qqrydza Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 nie no proszę Cię :lol: No nie, kucyk daj wreszcie spokój. Czy musisz zawsze być takim pesymistą. Widzę, że to wszystko bardzo ładnie wygląda ale może dadzą radę. Pewnie, lepiej miło być zaskoczonym niż mocno się rozczarować wcześniej pokładając w grze wielkie nadzieje ale poczekaj na obrazki z wersji na pc. Choć brak takowych jest dość podejrzany jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ja nie jestem pesymistą, ja po prostu twardo stąpam po ziemi, brak dema, brak screenów, brak jakichkolwiek informacji na temat gry (po za informacją, że ma się ukazać) nie wróży nic dobrego i jeszcze Ci przypomnę moje słowa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 grałem w demo na xboxa 360, gra bardzo przypomina crazy taxi, Sega robi gry zawsze mocno arcadowe wiec fani tego klimatu pewnie będa zadowoloeni. Mi się gra wogóle nie podoba. Fajne są tylko modele i odgłosy samochodów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Brak dema na Pc oznacza : - wersja Pc będzie nędzna - identyczna jak na Xbox 360 - może cięcie kosztów , by zrobić dobre demo troche czasu należy poświęcić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jeszcze sie zdziwicie. Zapewne bedzie tak, ze tworcy specjalnie nie podaja zadnych info odnosnie wersji na peceta, zeby potem masakralnie nas zaskoczyc, oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Wiem jednak, ze napewno znajda sie tacy, ktorzy beda narzekac na ta gre i wymyslac bezsensowne argumenty, ze gra jest cienka, choc taka nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze sie zdziwicie. Zapewne bedzie tak, ze tworcy specjalnie nie podaja zadnych info odnosnie wersji na peceta, zeby potem masakralnie nas zaskoczyc, oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Wiem jednak, ze napewno znajda sie tacy, ktorzy beda narzekac na ta gre i wymyslac bezsensowne argumenty, ze gra jest cienka, choc taka nie bedzieile Ty masz dziecko lat :lol: nie zapominaj, że kartki z życzeniami do Mikołaja wysyła się w grudniu :lol2: Edytowane 30 Lipca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Mi wystarczy widok od środka i pełna wolność. Nawet jeśli będzie się jeździć jak kiepskim arcade - to i tak mi to wystarczy. Już teraz w grze jest ok 70% moich ulubionych pojazdów. Dziś nie można od gier wiele wymagać. Szkoda, że obcięli ilość bryczek do 90, a resztę wrzucają na download. Ale przynajmniej nie jest płatny (póki co). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze sie zdziwicie. Zapewne bedzie tak, ze tworcy specjalnie nie podaja zadnych info odnosnie wersji na peceta, zeby potem masakralnie nas zaskoczyc, oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Wiem jednak, ze napewno znajda sie tacy, ktorzy beda narzekac na ta gre i wymyslac bezsensowne argumenty, ze gra jest cienka, choc taka nie bedzie Ale są też tacy, którzy przed premierą wiedzą jaka gra jest i jaka będzie, nie będą narzekać będą mówić bez podania argumentów, że gra nie będzie "cienka". Hose polecam. http://dziecineo.prv.pl/ "Dziś nie można od gier wiele wymagać" Wnioskuje, że chyba nie grałeś w PGR'a 2 http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Gotham_Racing_2 Gra ma już prawie 3 lata i działała na Xboxie może nie było otwartych przestrzeni ( chociaż Nurburg Ring tor który ma 24KM był bardzo dużą trasą) ale chodzi mi tu o sam model jazdy. Gra była arcade ale samochody prowadziły się świetnie więc w roku 2006 na konsoli ( Xbox 360 ) mocniejszej kilka ( kilkanaście?) razy od swojej poprzedniczki chyba nie wypada by samochody prowadziły się jak w Crazy Taxi. Ale więcej będe miał do powiedzenia po zobaczeniu dema lub pełnej na PC ;] Edytowane 30 Lipca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 JestemNoobem> pozostaje nam czekać na Forze 2 i PGR4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wersja dema na xbox360 różni się of finalnej. Model jazdy powinien ulec zmianie (wg ludzi którzy grali w bety uległ poprawie). Poza tym ja nie mam xboxa i czekam na wersję PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tak jak chyba większość na tym forum, czeka na wersje PC. (nie mam nic do konsolowców, jak bym miał x360 to bym czekał na fula na tą platformę :) ) Tylko dziwi mnie brak jakichkolwiek informacji na temat wersji PC :mur: kucyk obyś nie miał racji :P :E Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wersja dema na xbox360 różni się of finalnej. Model jazdy powinien ulec zmianie (wg ludzi którzy grali w bety uległ poprawie). Poza tym ja nie mam xboxa i czekam na wersję PC. To był przykład :razz: Miało to na celu pokazać, że już kilka lat temu można było robić gry w których samochody prowadziły się świetnie i była to tylko rzecz zależna od chęci i umiejętności programistów więc czemu teraz mamy nie wymagać chociaż dobrego prowadzenia w grach na lepszym sprzęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Uaktualniona i bardziej czytelna oficjalna lista pojazdów link. Widać, że takie pojazdy jak Countach, Diablo GT, F40 i Testarossa znajdą się w grze jako download. Powinny być za darmo dostępne. Tutaj widać, że będą w paczkach co miesiąc, 3 pierwsze widać na stronie forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ehh zeby fizyka byla chociaz taka jak w NFS Porsche.... ale zapewne to bedzie super arcade :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ehh zeby fizyka byla chociaz taka jak w NFS Porsche.... ale zapewne to bedzie super arcade :(Bedziesz mial wybor miedzy arcade a symulacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Bedziesz mial wybor miedzy arcade a symulacja A gdzies Ty to wyczytal?? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A gdzies Ty to wyczytal?? :D :D :D pewnie na oficjalnym forum TDU, tak jak ja. 2 najnowsze filmy: http://uk.media.xbox360.ign.com/media/747/747892/vids_1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A gdzies Ty to wyczytal?? :D :D :DRaz ze na oficjalnym forum, 2 na tym forum juz to pisali, 3 w CDA,4 w ktoryms trailerze widzialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czy ktos wie czy za samochody do sciagniecia trzeba bedzie placic ? (domyslam sie ze tak, bo po co wogole bawic sie w takie cos). Szczerze mowiac mam juz dosc takeigo podejscia, wypuszczamy gre niepelna, a pozniej wydajemy male dodatki po 2 dolce od kazdego i kpimy z graczy. Jak tak mozna robic, ze gre sie kastruje a pozniej sprzedaje odciete czesci ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak też będzie przynajmniej w wersji na xbox-a 360 bo o takiej była tam mowa, samochody będą wydawane w packach na razie planowane są 3 packi, co do tej niepełnej gry się nie zgodze bo przecież pełna gra ma tam xx samochodów, a jak ktoś chce może dokupić sobie dodatkowe wózki nikt nikogo do niczego nie namawia. Jeszcze jedno znalezione na www.gry.wp.pl Atari, jest jedną z wielu firm, która zamierza pojawić się na tegorocznych targach Games Convention, jak co roku odbywających się w Lipsku. Wydawca zamierza tam zaprezentować grywalne wersje Test Drive: Unlimited, a także Neverwinter Nights 2......Atari zapowiada też kilka atrakcji. Największą z nich będą codzienne konkursy w Test Drive: Unlimited, a dla najlepszych graczy nagrodami mają być karty graficzne Nvidii. Ciekawe czy ten konkurs odbędzie się na wersji PC skoro do wygrania będą k. graficzne bo jeśli tak to znaczy że jest już jakaś grywalna wersja PC z małą ilością bugów, no chyba że zrobią konkurs na xbox360, tylko po co konsolowcom najnowsze k. graficzne ?? Wyedytowałem posta żeby nie było wątpliwości co do konkursu. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Czuje, ze to bedzie na peceta, oj bedzie sie cwiczylo :D. Zreszta to musi byc pecet bo pewnie konkurs bedzie polegal na wysylaniu screenow z czasami do internetu a jak na konsoli mialoby sie cos takiego wydarzyc, kamera ?? Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez hose27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Czuje, ze to bedzie na peceta, oj bedzie sie cwiczylo :D. Zreszta to musi byc pecet bo pewnie konkurs bedzie polegal na wysylaniu screenow z czasami do internetu a jak na konsoli mialoby sie cos takiego wydarzyc, kamera ?? Te konkursy mogą się odbywać też online. Na mapie patrzysz, gdzie odbywa się taki konkurs i jedziesz tam. Osoby, które zdążyły dojechać na miejsce wyścigu jako pierwsze biorą w nim udział (powiedzmy limit na 10 osób). Tak mi się wydaje, że można by to tak rozwiązać. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czuje, ze to bedzie na peceta, oj bedzie sie cwiczylo :D. Zreszta to musi byc pecet bo pewnie konkurs bedzie polegal na wysylaniu screenow z czasami do internetu a jak na konsoli mialoby sie cos takiego wydarzyc, kamera ??Przeczytaj dokładnie linka chodzi o konkurs na targach game convention w lipsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kiszka. Moglyby byc takie konkursy zawsze przez internet i tez mogliby dawac zgloszenia pierwszym dziesieciu osobom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 beta wersja jest juz testowana na ps2, pewnie tak samo jest gotowa na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 beta wersja jest juz testowana na ps2, pewnie tak samo jest gotowa na pc.Beta to beta, jeśli szykują konkurs na targi to muszą mieć finalną, albo prawie finalną wersję bo lekko bez sensu organizować konkurs w grze, która nie jest dopracowana i mogą wystąpić bugi, które spowodują wygraną tej czy innej osoby nie zależnie od ich umiejętności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Beta to beta, jeśli szykują konkurs na targi to muszą mieć finalną, albo prawie finalną wersję bo lekko bez sensu organizować konkurs w grze, która nie jest dopracowana i mogą wystąpić bugi, które spowodują wygraną tej czy innej osoby nie zależnie od ich umiejętności. No a mogą też dać do rąk pady i postawić Xboxa :lol2: I powiedzieć im, że wersja na PC będzie taka sama :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak też będzie przynajmniej w wersji na xbox-a 360 bo o takiej była tam mowa, samochody będą wydawane w packach na razie planowane są 3 packi, co do tej niepełnej gry się nie zgodze bo przecież pełna gra ma tam xx samochodów, a jak ktoś chce może dokupić sobie dodatkowe wózki nikt nikogo do niczego nie namawia. Ale jak sam widzisz, te samochody moglyby sie znalezc od razu w produkcie, ale sa wyciete i zostana wydane pozniej za pieniadze. Taka zagrywka stosowana jest coraz czesciej. Niedlugo gry bedeziemy musieli skladac z klockow po 3$ sztuka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) No a mogą też dać do rąk pady i postawić Xboxa :lol2: I powiedzieć im, że wersja na PC będzie taka sama :wink:Przyjdzie posiadacz X-a 360 wygra całe zawody i dostanie GF 7900GTX i co podepnie sobie to pod USB w konsoli ?? Wiadomo że x-owcy mają przewagę bo demo jest już od paru miesięcy i nie zakładam, że konkurs mógłby wygrać posiadacz PC, który grę co najwyżej widział na screenach i filmikach. Ale jak sam widzisz, te samochody moglyby sie znalezc od razu w produkcie, ale sa wyciete i zostana wydane pozniej za pieniadze. Taka zagrywka stosowana jest coraz czesciej. Niedlugo gry bedeziemy musieli skladac z klockow po 3$ sztuka:) Taka teraz moda na wyłudzenie pieniędzy nastała vide HL2 Episody SiN2 Episody, a więc i TDU Episody, FIFA też powinna się nazywać episody bo co roku to pudełko i składy zespołów się zmieniają. Co nie zmienia faktu, że w zamian mieszkańcy USA będą mogli kupić TDU po super niskiej cenie do tego jak kupią te pakiety wyjdzie im cena całej gry. Może być też tak, że nie dali rady na czas przygotować wszystkich samochodów postanowili nie opóźniać premiery gry i wydać brakujące auta później i jeszcze na tym zarobić. Aby uzmysłowić ludziom po co wydaje się płatne dodatki za parę $$ to małe info z www.gry.wp.pl Jak się właśnie dowiedzieliśmy, gracze ścągnęli w sumie aż 500.000 map do gry Call of Duty 2, będącej obecnie najpopularniejszą produkcją w Xbox Live. Najpierw udostępniono dwie darmowe mapy, które pobrano 334.000 razy. Potem pojawił się zestaw kilku map, ale już za 5USD. Pobrano je 105.000 razy, co dało czysty zysk w wysokości 368tys USD. Następnie udostępniono zestaw Invasion Map Pack, ale już za 10USD. W tym wypadku ilość pobrań wyniosła 66.000, zysk prawie pół miliona dolarów.I to wyjaśnia cały sens wydawania płatnych dodatków. Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,30026;core.html Mi sie wydaje czy te screeny sa podrasowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...