Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

ja widzialem dwa wyscigi wokolo wyspy, jeden czasowy drugi o miejsce, oba za 1 000 000

Ten o miejsce jest za 200 tys dolarow + odblokowujesz Alfa Romeo. Wyscig ma dlugosc 192km.

Za okragla banke jest tylko czasowka.

Btw, gdzie stuningowales McLaren'a??

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GameSpot wylaczyli?

Cudna gra - szczegolnie w 720p.

A tam ja wole rozdziałke 1024X786 + AAx8 i AF16 :P. Na zwykłym telewizorze jakość wyświetlanego obrazu jest o wiele niższa :/

A co do tej trawy no to nie czepiaj się szczegułów :P

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do tej trawy no to nie czepiaj się szczegułów :P

Mozliwosci xBoxa360 pozwalaja na obsluzenie silnika kolizyjnego na takie [ciach!]ły.

Programisci przygotowali gotowca pod konwersje na PS2 np.

EDIT

LOL - na "p.i.e.r.d.o." jest cenzura :D

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozliwosci xBoxa360 pozwalaja na obsluzenie silnika kolizyjnego na takie [ciach!]ły.

Programisci przygotowali gotowca pod konwersje na PS2 np.

EDIT

LOL - na "p.i.e.r.d.o." jest cenzura :D

Możliwości PC też GT Legends dla przykładu miało kolizje dymu ( co mi się bardzo podobało). Takie detale dodawał by smaczku ale i tak mojego wrażenia z gry trawa nie popsuje.

A no i takie pytanko czy jest możłiwość bawienia się w samochodzie światłami, kierunkami, szybami, wycieraczkami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na oficjalnym forum TDU widnieje informacja, że gra na platformę PC ukaże się dopiero w lutym 2007 :D

ogólnie podsumowując - PC jako platforma do gier ROX :lol:

Stronę wcześniej, a może nawet dwie było już pisane o premierze na PC w lutym 2007.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na oficjalnym forum TDU widnieje informacja, że gra na platformę PC ukaże się dopiero w lutym 2007 :D

ogólnie podsumowując - PC jako platforma do gier ROX :lol:

Bez głupiego komentarza się nie obeszło?

Ja moge poczekać do Lutego i tak będzie w co pograć GTR2, Carbon jak i GTL jeszcze.

Zresztą Kucyk informacja ta została napisana przez usera. Atari oficjalnie nie potwierdził jeszcze tego. A nawet jeśli to komu ma to zaszkodzić? Gra będzie bardziej dopracowana wkońcu nikt nie przesuwa premiery po nic ( zwłaszcza, że w listopadzie i grudniu zaczyna się szał zakupów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez głupiego komentarza się nie obeszło?

Ja moge poczekać do Lutego i tak będzie w co pograć GTR2, Carbon jak i GTL jeszcze.

Zresztą Kucyk informacja ta została napisana przez usera. Atari oficjalnie nie potwierdził jeszcze tego. A nawet jeśli to komu ma to zaszkodzić? Gra będzie bardziej dopracowana wkońcu nikt nie przesuwa premiery po nic ( zwłaszcza, że w listopadzie i grudniu zaczyna się szał zakupów).

Przykład : Juiced ;] Troche ciężko stwierdzić czy wyszło im to na dobre.

Przykład 2 : S.T.A.L.K.E.R Ale tu nie jestem pewien bo że tak powiem nie jestem zainteresowany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykład : Juiced ;] Troche ciężko stwierdzić czy wyszło im to na dobre.

Przykład 2 : S.T.A.L.K.E.R Ale tu nie jestem pewien bo że tak powiem nie jestem zainteresowany :)

Atari zawsze się spuźniało np Drive3r lepiej wole by wydali w Lutym i dali już wszystkie samochody które na Xboxie 360 trzeba dokupywać ale jak to będzię tego nie wie nikt :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak, wersja na PC będzie najbardziej dopasiona, ze wszsytkimi trasami, autami, z najładniejszą grafiką ze wszystkich platform, chcą ją dopicować w najmniejszym kawałku, dlatego premiera się opóźnia :lol:

w co Wy wierzycie :blink: i przepraszam - czy nie mogę mieć swojego zdania, że PC i gry to pomyłka?

za pół roku to już posiadacze XBOX360 będą mogli w demko TDU2 popykać, cały świat zapomni o TDU, a PCtowi gracze będą zbierać ochłapy w postaci pierwszej części, o ile w ogóle ta gra się ukaże na PC, chyba nie jest z nią najlepiej skoro na oficjalnej stronie w zakładce PC widnieją screeny z X360 :blink:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak, wersja na PC będzie najbardziej dopasiona, ze wszsytkimi trasami, autami, z najładniejszą grafiką ze wszystkich platform, chcą ją dopicować w najmniejszym kawałku, dlatego premiera się opóźnia :lol:

w co Wy wierzycie :blink: i przepraszam - czy nie mogę mieć swojego zdania, że PC i gry to pomyłka?

za pół roku to już posiadacze XBOX360 będą mogli w demko TDU2 popykać, cały świat zapomni o TDU, a PCtowi gracze będą zbierać ochłapy w postaci pierwszej części, o ile w ogóle ta gra się ukaże na PC, chyba nie jest z nią najlepiej skoro na oficjalnej stronie w zakładce PC widnieją screeny z X360 :blink:

Boże co te konsole robią z ludźmi :wink:

Aż mi się Cezary Pazura przypomniał http://www.geocities.com/livmanfc/chlopakinieplacza.htm scena II

Mogłbym wyjaśnić ci, że nie chodziło mi o och ach jaka ta wersja na PC nie będzie ale ide się dolać ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludwik - nie biłem do Ciebie, po za tym konsola nic ze mną nie zrobiła, bo x360 na oczy tylko w sklepiew idziałem, ale za to potrafię realnie ocenić co się dzieje z rynkiem gier PC, na dzień dzisiejszy jedynie Crysis go napędza, gdyby nie ta gra to było by ciężko modernizować sprzęt pod takie super produkcje jak El Matador, Fifa, 18 Wheels Of Steel Haulin :lol:

właściwie w tym roku ukazał się tylko Oblivion no dobra - jeszcze Prey, a potem wielkie NIC

wejdź sobie na wszystkim znaną stronę, kliknij zakładkę pcgameisos i przeleć cały rok :rolleyes:

kończe te wywody, bo mnie od fanbojów konsolowych pojedziecie, mimo tego, że z konsolą za bardzo do czynienia nie mam :lol:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Premiera miała być już jutro od Atari nie wychodzi żadne info nigdzie nie było info o tym, że gra jest już "ozłocona". Nie oficjalnie mówi się o przesunięciu premiery na 31.10.2006 kilka sklepów nawet ma już taką date wpisaną. Ale coś mi się zdaje, że to gra na zwłoke Atari.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zenujaca jest ta forma grania na nosie posiadaczom pc. Jak widze taka taktyke to mi sie tylko odechciewa kupna konsoli, tak samo jak zawsze pilnuje tego jak cos ogladam w tv zeby przelaczyc zaraz po napisie reklama na inny kanal.

To pewnie ta unikalna taktyka promowanie gier pod windowsa Billa Gatesa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy czasem premiera nie została przesunięta na Luty 2007?? :P

Oficjalnie 2006 http://www.uk.atari.com/index.php?pg=product&id=148 nie oficjalnie nikt nie wie. Nie zdziwiłbym się jakby gra wyszła w lutym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludwik - nie biłem do Ciebie, po za tym konsola nic ze mną nie zrobiła, bo x360 na oczy tylko w sklepiew idziałem, ale za to potrafię realnie ocenić co się dzieje z rynkiem gier PC, na dzień dzisiejszy jedynie Crysis go napędza, gdyby nie ta gra to było by ciężko modernizować sprzęt pod takie super produkcje jak El Matador, Fifa, 18 Wheels Of Steel Haulin :lol:

właściwie w tym roku ukazał się tylko Oblivion no dobra - jeszcze Prey, a potem wielkie NIC

wejdź sobie na wszystkim znaną stronę, kliknij zakładkę pcgameisos i przeleć cały rok :rolleyes:

kończe te wywody, bo mnie od fanbojów konsolowych pojedziecie, mimo tego, że z konsolą za bardzo do czynienia nie mam :lol:

Skoro PC jest "ble" jako platforma do gier, to po co Ci aż taki sprzęt jaki masz w stopce? :lol2: :D Nie lepiej dla Ciebie będzie zainwestować w kilka konsol?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zenujaca jest ta forma grania na nosie posiadaczom pc. Jak widze taka taktyke to mi sie tylko odechciewa kupna konsoli, tak samo jak zawsze pilnuje tego jak cos ogladam w tv zeby przelaczyc zaraz po napisie reklama na inny kanal.

Na zlosc mamie odmroze sobie uszy ;)

Wybacz, ale o co Ci chodzi? O to, ze firma wydala produkt na ktorym niezle zarabia, zarobi zapewne dzieki miniplatnosciom na XBoxLive jeszcze wiecej, a Ty jestes na nich zly, ze nie wypuszczaja produktu, na ktorym moze uda im sie zarobic. Nie ma sie co obrazac na wydawcow, ze w chwili obecnej preferuja platforme na ktorej moga zarobic najwiecej - XO jest juz wprawdzie zlamany (choc i to nie do konca), mozna niby odpalac piraty, ale jednak nadal ~95% uzytkownikow korzysta z nieprzerobionej konsoli, a to z kolei dla producenta oznacza, iz zeby grac - kupia ich produkt.

BTW - w przyszlym tygodniu powinienem miec swojego TDU fulla :) i moze napisze cos wiecej.

Zreszta z samej obserwacji tego topicu mozna juz (nie znajac sie na rynku gier video w ogole) wysnuc takie same wnioski jak moj powyzszy. Chocby to: Pewnie dadzą wszystkie auta bo na konsoli to trzeba wózki kupić żeby mieć, a na kompa jak wiadomo odpowiednie pliki pewnie zaraz znalazłyby się w necie. I od razu sprostowanie: wozki mozna bedzie kupowac takze za punkty z achievmentow. Czesc wozkow bedzie gratis jako reklamowki salonow. Czesc bedzie mozna wygrac online. Tak kompletnie na marginesie - sa plany, zeby GT HD dla PS3 bylo w postaci platformy i wszystkie samochody i trasy trzeba bedzie kupowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje to z przekory a co tam :-) wiem ze to bez sensu podejscie ale tak sie bronie przed cynizmem i cwaniactwem...

Zreszta mnie nie denerwuje to ze oni nie chce wydac TDU na PC, tylko to ze zartuja sobie z graczy PC i pmimo ze gra jest gotwa i mozna ja tloczyc w kazdym momencie to oni zmieniaja date premiery - to jest kpina i moim zdaniem niedopuszczalna praktyka. Ona jest obliczona na frustracje graczy ktorzy zawiedzeni po kolejnycm przesunieciu premiery maja w koncu spasowac i kupic konsole. Ja rozumiem przesuwac termin premiery gry niedokonczonej ale takie zarty...

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje to z przekory a co tam :-) wiem ze to bez sensu podejscie ale tak sie bronie przed cynizmem i cwaniactwem...

Zreszta mnie nie denerwuje to ze oni nie chce wydac TDU na PC, tylko to ze zartuja sobie z graczy PC i pmimo ze gra jest gotwa i mozna ja tloczyc w kazdym momencie to oni zmieniaja date premiery - to jest kpina i moim zdaniem niedopuszczalna praktyka. Ona jest obliczona na frustracje graczy ktorzy zawiedzeni po kolejnycm przesunieciu premiery maja w koncu spasowac i kupic konsole. Ja rozumiem przesuwac termin premiery gry niedokonczonej ale takie zarty...

Gra raczej gotowa nie jest :-P Oni chyba do wersji PC zabrali się po premierze wersji na Xbox'a, ponieważ wszystkie screeny gry były z X a ani jednego z PC. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo pewnie wersja PC bedzie wygladala tak rewelacyjnie jak ghost recon3 na PC hahahahaha tez karmili graczy bombowymi pokazowkami a pozniej gra wygldala jak z pupy wyjęta, tylko wiara wyznajaca kult ghost recona sie cieszyla jak dzieci na zagranicznych forach....

IMHO jedna z bardziej oblesnych gier ostatnich lat.

Teraz tez karmia screenami z x-boxa360... Ja wam mowie to jest nowa strategia Microsoftu w promowaniu gier na platforme windows, ktorą to kampanie Bill zaczal niedawno - lol.

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi