Gość Ludwiczek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 A ile czasu zajmuje przejechanie tej całej wyspy dookoła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 -Wader- --> ee, to nie mam czego zalowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) jeżeli dobrze pamiętam to gdzieś czytałem że od 4 do 5 godzin :] jak wyjdzie full na PC to zrobimy własny gumball : ] Edytowane 16 Stycznia 2007 przez -Wader- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 To kiedy ta open beta ? :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 will be 25000 free serials on monday, you just need to have 3dgamers, fileplanet free account to get one... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) News o TDU W tym newsie możemy się dowiedzieć, że tekstury względem Xboxa 360 zotały poprawionych. Właśnie screeny oglądam więc przy okazji zarzucę linkami » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://img443.imageshack.us/my.php?image=tdu6fv7.jpg http://img150.imageshack.us/my.php?image=tdu14xr7.jpg http://img120.imageshack.us/my.php?image=tdu11td2.jpg http://img413.imageshack.us/my.php?image=tdu17cj9.jpg http://img96.imageshack.us/my.php?image=tdu18xa0.jpg http://img246.imageshack.us/my.php?image=t...16xfa16xkm1.jpg http://img246.imageshack.us/my.php?image=t...16xfa16xwi7.jpg http://img241.imageshack.us/img241/3104/jpeg02pi4.jpg http://i11.tinypic.com/29nhv8h.jpg Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 No to pięknie. Lecę szybko za pozwoleniem przekazać tę wiadomość. Wierzcie mi, że nic do konsol nie mam ani do ich użytkowników ale na pewnym forum tak pięknie się bulwersują, że sobie nie odmówię. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 ano jeden pisze że w NFS lepiej się samochody prowadzą niż w TDU, a drugi ze ma konsole i w kazdym poscie pisze ze on gra a inni czekaja, czasem trzeba odwiedzać inne fora żeby się trochę pośmiać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) ano jeden pisze że w NFS lepiej się samochody prowadzą niż w TDU, a drugi ze ma konsole i w kazdym poscie pisze ze on gra a inni czekaja, czasem trzeba odwiedzać inne fora żeby się trochę pośmiać :] No i za każdym razem jak idzie grać musi o tym napisać :lol2: Nie wiem czemu nie którym posiadaczom Xa tak zależy by wersja na PC była gorsza... oni w to będą grać? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie, ale niektórzy są na skraju załamania psychicznego i żeby sobie nie zrobić krzywdy, muszą sie dowartościować tym, że mają coś lepszego niż reszta "plebsu z pecetami" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Panowie bez przesady... Po 3 miesiacach posiadania tej gry moge napisac ze zmarnowane pieniadze, na poczatku wszystko ladnie cudnie itp. Lecz nie pamietam kiedy ostatnio w nia gralem, chyba przed swietami. Grafa jest brzydka, taka prosta bardzo, uboga. Model jazdy do [gluteus maximus] przez duze D Ciekawostka - Audi TT 4x4 jak wiadomo jest a dym leci z opon tylnych tylko ;) NIe ma sie czym podniecac. Kolejna slaba gra. Tryb multi nudzi sie po tygodniu i nie chce sie do tego wracac. Wytawie na allegro chyba tego TDU. Moze jakis frajer kupi. Te screeny, zapowiedzi, filmy to jeden wielki marketing nakrecajacy sprzedaz. Jesli chcecie kupic to najpierw sprawdzcie demo. Bo inaczej mozecie sie BARDZO zdenerwowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jeśli przeszedłem połowę NFS U2, 3/4 NFS MW i całego Carbona z zaciśniętymi zębami, to ta gra i tak będzie dla mnie niczym błogosławieństwo. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 http://www.fileplanet.com/promotions/tdu/ zaczyna się :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Panowie bez przesady... Po 3 miesiacach posiadania tej gry moge napisac ze zmarnowane pieniadze, na poczatku wszystko ladnie cudnie itp. Lecz nie pamietam kiedy ostatnio w nia gralem, chyba przed swietami. Grafa jest brzydka, taka prosta bardzo, uboga. Model jazdy do [gluteus maximus] przez duze D Ciekawostka - Audi TT 4x4 jak wiadomo jest a dym leci z opon tylnych tylko ;) NIe ma sie czym podniecac. Kolejna slaba gra. Tryb multi nudzi sie po tygodniu i nie chce sie do tego wracac. Wytawie na allegro chyba tego TDU. Moze jakis frajer kupi. Te screeny, zapowiedzi, filmy to jeden wielki marketing nakrecajacy sprzedaz. Jesli chcecie kupic to najpierw sprawdzcie demo. Bo inaczej mozecie sie BARDZO zdenerwowac. Wybredziuch jesteś i tyle. :wink: Myślę, że będzie więcej głosów na plus niźli na minus. Trudno jest wszystkim dogodzić a takie opinie są również potrzebne. :D Wystarczy, że ja się "gniotami" zachwycam za dziesięciu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 will be 25000 free serials on monday, you just need to have 3dgamers, fileplanet free account to get one... z tym, ze w obu serwisach konta sa płatne. czyli bez konta na ktoryms z wymienionych serwisow nie ma szans na seriala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 nie są płatne, na fileplanet i 3dgamers mam wspólne konto, zarejestrowałem się normalnie, jest taki przycisk "register" trzeba poszukać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Z ciekawosci wszedlem na fileplanet... Wyglada na to ze kiedys tam zalozylem konto tam ^_^ Platne jest jedynie jak chcesz wylaczyc reklamy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Przemol^N ma sporo racji, ale