Orgiusz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No ot skoncze na tym ze poczekam do premiery i zobacze czy nie bedzie jakis zgrzytow z popularnymi kierami... G25 :?: Predzej bedzie upgrade maszyny do pisania [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 i tam styka moje momo force ;] g25 jest za droga na to co oferuje, glowny jej minus to "shifter". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ponoć wcale niegłupi ten shifter, zagadaj Niemiec do LCS'a z naszego i innego forum ;) Teraz to już faktycznie koniec o fajerkach, chyba że przeniesiemy się do odpowiedniego działu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) no no screeny sulaco syca, naprawde wyglada to ladnie, wedlug mnie dzieki AA i AF nawet lepiej niz na X0 dzisiaj chwile pogralem w ta gre i musze powiedziec, ze przy zastosowanym modelu jazdy uzywanie w niej G25 za tysiac pln z 900st obrotem to bardzo delikatnie mowiac glupi pomysl :D Edytowane 17 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ale chyba nie zaprzeczysz, że wrażenia z gry na fajerce są lepsze, niż na klawiaturze? Ja już od tylu lat gram w każdą (nawet w arcade, mimo że w nich czasem na padzie jeździ się "szybciej) grę samochodową na kierownicach, że zwyczajnie zestawienie klawiatura + wyścigi mi nie pasuje. Choć zgadzam się, że kupno g25 lub innej "profesjonalnej" kierownicy _tylko_ dla TD:U to chybiony pomysł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jak to dobrze ze mam Momo Racing ;) Mam nadzieje ze na kierze doznania z gry będą podobne do tych z Toca 3/GTR2 niż do tych z NFS: Carbon (a raczej - do braku pozytywnych doznań i rzucania bluzgami...) draak --> czemu sprzedajesz momo force? To jest wersja taka jak moja czy ta starsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 momo force to pierwsze momo, te czerwone z wstawkami z kwasowki, skora na kierze i genialnymi pedalami :) nfs na kierze => :lol: lekki ruch i mialem fure w poprzek drogi, toca to inna bajka nie mowiac juz o GTL, GTR2, Race czy rFactor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 momo force to pierwsze momo, te czerwone z wstawkami z kwasowki, skora na kierze i genialnymi pedalami :) nfs na kierze => :lol: lekki ruch i mialem fure w poprzek drogi, toca to inna bajka nie mowiac juz o GTL, GTR2, Race czy rFactor. Ta i w grze EA nawet się niczego nie dało ustawić :wink: ( ja wymiękłem i przełączyłem na klawiaturę ). @Kucyk rozumiem, że dorwałeś gdzieś na Xboxa 360? Demo czy fulla? Takie pytanie da się w cabrio zdejmować i zakładać dach? Otwarte beta testy w styczniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ta i w grze EA nawet się niczego nie dało ustawić :wink: ( ja wymiękłem i przełączyłem na klawiaturę ). @Kucyk rozumiem, że dorwałeś gdzieś na Xboxa 360? Demo czy fulla? Takie pytanie da się w cabrio zdejmować i zakładać dach? Otwarte beta testy w styczniu. Pytanie nie do mnie, ale postaram sie odpowiedziec. :) Szyby mozna odsuwac i zasuwac, ale dachu raczej zamknac sie nie da. W kazdym badz razie na X'ie tego nie mam, albo nie zauwazylem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 To jak jest cabriolet jak to audi tt to są 2 wersje jedna z dachem druga bez czy tylko taka z tym "gumowym" dachem? Macie jeszcze kilkanaście screenów http://www.habboforum.com/games/29424-test...limited-pc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Panowie czy wiadomo coś na temat dema na pc? bo wydaje mi się za xbox miał chyba 1 demo miesiąc przed premierą gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mam szczerą nadzieje, że sterowanie nie będzie tak pomylone jak w Driv3rze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) cóż, jeszcze jakiś pół roku temu patrząc na screeny i filmy z tdu, nie miałem o niej najlepszego zdania, ale dzis po obejrzeniu paru filmow z wersji pc szczena mi opadła, pięknie to wszystko wyglada i widac ze model jazdy jest naprawde ok, do tego fajne odłosy silnika i pieknie wygladajaca i zroznicowana wyspa, tylko ciekawi mnie czy wersja na xklocka i pc to to samo, bo jednak od nowego roku przerzucam sie na x360 i trochę martwią mnie oceny tdu w roznych serwisach, Edytowane 18 Grudnia 2006 przez luisam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Według mnie ocenami serwisów nie ma się co martwić. Dla mnie na przykład Flatout 2 jest jedną z najlepszych arcadowych ścigałek na PC-ta, dopracowana w wielu aspektach, świetna grafika i do tej rewelacyjnie zoptymalizowana, fajne sterowanie, efekty i wszystko... Więc spojrzałem sobie na recenzje na popularnych serwisach - 7/10, gdzieniegdzie nawet 6/10... Podczas gdy taki Carbon dostaję conajmniej 8 :blink: Podobnie było z World Racing 2, tez bardzo ładna grafika i świetnie zoptymalizowana (oceniam po demie), do tego był taki suwak arkade / symulacja, po ustawieniu wszystkie na sim samochody zachowywały się naprawdę realistycznie. Do tego wielkie otwarte, świetnie wykonane tereny i ruch drogowy. A oceny to tez 6 lub 7 na 10. Bez sensu. Trochę się rozpisałem nie na temat, ale naprawdę zastanawiają mnie te oceny niektórych gier, które starają się pozytywnie "zadebiutować" w porównaniu z ocenami niekończońcych się sequeli 'byłych hitów'. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dla mnie na przykład Flatout 2 jest jedną z najlepszych [...] recenzje na popularnych serwisach - 7/10, gdzieniegdzie nawet 6/10... Podczas gdy taki Carbon dostaję conajmniej 8 są gusta i guściki, jedni lubią Mozarta i inni jak im nogi śmierdzą... recenzje przecież nigdy nie są obiektywne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Według mnie ocenami serwisów nie ma się co martwić. Dla mnie na przykład Flatout 2 jest jedną z najlepszych arcadowych ścigałek na PC-ta, dopracowana w wielu aspektach, świetna grafika i do tej rewelacyjnie zoptymalizowana, fajne sterowanie, efekty i wszystko... Więc spojrzałem sobie na recenzje na popularnych serwisach - 7/10, gdzieniegdzie nawet 6/10... Podczas gdy taki Carbon dostaję conajmniej 8 :blink:Bo popularne serwisy piszą recki takie jak userzy pragną czytać. Wiesz jakie podniecenie wyłołałaby ocena 6/10 dla Carbona i 8/10 dla Flatouta 2 jeżeli napisaliby tak np w CDA :|? 15% więcej samobójstw wśród nastolatków :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ale bzdury gadacie, oczywiscie, ze nie mozna sie kierowac ocenami jednej recki, ale skoro w trzech dana gra dostaje podobne oceny to chyba cos w tym jest prawda? TDU nie jest niczym wybitnym, taka wyscigowka na otwartej przestrzeni z bardzo dziwnym modelem jazdy, srednia ocena gry wyciagnieta z recek z 4 serwisow to 7,7/10 i wiecej wedlug mnie dostac nie powinna, z racji tego, ze na pc taki gatunek gier praktycznie w ogole nie istnieje ta ocena moze podskoczyc pol oczka/oczko do gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ale bzdury gadacie, oczywiscie, ze nie mozna sie kierowac ocenami jednej recki, ale skoro w trzech dana gra dostaje podobne oceny to chyba cos w tym jest prawda? TDU nie jest niczym wybitnym, taka wyscigowka na otwartej przestrzeni z bardzo dziwnym modelem jazdy, srednia ocena gry wyciagnieta z recek z 4 serwisow to 7,7/10 i wiecej wedlug mnie dostac nie powinna, z racji tego, ze na pc taki gatunek gier praktycznie w ogole nie istnieje ta ocena moze podskoczyc pol oczka/oczko do gory Bzdury? Jak dla mnie posiadanie własnej opinii i nie sugerowanie się czyjąś bzdurą nie jest :wink: Fakt w coś tym jest ale Dark Messiah też miał słabe oceny np w GS (6.7/10 z tego co pamiętam) a jakoś dla wielu osób gra zasługiwała na 9/10 i była nawet kandydatem na grę roku więc w tym też coś musi być. Fakt TDU raczej nie ma takiej konkurencji jak PGR3 na Xa. Na PC Carbon to główny konkurent w końcu gry z tego samego gatunku. A skoro Carbon ma oceny 8/10 to wątpię by TDU zasługiwał na mniej. Chociaż dla dzieciaków ładne wnętrze i kokpity mogą nie wystarczyć bo i tak grają z kamery na zderzaku lub z tyłu samochodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) @Kucyk - wiesz, to zależy też czego się oczekuje od gry :) Ja na przykład pamiętam jak zagrywałem się w niesamowitego wiele lat temu Test Drive'a 3, w którym jako pierwszym była chyba możliwośc swobodnej jazdy po danym obszarze. Później przyszedł czas Midtown Madness'a, a teraz myślę, że TDU właśnie z tego względu powinno mi się sposobać na conajmniej 9/10 :) Grafika jest w sumie całkiem niezła, niewiadomo jak z tym modelem jazdy. Podobno w pełnej wersji miało być coś w opcjach odpowiedzialne za wyłączanie wszelkich wspomagań, które rzekomo w demie były na stałe włączone (dlatego samochody się tak łatwo prowadziły), wiadomo coś o tym? Edytowane 19 Grudnia 2006 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Bzdury? Jak dla mnie posiadanie własnej opinii i nie sugerowanie się czyjąś bzdurą nie jest :wink: Fakt w coś tym jest ale Dark Messiah też miał słabe oceny np w GS (6.7/10 z tego co pamiętam) a jakoś dla wielu osób gra zasługiwała na 9/10 i była nawet kandydatem na grę roku więc w tym też coś musi być. Fakt TDU raczej nie ma takiej konkurencji jak PGR3 na Xa. Na PC Carbon to główny konkurent w końcu gry z tego samego gatunku. A skoro Carbon ma oceny 8/10 to wątpię by TDU zasługiwał na mniej. Chociaż dla dzieciaków ładne wnętrze i kokpity mogą nie wystarczyć bo i tak grają z kamery na zderzaku lub z tyłu samochodu. ale ty specjalnie udajesz glupiego czy jak? prosze cie po raz kolejny - czytaj ze zrozumieniem, napisalem, ze nie mozna kierowac sie recka jednego serwisu, a ty mi dajesz przyklad GS co dal 6,7 DM :mur: GameZone Online 7.0 GotNext 10.0 gameSlave [UK] 7.5 Yahoo! Video Games 7.0 GameSpy.com 6.0 IGN.com 7.0 GameSpot 6.7 IGN.com 8.8 jezeli wiesz co to jest srednia to sobie ja wyciagnij na podstawie wszystkich recenzji, wedlug mnie ta gra nie zasluguje na wiecej jak 7,6 a taka mniej wiecej wychodzi srednia bo nie jest niczym wybitnym, a na dowod tego niech bedzie to, ze temat o tej grze juz jest gdzies daaaaleko na dole na tym forum ja nigdzie nie twierdze,ze nie jest tak, ze jednym podoba sie to a innym co innego, jedni dadza 10 a inni 1, rozmawiamy tutaj o pojeciu "sredniej" czyli wg wiki "Średnia arytmetyczna jest jedną z najbardziej intuicyjnych miar oceny populacji, stosowanych często w codziennym życiu" Edytowane 19 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Kucyk skoro kogoś nie rozumiesz to musi być od razu głupi ;)? Nie zrzucaj od razu na czytanie ze zrozumieniem. Tam jest na przykład 6.7/10 ( bo akurat tą ocenę pamiętałem) i nie chciało mi się szukać innych ocen które czytałem (oglądałem też recke na Hyperze ). Wiem co napisałeś oceny na innych serwisach widziałem ALE chodzi właśnie o to, że ja się nimi nie sugeruję według mnie gra zasługuję na 9/10 wciągnęła mnie na 2 tygodnie i jak będę miał wolne to przejdę drugi raz. Po prostu opinię o grze buduję na własnych odczuciach a nie odczuciach panów z serwisów. Jak dla mnie zasługuję na 9/10. Co do tematu o DM co z tego, że nie jest popularny mi to w grze nie przeszkadza a i rozumiem, że taka gra jak ta i z takimi wymaganiami na pewno nie podeszła dzieciakom wolącym Carbona ( bo jest reklama w TV) jak i osobom z za słabym sprzętem. PS Taki już jestem nie sugeruję się nigdy czyjąś opinią ( są wyjątki). Jak i też nie jestem fanem kultury masowej, nie biegnę za tym za czym tłum a popularność czegoś nie jest dla mnie wyznacznikiem jakości lub "fajności" danej rzeczy. I nic do Ciebie nie mam a mam wrażenie, że mi jedziesz. @QBA a TD3 jedna z pierwszych moich gier nigdy nie zapomnę much na szybie, potrącania kur i dźwięku po wpadnięciu do wody. Wiadomo 2 strony wstecz masz screeny tych opcji i film jak się auto zachowuje po wyłączeniu. http://www.pcigre.com/component/option,com...g2_itemId=23979 Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Kucyk skoro kogoś nie rozumiesz to musi być od razu głupi ;)? Nie zrzucaj od razu na czytanie ze zrozumieniem.zdecyduj sie :mur: tdu bedzie gra dobra, ale nie wybitna, poprzez model jazdy, co moga potwierdzic ci co w niego grali, auta nie zachowuja sie jak w nfs u2, ale daleko im do modelu jazdy np z toca itd.(nie wspominam o ambitniejszych grach, nie wymagajmy cudow) kazdy nawet najmniejszy pagurek powoduje utrate przyczepnosci tak jakby auto wazylo 200kg, a juz gdy sie mocniej przycisnie na jakiejs prostej drodze to w ogole manewrowanie autem graniczy z cudem i nie maja na to wplywu wiekszego wspomagacze sterowania moze cos z tym zrobia na PC ale watpie... Edytowane 19 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 ... a TD3 jedna z pierwszych moich gier ... A ja pamiętam wypasa jakim był test drive na amigę. :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Taaa i to intro z F40! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Taaa i to intro z F40! :DTam było jakieś intro? :) W pierwszym td był testarossa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Chodziło mi o Test Drive 2: The Duel ;) i czerwone Ferrari F40 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 auta nie zachowuja sie jak w nfs u2Serii nfs to ja już mam serdecznie dość, dlatego z wielką niecierpliwością czekam... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) R.i.P. - każdy czeka :P Ja najbardziej czekam na te emocje ;] Można sobie powyprzedzać bez zbędnych nerwów "że nie zdąże" tak jak w rzeczywistości. Naprawde już nie moge się doczekać. Gdyby ta gra wyszła 2 dni po nfsc to carbonika o wiele mniej osób kupiłoby na świeta po choinke. Ludzi pokusiliby się na tdu :) Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://www.worthplaying.com/article.php?si...ead&order=0 Nowe screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 <zbiera szczęka z podłogi> Tak powinno sie robić samochodówki, panowie z EA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...