R.i.P. Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hmmm.... ;o na gryonline.pl daty się zmieniły: Data Premiery: Świat: 13 lutego 2007 Polska: marzec 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tak najlepiej dać głupi uśmieszek zamiast tłumaczyć... to zastąp sobie mądrość inteligencją Data 22 stycznia a godziny nie podali więc można tylko czekać ciekawe tylko czy będzie to na zasadzie dostajesz keya na mail i możesz ściągać czy dają bete na server i kto pierwszy ściągnie. przy rejestraci podawalo sie mejla, wiec IMO uwazam ze dadza keye. byloby t onajrozsadniejsze chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 nie są płatne, na fileplanet i 3dgamers mam wspólne konto, zarejestrowałem się normalnie, jest taki przycisk "register" trzeba poszukać :] a to spryciarze, dobrze go ukryli :) wcześniej klikałem na "join" i trzeba było płacić dzięki, może się załapie... pokładam spore nadzieje w tej grze, więc chciałbym zobaczyć czy słusznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gdzie wy widzicie to "Register" ? :blink: Zrób ktoś screena - się każdemu przyda ;] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gdzie wy widzicie to "Register" ? :blink: Zrób ktoś screena - się każdemu przyda ;] :wink: Ale nie trzeba się logować, rejestrować by wysłać maila do open bety :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 https://login.3dgamers.com/login.aspx?r=htt....com%2f&sl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hmmm.... ;o na gryonline.pl daty się zmieniły: Data Premiery: Świat: 13 lutego 2007 Polska: marzec 2007 CD Projekt poinformował, że wydadzą TDU w marcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 CD Projekt poinformował, że wydadzą TDU w marcu. a pozniej wszyscy dziwia sie, czemu to piractwo w polsce takie wysokie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 a pozniej wszyscy dziwia sie, czemu to piractwo w polsce takie wysokie... :DPewnie i tak wiekszosc bedzie interesowala wersja english :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Moze byc tego 1 plus - przed polska premiera zasmakujemy demka i bedziemy mniej wiecej wiedziec na czym stoimy. ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 open bety nie ma, Anie dopadła grypa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 jest jeszcze 23h i 49 minut :) napewno bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Pan serwerowy zasnął :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 A czy przypadkiem u nich nie ma godziny do tyłu ? TJ u nas 24, a tam dopiero 23 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 wiesz, to jest USA, to tam może być i nawet -5/-6 GMT :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Coś mi mówi, że dzisiaj nie będę spał... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 8h jest chyba do NY... :unsure: Hmm ide spac zobaczy sie jutro przed 00:00 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 wiesz, to jest USA, to tam może być i nawet -5/-6 GMT :-P Gra robiona we Francji więc ten sam czas co u nas a jeżeli organizatorem bety jest FP które pewnie jest z USA to pewnie rano będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 USA - GMT -6 MY - GMT +1 TDU będzie około 7 rano naszego czasu. Idę spać, musze się rano obudzić przed 7 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 USA - GMT -6 MY - GMT +1 TDU będzie około 7 rano naszego czasu. Idę spać, musze się rano obudzić przed 7 :mrgreen: Dobranoc :) Haha Tak wlasnie najlatwiej pozbyc sie konkurencji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Otworzylo mi sie! jest info, ze juz WSZYSTKIE KODY ZOSTALY ROZDANE! OMG :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Co za odkrywczosc. :| Link byl podawany jakies 4 razy. W ciagu 3 dni :| I nie cytowac obrazkow bo lby poleca :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Łeee zaspałem <_< ale trudno, nie ma rozpaczy, za dwa miechy bede jeździć :P mnie tam sie nie spieszy, narazie mam w co grać :P Teraz czekam na relacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 nic nieprzegapiłeś, śledź www.fileplanet.com i www.3dgamers.com to się może załapiesz :] ja wstałem o 7 i niestety bety nie było, natomiast zastanawiają mnie ludzie co czatowali całą noc i teraz muszą czekać dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak patrze na forum atari to az sie kulne :ploom: Kolkuja jak geupi [; Co ma byc to bedzie ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 No i gdzie to demo TDU -beta ? Ja dalej wolę grać (2 godziny dziennie) we flatout 2 po sieci w 8 graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jakos tak tutaj cicho bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 "Kto ma cierpliwość, będzie miał co zechce" chciało by się rzec ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Kurde, nie zarezerwowałby ktoś dla mnie keya albo coś... Bo na maila mogą nie wysyłać, a ja teraz wyjeżdżam i będę dopiero jutro po południu / wieczorem, a wtedy to już się pewnie będę mógł pożegnać z keyem skoro jest tylko 25 tys. Prooooooszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 nie rozumiem co piszecie, kiedy beda rozdawac te keye i bety dla 25k osob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...