale też po niskiej cenie, a może coś nowego(sempron?). Doradźcie co kupić, dajcie jakieś propozycje. Im mniej kasy wydam tym lepiej. no do 5 stuwek. Edytowane 1 Lutego 2006 przez pan_luki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 bierzesz semprona 2500+ (około 250zł) i gigabyte k8ns (w proline około 200zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynchRo ! Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 albo juz cosbardziej przyszlosciowego ASRock dual sata2 s.939 i do tego sempron 3000 w oem (trudno je znalesc...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 200 to granica? Bo jeśli miałbyś troszkę więcej (tak z 400-450) to mógłbyś już czegoś na s754 szukac. Semprona 2500+ i ASRock K8Upgrade-NF3 (nVidia nForce3) na znaku można dostać za 266(procek) + 173 (płyta) =439 zł. Ale napisz ile masz kasy, to wtedy coś lepszego może się złoży pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no do 5 stuwek.Proponuje kupić słownik ortograficzny, a użytkownikom wyżej okulary. Czy możesz tę sumę przekroczyć?? Jeżeli tak to polecam coś takiego, asrock dual sataII, sempron 3000+ oem i do tego arctic freezer 64pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Polecam dokładnie to samo co mój przedmówca, czyli Asrocka K8 DUAL&SATAII i Semprona 3000+ s.939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Jak masz ochote na delikatną zabawe to moge ci polecić : ASRock K8NF4G-SATA2 - 185 zł Sempron 2800+ - 290 zł Razem 475 zł. Płyta ma wejście na PCI-E ale ma również całkiem niezłą wbudowaną grafike GF 6100 , aby podkręcić procka do 2400 mhz trzeba zrobić jedną malutką kreseczke na płycie lakierkiem lub ołówkiem aby odblokować napięcia. Konfiguracja naprawde tania a spokojnie pograsz sobie we wszystkie nowe tytuły ... o ile będziesz miał 512 ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 no czy ja wiem , jednak polecalbym bardziej tego asrocka co mam w podpisie czyli 939dual-sata2 , dokladnie taka sama malutka kreseczke robisz i masz napiecia - nie meczysz sie na zintegrowanej karcie .. wkladasz elegancko w agp co masz do czasu jak sobie nie sprawisz czegos na pcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...