uważam, że TDU na PC będzie najlepszą ścigałką od czasów ... no właśnie, od czasów czego W epoce kolejnych NFS to będzie coś nowego, takiej gry na PC jeszcze nie było i myślę, że będzie się dobrze sprzedawać, ale jak ktoś myśli, że ta gra to jakiś majstersztyk to się przejedzie mocno... Co do grafiki to wygląda ślicznie z AA i podbitymi teksturami, ale jest tak jak Przemol zauważył - jest trochę ubogo jeżeli chodzi o detale przy drodze, no nic, do premiery już nie daleko, ale ja obstawiam, że temat poleci po miesiącu na tyle daleko, że będzie go trzeba szukać w szukajce a kompleksy to leczyć powinni zarówno niektórzy posiadacze x360 jak i posiadacze blaszaków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Na leczenie juz jest za pozno kucyk ;]]] Wole ladna monotonie TD:U niz NFS w ostatnim wydaniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Panowie bez przesady... Po 3 miesiacach posiadania tej gry moge napisac ze zmarnowane pieniadze, na poczatku wszystko ladnie cudnie itp. Lecz nie pamietam kiedy ostatnio w nia gralem, chyba przed swietami. Grafa jest brzydka, taka prosta bardzo, uboga. Model jazdy do [gluteus maximus] przez duze D Ciekawostka - Audi TT 4x4 jak wiadomo jest a dym leci z opon tylnych tylko ;) NIe ma sie czym podniecac. Kolejna slaba gra. Tryb multi nudzi sie po tygodniu i nie chce sie do tego wracac. Wytawie na allegro chyba tego TDU. Moze jakis frajer kupi. Te screeny, zapowiedzi, filmy to jeden wielki marketing nakrecajacy sprzedaz. Jesli chcecie kupic to najpierw sprawdzcie demo. Bo inaczej mozecie sie BARDZO zdenerwowac. Zmarnowałeś kasę a co powiesz o ludziach którzy kupili konsole tylko dla tej gry. Gdyby gra była majstersztykiem to bym pewnie leciał już po Xa do sklepu ale raczej należę do ludzi kierujących się rozsądkiem :wink: "More than 125 licensed vehicles from exclusive manufacturers including Lamborghini, Ducati, Aston Matin, Saleen, Shelby, and Jaguar." To ma znaczyć, że w becie będą chyba wszystkie auta z paków sprzedawanych na Xa... hmm może w pełnej też będzie 125 aut? Albo z bety będzie można je "przenieść"? Właśnie czytałem nowego Playa i zapowiedź w nim TDU. Grali w wersję na Xboxa brakuje narzekają głównie na ograniczony tuning, usterki GPS-u ( ten w rzeczywistości też czasem potrafi płatać figle ;]) płatne dodatki oraz brak antyaliasingu ( no w wersji PC AA zawsze można włączyć). I jeszcze na brak ludzi/ przechodniów tak jakoś pusto. A co do przechodniów i samochodów to ja chcę nowego Carmageddona z ragdollem! Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 will be 25000 free serials on monday, you just need to have 3dgamers, fileplanet free account to get one... ciekawe ile tak na prawdę ludzi oczekuje na te klucze ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) No nie wiem.. Granie w bete może popsuć późniejszą zabawe. Wole poczekać na demo i tak sprawdzić nowego TD ;]. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Beta to wiecej niz demo w tym przypadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 raczej nie czekałbym na demo którego na 100% nie będzie : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Ququrydza i co zrobiłeś? Chłopaki się rozwścieczyli. Tak na marginesie czytając nie których to mam wrażenie, że te 3 rdzenie w konsoli jest im potrzebne bo zastępuje im myślenie :wink: No nic punkt widzenie zależy od punktu siedzenia chociaż dla nie których ten drugi punkt jest całkowicie obcy i niezrozumiały. Chyba nici z tych 125 samochodów i wycieraczek info na fileplanet wygląda jak to http://shop.gameplay.co.uk/webstore/produc...drive_unlimited a wiadomo na Xie nie ma wycieraczek a 125 aut to jest razem z tymi za które się płaci Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ququrydza i co zrobiłeś? Chłopaki się rozwścieczyli. :blink: Przestań kaleczyć proszę Cię bardzo Ludwiczku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) :blink: Przestań kaleczyć proszę Cię bardzo Ludwiczku. no patrz, a w bajce taki inteligentny jest he he heeee ciekawe czy TDU trafi do ludzi o północy czy będzie trochę więcej zamieszania :D ma ktoś jakieś info na ten temat? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 no patrz, a w bajce taki inteligentny jest he he heeee Co ma popełnienie błędów w pisowni do mądrości? @qqrydza tu masz to forum co ma 98 stron jest po hiszpańsku ale to akurat nie jest ważne http://foro.noticias3d.com/vbulletin/showt...585&page=20 http://foro.noticias3d.com/vbulletin/showt...585&page=22 http://foro.noticias3d.com/vbulletin/showt...585&page=32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 a co ma mądrość do inteligencji? :lol2: to chyba tobie brakuje trzeciego rdzenia :lol2: czy ktoś odpowie mi na moje pytanie? czy ktoś zna godzinę o której beta zostanie udostępniona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) a co ma mądrość do inteligencji? :lol2: to chyba tobie brakuje trzeciego rdzenia :lol2: czy ktoś odpowie mi na moje pytanie? czy ktoś zna godzinę o której beta zostanie udostępniona? Tak najlepiej dać głupi uśmieszek zamiast tłumaczyć... to zastąp sobie mądrość inteligencją Data 22 stycznia a godziny nie podali więc można tylko czekać ciekawe tylko czy będzie to na zasadzie dostajesz keya na mail i możesz ściągać czy dają bete na server i kto pierwszy ściągnie. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...