R.i.P. Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 dobra koncepcja hooded man, dobry tok myslenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 TDU jest doskonala, ciezko sie od niej oderwac. TDU i Dead Rising to dla mnie powod do zakupu x360. Ten kto nie gral w te gry nie wie ile traci. Sa DOSKONALE. Na PC to bedzie na pewno gorsza wersja. Nie widze peceta w okolicy, ktory to pociagnie, a zwlaszcza tryb online, to na pececie nieprzejdzie. Jak nie graliscie jeszcze to polecam filmy na youtube,com sa ich setki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Tak na PC są gry tylko z nędznym multi, nie widze w tej grze nic czego współczesny w miarę porządny komp by nie pociągnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) TDU jest doskonala, ciezko sie od niej oderwac. TDU i Dead Rising to dla mnie powod do zakupu x360. Ten kto nie gral w te gry nie wie ile traci. Sa DOSKONALE. Na PC to bedzie na pewno gorsza wersja. Nie widze peceta w okolicy, ktory to pociagnie, a zwlaszcza tryb online, to na pececie nieprzejdzie. Jak nie graliscie jeszcze to polecam filmy na youtube,com sa ich setki. W ogóle po co komu PC? Za nie całe 5 tys złotych można mieź Xboxa 360 + monitor LC ponad 20 cali. Do tego te dwie wyśmienite gry! Dead Rising i TDU! Pozatym PC jest do niczego, kto w ogóle może na tym grać? A takie gry jak Company Of Heroes to się nie umywają do niczego na Xboxa. Zresztą PCty są za słabe nawet Intel Core 2 Duo z 4 GB ramu i GF7950GTX nie da rady :(! Ale co tam kto w ogóle myśli o tym by grać na PCcie na kierownicy z 900o* skoro za mniej niż 5 tys można grać na padzie na Xboxie 360 i to już teraz! W dodatku Lagi w Xbox Live nie zależą od przepustowości i łącza bo Xbox 360 jest taką konstrukcją, że sobie z tym radzi w przeciwieństwie do PC... :wink: dobra koncepcja hooded man, dobry tok myslenia ;] Dobry tok myślenia czyli jego brak? Edytowane 24 Października 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Na PC to bedzie na pewno gorsza wersja. Nie widze peceta w okolicy, ktory to pociagnie, a zwlaszcza tryb online, to na pececie nieprzejdzie. Bez przesady - piec z dwurdzeniowcem i karta pokroju 7600GT/1800XL dalby sobie pewnie rade w 1280x720 z AAx2. Moze by nawet framerate nie spadal za bardzo w niektorych momentach... Piece nie sa az tak slabe, a TDU nie jest znowu az tak wypasiony, zeby sobie PC z nim nie poradzilo. A jak cos, to dokupi sie nowa grafe ;-) Swoja droga - TDU demo chodzi znacznie plynniej niz demko NFS:Carbon i na dodatek zdecydowanie lepiej wyglada... W ogóle po co komu PC? Za nie całe 5 tys złotych można mieź Xboxa 360 + monitor LC ponad 20 cali. (...) Za te 5 klockow to masz: - XBox 360 premium (z bezprzewodowym padem, kablami component, headsetem itp itd.) - ~1600 PLN - TV HDTV ~32" - ~3000 PLN - te dwie gry albo: - kompa z X2, GF 7900GS, 2 GB RAM, 250GB HDD - monitor 19" - brak kasy na Windowsa I teraz pytanie: na czym pograsz dluzej bez zalamywania sie, ze wyszlo cos, co nie dziala juz tak plynnie? Na co komu PC? Na przyklad do pracy. Jakis niedrogi laptop (~2000-2500 PLN) wystarczy w zupelnosci + konsola do grania. Zostaje tysiak na monitor/telewizor. Troche malo, ale juz za 2 klocki powinno sie kupic jakiegos 23-26" HDTV. I masz wszystko: przenosny komputer do pracy, netu, multimediow, torrentow, www itp i konsole next-gen z fenomenalnymi grami jakich na PC nie ma + porty gier z PC. Bo w dzisiejszych czasach nie ma za duzo exclusivow na PC - nie oszukujmy sie - nawet HL2 wychodzi na next geny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Dobra o wyższości konsoli nad PC załużcie osobny topic. Tu lepiej napiszcie coś o Test Drive Unlimited zamiast pokazywać, że punkt widzenie zależy od punktu siedzenie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 TDU jest doskonala, ciezko sie od niej oderwac. TDU i Dead Rising to dla mnie powod do zakupu x360. Ten kto nie gral w te gry nie wie ile traci. Sa DOSKONALE. Na PC to bedzie na pewno gorsza wersja. Nie widze peceta w okolicy, ktory to pociagnie, a zwlaszcza tryb online, to na pececie nieprzejdzie. Jak nie graliscie jeszcze to polecam filmy na youtube,com sa ich setki. Takich bzdetów to już czytać nie można! Pisz to w temacie o X360. A tu wypowiadaj się o grze, ew. jak chodzi na twoim PC! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) Skoro PC jest "ble" jako platforma do gier, to po co Ci aż taki sprzęt jaki masz w stopce? :lol2: :D Nie lepiej dla Ciebie będzie zainwestować w kilka konsol?x1600 to sprzet do gier? a na inwestowanie w konsole przyjdzie czas wraz z premiera ps3 niepotrzebnie rozpoczyna sie temat konsola vs. pc wedlug mnie, ale jestem tego samego zdania co Przemol^N - mimo tego, ze nie mam konsoli i z checia w TDU zagram na PC, aby zobaczyc co to potrafi to jestem niemalze pewien, ze wersja na PC bedzie gorsza... Edytowane 24 Października 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 x1600 to sprzet do gier? a na inwestowanie w konsole przyjdzie czas wraz z premiera ps3 niepotrzebnie rozpoczyna sie temat konsola vs. pc wedlug mnie, ale jestem tego samego zdania co Przemol^N - mimo tego, ze nie mam konsoli i z checia w TDU zagram na PC, aby zobaczyc co to potrafi to jestem niemalze pewien, ze wersja na PC bedzie gorsza... Bo będzie :D nie ma sie co oszukiwac:) A zanim wyjdzie na PC to XBOX 360 stanieje o wiele ;) Pozatym w UK uzywanego idzie szarpnac za ok 700 PLnów. Moze warto zainwestowac w konsole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Bo będzie :D nie ma sie co oszukiwac:) A zanim wyjdzie na PC to XBOX 360 stanieje o wiele ;) Pozatym w UK uzywanego idzie szarpnac za ok 700 PLnów. Moze warto zainwestowac w konsole :) No tak wszystkie gry na PCta i na Xboxa 360 są lepsze na tym drugim np. Prey :lol: A wydawanie 1600zł ( tyle konsola kosztuje u nas, nowa a używanych ja np nie lubie) + ponad drugi raz tyle ( bo na moim TV to nawet na Xboxa gry nie wyglądały tak ładnie jak na screenach) by pograć w TDU 3 miesiące przed premierą na PCta jest dla mnie lekko nie opłacalne :wink: I zrozum, że dużo osób nie stać na wydanie tylu pieniędzy by zagrać w TDU 3 miechy przed premierą na PC. A mówienie, że wersja na Xboxa 360 będzie lepsza od tej na PCta w tym momencie jest chyba czystym głupstwem bo wersji na PCta nikt jeszcze nie widział. ( nie mówiąc już o tym, że zalatuje fanboystwem). PS gdzie te Xboxy za 700PLNów w Angli są? Pytam na poważnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Test Drive Unlimited Beta Test ruszyl :D klient 3,5GB :huh: wieczorkiem zapodam konkrety, no chyba, ze ktos da wczesniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 nie mogę się doczekać screenów :lol: jak nie poprawią modelu jazdy względem x360 to można o tej grze szybko zapominać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) nie mogę się doczekać screenów :lol: jak nie poprawią modelu jazdy względem x360 to można o tej grze szybko zapominać Oj ty Kucyku! Chyba kupię od razu oryginał bo jak kucyk wiesz na Piecu nie płaci się za granie po sieci :lol: Z resztą znajdź konkurencje dla tej gry na Piecu NFS Carbon eee raczej niee. A co złego w modelu jazdy jest? Za bardzo Arcade? @Saluco a skąd ty o tym wiesz? aha już wiem http://www.3dgamers.com/ ;] Zapisuje się do tych beta testów. Ty ściągasz tą wersje 3.5 GB? Ciekawe jakie wymagania chociaż chyba do Lutego nie muszę się o nie martwić B-) O haracz jakim jest płacenie za granie po sieci w XLive. Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Oj ty Kucyku! Chyba kupię od razu oryginał bo jak kucyk wiesz na Piecu nie płaci się za granie po sieci :lol: Z resztą znajdź konkurencje dla tej gry na Piecu NFS Carbon eee raczej niee. A co złego w modelu jazdy jest? Za bardzo Arcade? ale ocb do czego ty bijesz? model jazdy jest gdzieś pomiędzy Just Cause a NFS, samochody latają po ulicy jak szalone, ale rzeczywiście na bezrybiu i rak ryba więc enjoy! OT o haracz? stać mnie, roczny abonament xlive to połowa mojej dniówki, jeśli ciebie nie stać i widzisz w tym problem to zabierz się do roboty, a nie siedź przed kompem siejąc głupoty na forum i co teraz? może według ciebie zasługuje na punkty :lol: nie rób offtopa i zejdź ze mnie, bo ostatnio pokazałeś jaki jesteś mądry, przyznając się do tego, że czytasz nagłówki newsów, a nie treść przez co czasem zostajesz wprowadzany w błąd przez newsmanów LOL żal Edytowane 7 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Pewnie niedługo beta pojawi się w sieci , cwaniaki za testowanie bety płacić kase :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://www.fileplanet.com/171258/170000/fi...nlimited-Client Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) x1600 to sprzet do gier? a nie? Przeciez to jest stricte sprzet do gier. Na tej karcie jedzie teraz wiekszosc graczy bo jest w miare tania i oferuje zadowalajacy framerate.Nie rob jaj ze zkupiles gaming laptopa i mowisz ze nie z mysla o graniu. Jak bys kupil lapa z GM900 - no wtedy by ta wypowiedz miala sens. ps. sory za OT Edytowane 7 Grudnia 2006 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Pewnie niedługo beta pojawi się w sieci , cwaniaki za testowanie bety płacić kase :lol: Nie dość, że robisz im przysługę to na dodatek jeszcze płacisz im za odwalanie ich roboty to jest to! @Kucyk przeczytaj cały temat chodziło tam o nagłówki które na gry.wp mają się ni jak do tego co jest w newsach a mają tylko przyciągać ludzi :wink: Kulturą nie grzeszysz chyba jesteś za stary by najeżdżać na mnie jak dzieci na forach pokroju pclab? O zarobkach w WB i Polsce nie wspominaj. A płacenie za Xbox Live dla mnie jest tylko przykładem na wyciąganie dodatkowych pieniędzy przez MS od graczy. Płacisz za gre 300zł i 1600 za konsole a MS życzy sobie jeszcze za wspieranie multi kase. Trochę chyba Cię poniosło ? Co do bety ponoć na IGN po upływie czasu Beta Testy stają się darmowe nie tylko dla płacących userów. Było tak chyba z najnowszym BFem. Więc bardzo możliwe, że Beta Testy za kilka dni będą już nie tylko dla płacących. Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 kurde nie mam tego calego x-boxa360 ale wiem ze gry nie kosztuja 300zl tylko ~150 a konsole mozna kupic za 900 czy 800 zl na ultimie. Ludzie nie rozpowszechniajcie takich informacji bo to ludzie czytaja i sie plenia takie posty pozniej nastepne typu gra na klocka za 300zl a abonamentu placic nie musisz - twoj wybor....eh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 a nie? Przeciez to jest stricte sprzet do gier. Na tej karcie jedzie teraz wiekszosc graczy bo jest w miare tania i oferuje zadowalajacy framerate.Nie rob jaj ze zkupiles gaming laptopa i mowisz ze nie z mysla o graniu. Jak bys kupil lapa z GM900 - no wtedy by ta wypowiedz miala sens.gaming laptopa :lol: :lol: :lol: Może przynajmniej po części ma to być zamiennik stacjonarki, której w kucyka podpisie brak ;) ale grafa do gier to to zdecydowanie nie jest :mur: btw ta gra, a przynajmniej demko na xboxa jest mierne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Płacisz za gre 300zł i 1600 za konsole a MS życzy sobie jeszcze za wspieranie multi kase. Jak chcesz to mozesz 1000 zł nawet placić za gry :) Nie wiem skąd wogóle bierzesz takie ceny. Test drive na znanym serwisie aukcyjnym kosztuje średnio 170 zł, można oczywiście kupić jeszcze taniej. Mowa o nówce w foli 3XA. Tak samo gdzie ty widziałeś żeby xbox 360 kosztował 1600 zł? nowy od dystrybutora kosztuje 1550, a w sklepach w promocji 1399 zł. Wersja core kosztuje 500 zł mniej i jest wystarczająca żeby zagrać we wszystkie wspaniałe gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 4ever_anarchy_soldier nie wiesz o czym piszesz, poczytaj dzial laptopy, moze sie czegos dowiesz.... pisanie ze x1600 w laptopie zdecydowanie nie jest do grania to jakas mega bzdura kolego :-) Jest to karta middle-end i mozna pograc na wszystkim z detalami med-high z ~25-30fps. Przez takie frywolne i bez pomyslunku wypowiedzi pisane bez chwili refleksji robi sie coraz wiekszy offtop panowie, nie prowokujcie dalszej dyskusji bo pewnie % poleca -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) To nawet 150zł za gry i 1400zł za konsole chodziło tylko to, że MS ( jak i wydawca/producent gry) powinien za to suportować gre po sieci a nie wyciąga jeszcze dodatkową kasę ba! on jeszcze na tym zarabia! Według Ciebie to jest sprawiedliwe? Przestańcie się już kłócić o 50 zł w te czy w tamte nie chodzi tu o pieniądze co do złotówki tylko o "szanowanie" graczy przez MS. Mam nadzieje, że jak najszybciej wyjdzie jakaś alternatywa jak Xlink na X1 i będzie można grać za darmo bo ja akurat nie zamierzam płacić abonamentu ( ile on kosztuje po przeliczeniu na polskie?) by pograć sobie raz w weekend po 2 godziny po sieci :wink: A xboxa 36 w jakiejś tam przyszłości kupić zamierzam a Xlive nie podoba mi się już od czasów Xboxa i nie korzystałem z niego wolałem Xlinka. Dobra co do bety to cytat The closed beta started yesterday with 5000 people Their will be a open beta with 25000 people, starts in january ( registrations on the IGN website) System requirements (for the beta?) > P4 2.2 or XP2600 > 512 MB RAM > Graphiccard with at least pixelshader 2.0 (GeForce 6600 bzw. Radeon9800) Edytowane 7 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 http://img176.imageshack.us/my.php?image=tdu1ws3.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=tdu2di0.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=tdu3vc0.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=tdu4th1.jpg screeny z wersji beta pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Jaki sprzęt i jak chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 No właśnie? Bo przyznam ze nie najładniej to wyglada, powiem wrecz ze bryzdko dosyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Pięknie wygląda wnętrze ;] Tj jest super dopracowane ;> Co do reszty to wkońcu Beta ;) Zresztą nie wygląda źle :) Nie ma po prostu tylu efektów co NFS'y... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 No jeszcze mi powiesz że wg. Ciebie gra pod wzgledem graficznym zmieni się w porownaniu z fullem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Troszkę plastikowo, ale jak dla mnie i tak ok. :) Poza tym podniecił mnie widok z kokpitu. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plotek Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Mimo wszystko gierka pieknie sie prezentuje :) . To prawda... Nie ma co porownywac do NFS :lol2: .Czekam na ukazanie sie jej w innych zrodlach :D . Pzdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...