Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Tak najlepiej dać głupi uśmieszek zamiast tłumaczyć...

to zastąp sobie mądrość inteligencją

Data 22 stycznia a godziny nie podali więc można tylko czekać ciekawe tylko czy będzie to na zasadzie dostajesz keya na mail i możesz ściągać czy dają bete na server i kto pierwszy ściągnie.

przy rejestraci podawalo sie mejla, wiec IMO uwazam ze dadza keye. byloby t onajrozsadniejsze chyba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie są płatne, na fileplanet i 3dgamers mam wspólne konto, zarejestrowałem się normalnie, jest taki przycisk "register" trzeba poszukać :]

a to spryciarze, dobrze go ukryli :)

wcześniej klikałem na "join" i trzeba było płacić

dzięki, może się załapie... pokładam spore nadzieje w tej grze, więc chciałbym zobaczyć czy słusznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie wy widzicie to "Register" ? :blink: Zrób ktoś screena - się każdemu przyda ;] :wink:

Ale nie trzeba się logować, rejestrować by wysłać maila do open bety :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz, to jest USA, to tam może być i nawet -5/-6 GMT :-P

Gra robiona we Francji więc ten sam czas co u nas a jeżeli organizatorem bety jest FP które pewnie jest z USA to pewnie rano będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

USA - GMT -6

MY - GMT +1

TDU będzie około 7 rano naszego czasu. Idę spać, musze się rano obudzić przed 7 :mrgreen:

Dobranoc :) Haha Tak wlasnie najlatwiej pozbyc sie konkurencji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, nie zarezerwowałby ktoś dla mnie keya albo coś... Bo na maila mogą nie wysyłać, a ja teraz wyjeżdżam i będę dopiero jutro po południu / wieczorem, a wtedy to już się pewnie będę mógł pożegnać z keyem skoro jest tylko 25 tys. Prooooooszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi