Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe że coś się ruszyło bo na forum Atari znowu widnieje napis "The server is too busy at the moment. Please try again later." Więc pozostało cierpliwie czekać :)

No dobra forum wróciło do norm ale nadal żadnego linka a co do fileplanet i 3dgamers nie zauważyliście że nadal widnieja na nich te same newsy co w sobote (na 3d gamers chociażby)

Edytowane przez kaktusr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z tą betą ? :blink: :blink: :blink:

Nie ma... ale nie pamiętam kiedy ostatnio gra zrobiła tak wielkie "ruszenie" ( może Far Cry) nie które fora zmieniły się w chat'y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to Panowie życzę powodzenia ;] ja będę dopiero jutro więc się nie załapię.

Jak panowie z Atari będą się tak obijać to nawet jak jutro nie będziesz to i tak sie załapiesz :blink: Ale dobra ja nie chcę nic krakac :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przegladalem forum atari w poszukiwaniu niusów o becie (ależ tam tłok, co chwila wyskakuje "server too busy") i natknąłem się na tego skrina. aż się łezka w oku zakręciła:

http://img250.imageshack.us/my.php?image=3...estdrive9ro.png

i to chyba nawet oryginalna rozdzielczośc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbyśmy znowu mieli nie spać? ;-)

gna pale lolki jedne...

przegladalem forum atari w poszukiwaniu niusów o becie (ależ tam tłok, co chwila wyskakuje "server too busy") i natknąłem się na tego skrina. aż się łezka w oku zakręciła:

http://img250.imageshack.us/my.php?image=3...estdrive9ro.png

i to chyba nawet oryginalna rozdzielczośc :)

heh, to mialo klimat... jedna z pierwszych gierek, gdzie widoczek byl zza kierownicy IMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol, to ty jeszcze czekasz :>

na ta chwile wiadomo, ze nic nie wiadomo, a wczoraj gosc z niemieckiego oddzialu? atari powiedzial, ze on w ogole nic nie wie o zadnej open becie :lol2:

Atari Germany (in particular the Community manager) do not know anything about it whether and above all when the beta are published. Inquiries to the Atari center in France remain unanswered.

:lol2: Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krew by ich nagła zalała... Kurcze to chyba sobie poczekam już do full'a bo jak beta wyjdzie np. tydzień przed premierą to mija się to z celem. Tyle. EOT :/ :mur2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja radze nie czekać ludzie z Atari mówili cały czas o styczniu a 22 nie wiadomo skąd się wziął. Teraz ludzie z Atari mówią, że Open Beta wystartuje pod koniec stycznia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zobaczymy co z tego będzie, post#29.

http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=557170

Choć przy takiej ilości kluczy i chętnych na nie to nie mam zbyt wielkich nadziei, że jeden trafi się właśnie mnie.

Myślę że wokół Battlefielda 2142 było większe zamieszanie, a ja bez problemu dostałem kluczyk i grałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podali by kokretną datę kabaty pindolone, albo chociaż zdementowali informację że będzie 22 jak tyle osób podawało ten termin... Czekam wczoraj do drugiej jak łoś przed tym komputerem, przed wczoraj to samo i dzisiaj wstałem dopiero o pierwszej przez to wszystko i moje plany na dziś szlag trafił. Zdenerwowałem się... Olewam tą betę. :mur:

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podali by kokretną datę kabaty pindolone, albo chociaż zdementowali informację że będzie 22 jak tyle osób podawało ten termin... Czekam wczoraj do drugiej jak łoś przed tym komputerem, przed wczoraj to samo i dzisiaj wstałem dopiero o pierwszej przez to wszystko i moje plany na dziś szlag trafił. Zdenerwowałem się... Olewam tą betę. :mur:

:lol2:

oby ta gra byla warta takich poswiecen...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały czas zmagają się z problemami technicznymi. BetaTestAdmin mówi w najgorszym przypadku uda się jutro rano, co oznacza dla nas 9 godzin różnicy (czas pacyficzny) - 12 rano u niego to 21 u nas. Pocieszający dla nas jest fakt, że kiedy jesteśmy w pracy/szkole to szef beta testów śpi :rolleyes: Fora Atari angielskie i niemieckie zapchane są równo. Bany na całym świecie lecą aż miło :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi