Fredek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ehh... widok z kokpitu syci :rolleyes: ale ta beta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 My tu gadu gadu o grafice a mnie bardzo ciekawi jak tam się wozy prowadzą. Coś jak w Driv3erze? Bo jak tak to bardzo cienko :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) chiałbym zagrac w tą bete, mam zainstalowaną ale nie mam cd-key'a :mur: Tylko dla płacących na IGN sam CDkey nie pomoże trzeba się jeszcze logować, rejestrować itp :wink: Nie smarujesz nie jedziesz :razz: Pewna strona francuska dostała pozwolenie o napisaniu o becie daniu screenów i filmiku. Filmik ukaże się w artykule niestety artykuł po francusku wiadomo, że filmik który się ukaże to ten http://www.dailymotion.com/video/xrynd_vid...d-exclude-known Nie wiem jakoś mu się to przeważnie nie tnie. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Kurna jakos dziwnie wygladaja ruchy kiera. Tzn prawie w ogole ich nie ma :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Już odrazu widać że jeździ sie miodnie, czuć prędkość i czuć każdą dziure na drodze i wzniesienie, extra sprawa, fajnie jakby jeszcze zrobili motyw że w samochodach które były by wyposażone w poduszke powietrzną przy wypadku by wybuchała, to już by był meksyk normalnie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Pytanie do posiadaczy dema. Tez macie mozliwosc wyboru trybu wspomagania kierowania, jak w X'ie ??:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Pytanie do posiadaczy dema. Tez macie mozliwosc wyboru trybu wspomagania kierowania, jak w X'ie ??:) Pozdrawiam To jest beta a nie demo :razz: Zacytuję "select new game and your in the airport waiting in line to go through the gate, oh and also you may want to click on options and checkout your controls or if you have a steering wheel you can enable it but dont worry about the sensitivity and stuff you can do that in once your in game, you can ajust your seat hight, steering sensitivity and things like that." Swoją drogą to większość kierownic dodatkowo można sobie ustawiać w windowsie ;p Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 @Ludwiczek - mnie chodzilo o tzw. Driving Aid. Na X'ie sa cztery mozliwosci - wylaczony, i trzy rozne rodzaje wspomagania (w zaleznosci od tego, samochod inaczej zachowuje sie na drodze). :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 @Ludwiczek - mnie chodzilo o tzw. Driving Aid. Na X'ie sa cztery mozliwosci - wylaczony, i trzy rozne rodzaje wspomagania (w zaleznosci od tego, samochod inaczej zachowuje sie na drodze). :) Pozdrawiam. Raczej jest Ci co grali na X36 i testują bete na PC piszą, że praktycznie niczym się nie różnią a opcję są te same co na Xboxie 36 :wink: Screeny z wersji na PS2 i PSP http://www.jeuxvideo.fr/test-drive-unlimit...actu-55278.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 @Ludwiczek - mnie chodzilo o tzw. Driving Aid. Na X'ie sa cztery mozliwosci - wylaczony, i trzy rozne rodzaje wspomagania (w zaleznosci od tego, samochod inaczej zachowuje sie na drodze). :)no jest taka opcja, ale jakos nie mozna tego przelaczyc - albo beta, albo kweastia wozu, albo nie moge znalezc przelacznika ;). caly czas jest ustawione na "sport" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Sulaco, pozwól jeszcze kilka screen'ów. :D Wydaje mi się, że ładnie bardzo to wygląda. Jakieś styczne bez rozmycia np: jak stoisz gdzieś na poboczu a za samochodem roztacza się jakiś przyjemny widoczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nowe screeny z wersji na PCa http://tdu.gameprophets.com/gallery,list50,1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Hmm ciekawie to będzie wyglądać (choć z drugiej strony w co wątpie) ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Hmm ciekawie to będzie wyglądać (choć z drugiej strony w co wątpie) ;o Wiadomo, że beta nie ma szajderów jeszcze zrobionych i hdr w niej nie działa więc pełna powinna wyglądać lepiej. Edit: Nowe screeny z PS2 i PC http://worthplaying.com/article.php?sid=39...ead&order=0 Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam ludziska wiecie kiedy mniejwiecej bedzie premiera na ps2 bo z tego co widze to nie jest tak zle z grafą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ludziska wiecie kiedy mniejwiecej bedzie premiera na ps2 bo z tego co widze to nie jest tak zle z grafą http://uk.atari.com/index.php?pg=product&id=180 Jakbyś nie znał angielskiego to Luty 2007. Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 yes yes yes (i gest Marcinkiewicza) czyli do utego się trzeba jeszcze pomęczyć z Carbonem a potem TDU :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Te nowe pochodzą z wersji pc. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10250&a=1 Oj, zdaje się, że pokrywają się z tymi podanymi wcześniej ale można porównać z tymi z ixa. Edytowane 16 Grudnia 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wiadomo, że beta nie ma szajderów jeszcze zrobionych i hdr w niej nie działa więc pełna powinna wyglądać lepiej.HDR dziala, shadery nie wiem czy mam byc ich wiecej, czy mniej ale tez dzialaja. ogolnie imho w grafice nic sie juz nie zmieni, no moze poprawia pare szczegolow, ale jako calosc pozostanie bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) HDR dziala, shadery nie wiem czy mam byc ich wiecej, czy mniej ale tez dzialaja. ogolnie imho w grafice nic sie juz nie zmieni, no moze poprawia pare szczegolow, ale jako calosc pozostanie bez zmian. Działa? A nie wywala Ci erroru po jego włączeniu?. @Ququrydza Ludzie z Eden twierdzą, że grafika z PC będzie taka sama jak ta z Xa a Ci co grali u Eden Games jak wygrali konkurs i pojechali tam na "odwiedziny" powiedzieli, że to co widzieli niczym się nie różniło od tego co widzieli na X36 ;) Ale Ci co porównują screeny chyba wiedzą lepiej ;] http://www.youtube.com/watch?v=eO-6Qhe41j0 Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Działa? A nie wywala Ci erroru po jego włączeniu?.nie. wlaczam i wylacza, bez problemow. dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 @Ququrydza Co to za dziwna kombinacja? :wink: Screen'y wyglądają bardzo ładnie i wydaje mi się, że pozostała tylko kwestia jak to będzie chodziło na danym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 troche screenow :) gra wciaga. bardzo wciaga. :rolleyes: czasami jest irytuajaca, jak probujemy n-ty raz zaliczyc jakas misje, ale po minucie odpoczynku juz chce sie wracac :) najciekawsze imho, sa misje podstawiania bryki - zawsze mozna sie czym ekstra przejechac no i niezla kase zgarnac :) bedzie hit, jak nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Sulaco Grasz na kierze, tak? Moglbys sie poswiecic i sprawdzic jak ciezko jezdzi sie na klawie przy tylnio napedowcach? Bo chyba zaczynam sie slinic na mysl o muscle na zakretach :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Swietnie to wyglada, nie wiem na co narzekacie. Moze ta gra spowoduje, ze po paru dobrych latach znowu samochodowki zaczna sprawiac mi przyjemnosc. A i kierownica by sie przydala do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 ... A i kierownica by sie przydala do tego. Oj z tym sie zgodze. Roznica ogromna, szczegolnie, ze masz ogromny swiat. Mozna sie fajnie wczuc. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Sulaco Grasz na kierze, tak? Moglbys sie poswiecic i sprawdzic jak ciezko jezdzi sie na klawie przy tylnio napedowcach? Bo chyba zaczynam sie slinic na mysl o muscle na zakretach :twisted: no wlasnie nie :) kiery nie mam i "mecze" sie na klawiszach, bo nie chce mi sie ustawiac pada w grze ;) na klawiszach ciezko sie jezdzie i do czasu jak mamy cos "slabszeg", np. to TT, to jakos idzie, ale przy czyms mocniejszym, to juz jest ciezko, depniesz mu, pukniesz w klawisz i juz bryka bokiem leci. na trasie nie jestes w stanie opanowac takiego czegos przy >200km/h, jak tylko leko cie zarzuci, albo wypadniesz tylko jednym kolem z trasy. paluchy bola, a efektow nie widac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 gra wciaga. bardzo wciaga. :rolleyes: czasami jest irytuajaca, jak probujemy n-ty raz zaliczyc jakas misje, ale po minucie odpoczynku juz chce sie wracac :) najciekawsze imho, sa misje podstawiania bryki - zawsze mozna sie czym ekstra przejechac no i niezla kase zgarnac :) bedzie hit, jak nic :D Screeny ładne ( mam wrażenie, że to wyraźniej niż na X36 wygląda chyba włączyłeś AA i AF na maxa?). Hit jak nic ja w ciemno kupuję oryginał chyba, że wydawcą będzie cenega wtedy się będę zastanawiał nad dorwaniem wersji gry po angielsku ;] Co tu mówić twórcy od serii NFS będą się musieli mocno zastanowić nad swoimi ostatnimi grami :wink: A ile samochodów to ma mieć? Gdzieś czytałem, że lista to 141 aut ( i motorów) przy czym każde bardziej dopieszczone od tych z Carbona :wink: No i każde ma kokpit od którego przez granie na kierownicy się już uzależniłem :wink: I nie mówiąc, że twórcy nadal pracują nad dodatkowymi samochodami do ściągnięcia. Jedyna czego mi brakuje to stacji paliw by można było tankować jak :razz: Mam wrażenie, że gra wryje się nam w pamięć jak poprzednie wyścigi ich twórców czyli NFS 5 Porsche :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Screeny ładne ( mam wrażenie, że to wyraźniej niż na X36 wygląda chyba włączyłeś AA i AF na maxa?).w gierce max, hdr+fsaa4x, w sterach tez max tylko bez TAA - zabija framerate przy takich ustawieniach na jednym 8800gtx (SLI nie dziala :( ) wyciagam >40fps Hit jak nic ja w ciemno kupuję oryginał chyba, że wydawcą będzie cenega wtedy się będę zastanawiał nad dorwaniem wersji gry po angielsku ;]ja mimo, ze nie przepadam za scigalkami, to tez sie pisze na ten tytul :) wydawca zdaje sie jest cdprojekt, a wiec tutaj tez jest b.dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Lista pojazdów w Test Drive Unlimited! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Test Drive: Unlimited Vehicle List ~AC: Cobra 289 Cobra 427 ~Alfa Romeo: 8C Competizione Brera GT 3.2 V6 24V ~Aprilla: RS 1000 V ~Ascari: KZ-1 ~Aston Martin: DB4 GT Zagato DB7 Zagato DB9 Coupe DB9 Volante V8 Vantage Vanquish S V12 ~Audi: A3 3.2 Quattro DSG A6 4.2 Quattro Quattro RS4 S4 Cabriolet TT Quattro Sport ~Cadillac CTS-V* STS-V* XLR-V ~Caterham: CSR 260 ~Chevrolet C1 Corvette C3 Corvette Stingray C3 Corvette Stingray Convertible C6 Corvette Coupe C6 Corvette Z06 Camaro Z/28 SSR SSR Special Edition ~Chrysler: 300C SRT-8 Firepower Concept Car ME Four-Twelve ~Dodge: Challenger Charger Super Bee Hemi Viper SRT-10 Viper SRT-10 Coupe ~Ducati: 999R 996R Monster S4R SuperSport 1000DS ~Farboud: Supercharged GTS Prototype ~Ferrari: 250 GTO 288 GTO 308 GTS 360 Modena 575M Maranello 599 GTB Fiorano 612 Scaglietti Enzo Ferrari F40 F430 Coupe F430 Spider Testarossa ~Ford: GT GT40 Mustang GT Mustang GT Convertible Mustang GT-R Concept Shelby Cobra Concept Shelby Cobra Concept Hardtop* Shelby GR-1 Concept ~Jaguar: E-Type Coupe XJ200 XK Coupe ‘06 XK Convertible ‘06 XKR Coupe ~Kawasaki Ninja ZX-10R Ninja ZX-12R Z1000 ~Koenigsegg CC8S CCR ~Lamborghini: 350GT 400GT Countach 25th Anniversary Diablo GT Gallardo Gallardo Roadster Gallardo SE LM002 Miura P400 SV Murcielago Coupe Murcielago Roadster ~Lotus: Elise R Esprit V8 Sport Exige 240R ~Maserati: 3500 GT GranSport Coupe MC12 Spyder 90th Anniversary Spyder Cambiocorsa ~Mazda: MX-5 Miata RX-8 ~McLaren: F1 F1 GT F1 GTR F1 LM ~Mercedes-Benz: 300SL Gullwing C111-II CLK55 AMG CLK-DTM AMG CLS55 AMG SL65 AMG SLK55 AMG SLR McLaren ~MV Agusta: F4 Tamburini F4 Brutale 910S ~Nissan: 350Z Coupe 350Z Nismo S-Tune Skyline GT-R V-Spec R34 ~Noble: M12 GTO-3R M14 M400 ~Opel: Tigra TwinTop ~Pagani: Zonda C12S 7.3 Zonda C12S 7.3 Roadster ~Pontiac: Firebird ‘70 GTO ‘04 ~Ruf: GT RT 12 Turbo ~Saleen: S281E Mustang Convertible S7 S7 Twin Turbo ~Saturn Sky Roadster ~Shelby: Cobra 427* Cobra Daytona Coupe GT500 ‘67 ~Spyker: C8 Laviolette C8 Spyder C8 Spyder T ~Triumph: Bonneville T100 Triple Speed ~TVR: Sagaris T440 Tuscan S ~Volkswagen: Golf V R32 W12 Coupe W12 Roadster ~Wiesmann: Roadster MF3 Yes: -Yes Roadster Ps lista jest mniej więcej pełna i wiem, że nie które samochody to te do dokupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...