misiu_konin Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 nie rozumiem co piszecie, kiedy beda rozdawac te keye i bety dla 25k osob ?Wiadomo że dziś, a dokładnie to wiedza panowie z Atari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Możliwe że coś się ruszyło bo na forum Atari znowu widnieje napis "The server is too busy at the moment. Please try again later." Więc pozostało cierpliwie czekać :) No dobra forum wróciło do norm ale nadal żadnego linka a co do fileplanet i 3dgamers nie zauważyliście że nadal widnieja na nich te same newsy co w sobote (na 3d gamers chociażby) Edytowane 22 Stycznia 2007 przez kaktusr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Śpią po prostu zamiast nam dać bete :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Co z tą betą ? :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Co z tą betą ? :blink: :blink: :blink: Nie ma... ale nie pamiętam kiedy ostatnio gra zrobiła tak wielkie "ruszenie" ( może Far Cry) nie które fora zmieniły się w chat'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie ma... ale nie pamiętam kiedy ostatnio gra zrobiła tak wielkie "ruszenie" ( może Far Cry) nie które fora zmieniły się w chat'y. o tym samym myslalem :) sam czekam jak male dziecko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 No to Panowie życzę powodzenia ;] ja będę dopiero jutro więc się nie załapię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 No to Panowie życzę powodzenia ;] ja będę dopiero jutro więc się nie załapię. Jak panowie z Atari będą się tak obijać to nawet jak jutro nie będziesz to i tak sie załapiesz :blink: Ale dobra ja nie chcę nic krakac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 przegladalem forum atari w poszukiwaniu niusów o becie (ależ tam tłok, co chwila wyskakuje "server too busy") i natknąłem się na tego skrina. aż się łezka w oku zakręciła: http://img250.imageshack.us/my.php?image=3...estdrive9ro.png i to chyba nawet oryginalna rozdzielczośc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czyżbyśmy znowu mieli nie spać? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czyżbyśmy znowu mieli nie spać? ;-) gna pale lolki jedne... przegladalem forum atari w poszukiwaniu niusów o becie (ależ tam tłok, co chwila wyskakuje "server too busy") i natknąłem się na tego skrina. aż się łezka w oku zakręciła: http://img250.imageshack.us/my.php?image=3...estdrive9ro.png i to chyba nawet oryginalna rozdzielczośc :) heh, to mialo klimat... jedna z pierwszych gierek, gdzie widoczek byl zza kierownicy IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sky Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Kurde ale jak tu czekać :| ? Moze to bedzie co 23 jakiegos czasu innego i pupa bo to ok jest 6 rano u nas <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja by nie czekał oficjalne info to styczeń więc jeszcze 7 dni zostało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sky Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ok jak za 14 minut nie będzie to ja wątpie w to, że żyje :( :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) lol, to ty jeszcze czekasz :> na ta chwile wiadomo, ze nic nie wiadomo, a wczoraj gosc z niemieckiego oddzialu? atari powiedzial, ze on w ogole nic nie wie o zadnej open becie :lol2: Atari Germany (in particular the Community manager) do not know anything about it whether and above all when the beta are published. Inquiries to the Atari center in France remain unanswered. :lol2: Edytowane 23 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Szlag by ich. Tyle ode mnie. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sky Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Krew by ich nagła zalała... Kurcze to chyba sobie poczekam już do full'a bo jak beta wyjdzie np. tydzień przed premierą to mija się to z celem. Tyle. EOT :/ :mur2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ja radze nie czekać ludzie z Atari mówili cały czas o styczniu a 22 nie wiadomo skąd się wziął. Teraz ludzie z Atari mówią, że Open Beta wystartuje pod koniec stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 No zobaczymy co z tego będzie, post#29. http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=557170 Choć przy takiej ilości kluczy i chętnych na nie to nie mam zbyt wielkich nadziei, że jeden trafi się właśnie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 No zobaczymy co z tego będzie, post#29. http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=557170 Choć przy takiej ilości kluczy i chętnych na nie to nie mam zbyt wielkich nadziei, że jeden trafi się właśnie mnie. Myślę że wokół Battlefielda 2142 było większe zamieszanie, a ja bez problemu dostałem kluczyk i grałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Pozyjemy, zobaczymy. Fileplanet lezy wiec cos z tego moze byc :P BTW. Cya, kev/Sky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 u mnie FP chodzi i innych info brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Podali by kokretną datę kabaty pindolone, albo chociaż zdementowali informację że będzie 22 jak tyle osób podawało ten termin... Czekam wczoraj do drugiej jak łoś przed tym komputerem, przed wczoraj to samo i dzisiaj wstałem dopiero o pierwszej przez to wszystko i moje plany na dziś szlag trafił. Zdenerwowałem się... Olewam tą betę. :mur: Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Podali by kokretną datę kabaty pindolone, albo chociaż zdementowali informację że będzie 22 jak tyle osób podawało ten termin... Czekam wczoraj do drugiej jak łoś przed tym komputerem, przed wczoraj to samo i dzisiaj wstałem dopiero o pierwszej przez to wszystko i moje plany na dziś szlag trafił. Zdenerwowałem się... Olewam tą betę. :mur: :lol2: oby ta gra byla warta takich poswiecen... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wygląda na to, ze chcieli zrobic wielkie zamieszanie, co zreszta im sie udalo, aby zareklamowac gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Oficjalne wymagania sprzętowe: Windows 2000/XP i nowsze Intel P4 @ 2.4Ghz lub AMD Athlon 2800+ 512 MB RAM 8GB HDD ATI Radeon 9800 256MB VRAM lub Nvidia 6600 GTz 256 MB VRAM. A tutaj PETYCJA DO CD-PROJECT O WYDANIE TDU W WERSJI KOLEKCJONERSKIEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 BetaTestAdmin said: Zaczynamy od poczatku sie slinic? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Mam nadzieje że nie dostane za to ostrzeżenia. Może mi ktoś zająć keya od bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Cały czas zmagają się z problemami technicznymi. BetaTestAdmin mówi w najgorszym przypadku uda się jutro rano, co oznacza dla nas 9 godzin różnicy (czas pacyficzny) - 12 rano u niego to 21 u nas. Pocieszający dla nas jest fakt, że kiedy jesteśmy w pracy/szkole to szef beta testów śpi :rolleyes: Fora Atari angielskie i niemieckie zapchane są równo. Bany na całym świecie lecą aż miło :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...