Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mam nadzieje tylko, że gracze będą zachowywać się normalnie bo w PGR2 na Xie nie dało się grać bo w multi każdy jeździł tak, że brał najszybszy samochód i na każdym zakręcie waląc w bandy i spychając innych i tak wygrywał. W Forza Motorsport już się tak nie dało i pamiętam jak ludzie dostawali ode mnie baty nawet jak miałem wolniejszy samochód ale jeździłem bezbłędnie i dobrze brałem zakręty. Co do noobów to szkoda, że sterowanie będzie dość proste bo np w takim LFSie odrazu widać kto trafił przez przypadek na server a ci co naprawde mają skilla osiągają o wiele wiele lepsze czasy a nooby wylatują na co 2 zakręcie. Tutaj raczej samochody nie będą się aż tak hardcorowo prowadzić a co za tym idzie nawet nooby będą miały szanse wygrać fartem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Nooby nie nooby prócz netu jest jeszcze LAN i tu fajnie jakby można było grać większą liczbą niż 8 nie mówie zaraz o 32, ale na LAN-ie 16 playerów to powinnien być standard. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panish Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Heh, według mniej im więcej graczy może się ścigać maksymalnie tym lepiej. Tylko od ciebie zależy czy chcesz jeździć razem z, ok 30 innymi graczami czy preferujesz 1 na 1. Dla każdego coś miłego - im większy wybór tym lepszy. Poza tym mi ostatnio TDU coraz mniej się podoba. Zwłaszcza w konfrontacji z NFS Carbon - autosculpt, powrót driftingu, prawdziwi aktorzy... Dla mnie bomba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 NFS Carbon zwlaszcza w konfrontacji z TDU sie chowa, brak tuningu optycznego, brak supernaciaganego driftingu, i swietne fury, to jest to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Poza tym mi ostatnio TDU coraz mniej się podoba. Zwłaszcza w konfrontacji z NFS Carbon - autosculpt, powrót driftingu, prawdziwi aktorzy... Dla mnie bomba! Tacy "prawdziwi" jak ci z MW heh ja podziękuje bo klimatem jechało jak gra dla 12 latków. Drifting hmm tylko pytanie po co? Dla szpanu nie to ja podziękuję wole Test Driver Unlimited. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Heh, według mniej im więcej graczy może się ścigać maksymalnie tym lepiej. Tylko od ciebie zależy czy chcesz jeździć razem z, ok 30 innymi graczami czy preferujesz 1 na 1. Dla każdego coś miłego - im większy wybór tym lepszy. Poza tym mi ostatnio TDU coraz mniej się podoba. Zwłaszcza w konfrontacji z NFS Carbon - autosculpt, powrót driftingu, prawdziwi aktorzy... Dla mnie bomba! Z tych trzech rzeczy jedynie autosculpt jest fajne... reszta to odgrzany kotlet. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 w porownaniu do nadchodzacego rowniez NFS Carbon (ktory z deka jest juz nudny jak flaki z olejem) obawiam sie tylko i wylacznie (mowa o TD:U) sterowanie... zeby nie bylo takie jak w poprzednich edycjach. o to prosze Panie Boze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Panowie, chyba juz gierka została wydana na Xbox 360, moze sa juz jakies recenzje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Właśnie zamówiłem na play.com za 39.99 funta. :) Pewnie dostane w poniedziałek. Wtedy napisze więcej, co i jak. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 zachodnie fora wrzą, ludzie już grają w TDU, należy sie spodziewać wysypu recek, filmików z gameplaya i może nareszcie jakichkolwiek informacji lub screenów z wersji pc : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wersja PC bedzie dostepna dopiero 24/11/2006. :) Tak wiec poki co mozesz tylko popatrzec na screeny z X360. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wersja PC bedzie dostepna dopiero 24/11/2006. :) Tak wiec poki co mozesz tylko popatrzec na screeny z X360. Pozdrawiam. Ale jak narazie to my mamy 40 funtów w kieszeni :razz: :razz: :razz: Może nam nagrasz jakieś video jak dojdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Postaram sie, ale za jakosc nie recze. :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Wersja PC bedzie dostepna dopiero 24/11/2006. :) Tak wiec poki co mozesz tylko popatrzec na screeny z X360. Pozdrawiam. chyba logiczne że teraz zabiora sie za wersje PC, skoro na 360 juz wydali, wiec pewnie beda jakies screeny : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-76...river+unlimited http://video.google.pl/videoplay?docid=-29...river+unlimited Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 wpisz w szukajce drive nie driver. Po obejrzeniu filmikow jakos nie jestem podjarany. Czekam na pc demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 To jest jakas recenzja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) no RoGeR jak tam masz już tego TDU ? bom ciekawy jaka twoja recenzja bedzie : ] jeżeli chodzi o oceny w prasie to w UK Xbox 360 Magazine dostał 9/10 z dopiskiem "TDU is the new King of racing games" W Team XBox napisali "TDU is a truly unprecedented experience for racing games" UK Official XBox Magazine - "TDU isn't just a bit better online than other 360 racers - it blows them all away" New York Times - "A sprawling, sumptuous experience that seems poised to become one of the more engaging games of the year" jak widać TDU zbiera świetne recenzje, gadaj nam tu RoGeR jak na spowiedzi jak sie gra : D Edytowane 16 Września 2006 przez -Wader- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Recenzja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Recenzja Szkoda, że po czesku :wink: Ocena 80% troche mało. IGN 78 http://www.gamespot.com/xbox360/driving/te...tml?sid=6157304 Edytowane 16 Września 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 wlasnie kiedy ma sie ukazac demo na pieca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 A żeby to ktoś wiedział... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 wlasnie kiedy ma sie ukazac demo na pieca ?Pisałem , dema nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 No i dobrze, będzie lepsza ciekawość przy siadaniu do fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 No i dobrze, będzie lepsza ciekawość przy siadaniu do fulla.No i wiecej ludziów potraktuje fulla jako demo żeby "wypróbować" przed zakupem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 No i wiecej ludziów potraktuje fulla jako demo żeby "wypróbować" przed zakupem :DNo i co w tym złego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 A no to, że jest to średnio legalne. ;-) Poza tym myślę, że jakaś część grających w takie demo może dojść do wniosku, że gra im się nie podoba i nie kupią oyginału, albo, że jednak mają inne wydatki i zostaną przy wersji pirackiej. =straty dla producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Nie rozumiem czemu ma nie byc dema, czyzby nie chciało sie im robić? :blink: Dla nich to tylko straty, bo jak ktos łsuznie zauważył, żeby wypróbować gierkę, tj zobaczyć model jazdy, grafikę, wymagania sprzętowe, to muszą sięgnąć po fulla i torrent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 Trzymam kciuki ,żeby ta gra była hitem. ATARI ostatnio boryka się z problemami finansowymi. A lubię tą firmę. W końcu wychowałem się na jej grach :D B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Ta gra już jest hitem na x360 ;] A my teraz tutaj czekamy na wersję PC, która miejmy nadzieję będzie miała taką grywalność jak wersja na x'a ;) EDIT: Szkoła przewraca ludziom w głowach :mur: ... Chodziło mi głównie o to, żeby nie było za dużych różnic w stosunku do wersji x360 ;] EDIT2: Czepiacie się :| :mur: ;) // Podanie wieku w profilu to nie jest jednak dobry pomysł, bo przy byle jakiej okazji potem jest to wypominane... :F Edytowane 18 Września 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...