djcasey Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) wiec tak minusy -fabula nie powala a raczej dobija, zadna frajda podwozic laski to tu to tam, -graficznie tez zadna rewelacja -wnetrza samochodow brzydkie -bledy, zwisy i nie dopracowania, wiem ze to beta ale znajac ATARI nie wiele poprawia -muza sie nudzi po 2-3 h grania -miejsce na dysku ;( nieadekwatne do gry, poziomu grafiki plusy -dosc fajnie odwzorowane i zrobione autka -mp3 support moze potem cos dozuce, slowem zawiodlem sie na ATARI poraz kolejny Edytowane 28 Stycznia 2007 przez djcasey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 hej. wczoraj widzialem sie z Ludwiczkiem. chetnie dolacze sie do ustawki, ale nie wiem o jaki klub chodzi :oops: moj nick Mumin[pclab.pl].. swoja droga nie wiem dlaczrgo nie wzialem PPC skoro tutaj duuzo wiecej bywam.. chyba dlatego ze z pclaba dowiedzialem sie o becie. Mam cię dodanego do friends. A czy tylko posiadacz klanu może dodawać ludzi ? Kucyk przypadkowo odszedłem z klubu wyślij mi jeszcze raz zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 trudno się nie zgodzić... fabuła suX! za jedną misje dostarczenia bryki nienaruszonej (których jest łącznie 30) dostaje się średnio (z premią) $ 135k a za taka sumę to sobie można kupić ze 2-3 auta. W takim tempie to można się wzbogacić jak Gejts na Łindołsie ;o Ja tam zakupiłem moją wymarzoną furę, zainwestowałem w tuning...i... zbiedniałem o całe $750k ;s Nie pomysleliscie, ze tak zostało specjalnie zrobione w becie? Żeby ludzie nie musieli garc XXX godzin, zeby wyprobować lepszą furę? Bo troche głupie by było, że do końca bety musiałbym się tłuc jakims audi albo merolem. No i druga sprawa - dostawanie tyle pieniedzy za byle podwiezienie w pełnej wersji zabiłoby ta grę. Znudziła by sie po dwóch dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Witam zassalem rano troszke pogralem i powiem , ze chce wiecej :) miejmy nadzieje, ze naprawia wszystkie bledy i zrobia cos z fabula bo jest troche monotonna. PS; jak dodac wlasne MP3??? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 trudno się nie zgodzić... fabuła suX! za jedną misje dostarczenia bryki nienaruszonej (których jest łącznie 30) dostaje się średnio (z premią) $ 135k a za taka sumę to sobie można kupić ze 2-3 auta. W takim tempie to można się wzbogacić jak Gejts na Łindołsie ;o Ja tam zakupiłem moją wymarzoną furę, zainwestowałem w tuning...i... zbiedniałem o całe $750k ;s jak mozna bryke uszkodzic, jak uszkodzen nie ma... widze, ze gierka zapowiada sie na mase zjechana pod wzgledem technicznym, i mam nadzieje ze to grywalnosci nie zabije. ja czekam az client sciagnie sie, bo mam porabane ograniczenia transferu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Nie pomysleliscie, ze tak zostało specjalnie zrobione w becie? Żeby ludzie nie musieli garc XXX godzin, zeby wyprobować lepszą furę? Bo troche głupie by było, że do końca bety musiałbym się tłuc jakims audi albo merolem. No i druga sprawa - dostawanie tyle pieniedzy za byle podwiezienie w pełnej wersji zabiłoby ta grę. Znudziła by sie po dwóch dniach. :lol2: Liczysz na fabule w wersji PC tak? Final bedzie taki sam jak w to co gracie. To jest kompletna gra. Niezauwazylem roznic miedzy pc czy x360 (tak tak tez nie ma fabuly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 uwaga :] odpaliłem, 2 modelki dowiezione, enzo oddane (z 80k na 19k - nie umie jeździć xD ) i myślę że jakbym miał 1GB ramu to by całkiem fajnie chodziło :] bo gra chodzi ale chrupie bo doczytuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 ... Gdzie ja tu mówie o fabule? :blink: Ja mówię o zarabianiu kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja do was dołącze za jakieś 17 dób o ile będziecie w to jeszcze grać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 moja fura :) to jak z tymi mp3 :-P ??? clk.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 @ Mazzi - w tych misjach co napisałem masz taki wskaźnik po lewej stronie np. $ 90.000 i twoim zadaniem jest dojechać na miejsce (średni dystans 25km- jedzie się ok. 15min) bez nienaruszenia bryki, a za naruszenie uważa się: a) otarcie się o inny samochód, znak drogowy itp b) zjechanie z drogi na to takie małe przydrożne pobocze ...wtedy z tych 90 kafli spada ;] Podobnie zresztą jest w misjach z paniekami czy z autostopowiczami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Co mi się przytrafiło jak próbowałem dowieźć jeden z tych nieszczęśliwych samochodów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Niemiec, kręć się pod klubem to cię znajdę, raz cię widziałem ale uciekłeś aby dodać kogoś do friends trzeba zrobić wyścig i po wyścigu kliknąć na daną osobę w tej chwili w klubie: sulaco yanek ludwiczek janio (nie przyjąłeś zaproszenia jeszcze) f1zZ OK, ale gdzie jest to zaproszenie? :D Tak btw - kumpel chce pograć, ale ma problem - włącza grę, czarny ekran i po chwili wywala go do windowsa. Jego sprzęt to AXP@2GHz, GF4 Ti 4200, giga ramu, stery najnowsze i DX też - spotkał się ktoś z czymś podobnym? Edytowane 28 Stycznia 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Niemiec, kręć się pod klubem to cię znajdę, raz cię widziałem ale uciekłeś aby dodać kogoś do friends trzeba zrobić wyścig i po wyścigu kliknąć na daną osobę w tej chwili w klubie: sulaco yanek ludwiczek janio (nie przyjąłeś zaproszenia jeszcze) f1zZ Nie tylko kucyk ;]] Klikamy F kiedy widzimy kogoś, wyświetli nam listę osób w pobliżu, posługując się numeryczną dajemy ADD to friends ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 R.i.P. Dystans dystanem ale czasem cholera bierze i trzeba depnac butem co konczy sie albo poboczem albo obtarciem. A nie ma jak spokojne odwiezienie Gullwing'a przy muzyce Wagnera ^_^ A tym co narzekaja na brak fabuly :arrow: Ciupaszka w krzyz. Driver, Underground i reszta z EA, Toca 3... Chcecie fabuly? Odpalcie ostatnie FPP/TPP. Bedzie gwiazke lepsza niz to co bylo w U1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mój nick w grze to KikasTG, jak będę miał chwilkę podjadę pod klub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Mam pytanko, moge grać online jak już stworzyłem profil bez zaznaczania SPY Game ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 virtuomaniak Nie. Albo rybki albo akwarium :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Coraz mniej mi się ta gra podoba :? Wcieło mi profil na którym cały dzień grałem. TZN fordet mam, nawet jego kopie ale w menu nie pokazuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A ja zaliczyłem już paręnaście BSOD'ów i profil się trzyma [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 virtuomaniak Nie. Albo rybki albo akwarium :P No to świetnie ;| chciałem sobie z wami pograć ale nie zaznaczyłem :/ i co? teraz aby grać onlinie muszę od nowa wszystko przechodzić? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 No to świetnie ;| chciałem sobie z wami pograć ale nie zaznaczyłem :/ i co? teraz aby grać onlinie muszę od nowa wszystko przechodzić? ;/ a i owszem. sam sie tak wczoraj zlapalem. Ludwiczka juz mam we friendsach, moje TT po overclockingu pokonalo GTO [; kucyk mimo iz mnie wyzwal na wyscig nie stawil sie na nim i niestety dalej nie jestem w klubie. na dzisiaj konic jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Proponuje wszystkim milosnikom szybkiej jazdy przjecjac sie tedy Moj TVR Sagaris max 306 rozbojal sie tam 317km/h ( grupa C ) , najpierw tunel, zajebiste wrazenie, pozniej estakada. Naprawde warto tamtedy pojechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) a i owszem. sam sie tak wczoraj zlapalem. Ludwiczka juz mam we friendsach, moje TT po overclockingu pokonalo GTO [; kucyk mimo iz mnie wyzwal na wyscig nie stawil sie na nim i niestety dalej nie jestem w klubie. na dzisiaj konic jazdy. To się nie liczy raz mi wyskoczył z zza górki samochód na czołówkę a drugi raz miałem laga i też we mnie coś walneło. Dziś miałem fajnego buga jade sobię pierwszy nagle chyba 2 samochody odrodziły się w tym samym miejscu i odlecieły od siebie oczywiście jednym ja dostałem :/ @Orgiusz też nie wiem po co fabuła. Taki PGR2 nie ma fabuły a chcę się grać tylko dlatego by zdobywać punkty i o to chodzi by punkty były sensownie rozdawane i gra się tylko po to by mieć lepsze samochody itp za to fabuła w ostatnich NFSach jakoś i tak do mnie nie trafiała i nie sprawiałą żeby mi się chciało zobaczyć zakończenie. Puki co grę zabijają bugi, czekanie na pojawienie się graczy w multi i optymalizacja. Pieniądze też mogły by być na początku mniejsze a nie, że po 30 minutach gry można już sobie ferrari kupić :/ Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 A nie da się jakoś profilu edytować czy coś? ;| no bez przesady mam ponad 20% gry i nie zamierzam od nowa przechodzić ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 To dziwne bo u mnie ani razu gra nie wywaliła żadnego erroru czy tym podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 apropo zwiedzania terenu to proponuję objechać wyspę do o koła, coś wspaniałego :) zróżnicowanie niesamowite, nie miałem chłopaki wcześniej czasu bo zbieram na nowy wózek, jak ktoś chcę się wpisać do klubu to dajcie znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Da sie 3 gwiazdki z policji jakos zniwelowac ? Bo jezdze chyba z 20 min, czekam w lasach itp i za cholere nie zchodzi ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 KaszaWspraju Ty chyba nie bujales sie jeszcze na wyscigu 60km w B klasie. ^_^ po pietnastu minutach jazdy z naprawde duza predkoscia miedzy ruchem ulicznym moge powiedziec ze gra jest tym czym chcial byc Carbon. Ale EA spieprzyla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja chce się zapisać ;/ ale nie mogę włączyć gry online bo przy zakłądaniu nowego profilu nie zaznaczyłem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...