LCC Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Mam pytanko co trzeba zrobić aby w MP, gdy się jeździ po wyspie, w trasie widzieć wszystkich graczy (jest ich około 600 ? Wiem, że są na mapie ale gdy do nich dojeżdzam lub mijam to ich nie widzę. Przejechałem z 200 km i ani jednego gracza nie widziałem :( Edytowane 2 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Wiesz 600 moze byc na serwie ale czesc tylko buja sie po ulicach. Albo sie scigaja, albo odwiedzaja sklepy albo maluja wozidelka lub tez plasza sie na kanapach [; Przynajmniej tak mi sie wydaje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Na wyspie jest wypasiony tor wyscigowy, tylko troche ciezko tam się dostać, bo jest wjazd zamknięty, ale z szybkim samochodem to nie problem :) Kto jeszcze nie był to radzę odwiedzić przed końcem bety :) da się go odblokować chyba jak się jest championem. Dobra kto ma ochotę na przejażdżkę klasą G? Edytowane 2 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Wiesz 600 moze byc na serwie ale czesc tylko buja sie po ulicach. Albo sie scigaja, albo odwiedzaja sklepy albo maluja wozidelka lub tez plasza sie na kanapach [; Przynajmniej tak mi sie wydaje [;OK ale jak się bujają po ulicach to powinienem ich widzieć, również tych co się ścigają. A tu ani tych ani tych... jeździcie gdzieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ci co się ścigają są przerzucani na "oddzielną mapkę" dziek iczemu jak ktoś się ściga to mu nie wjedziesz w morde i nie przeszkodzisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Zapraszamy do klubu. Może uda się ustawić jakiś race. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Stoje przed klubem i czekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 pisze mi ze 2 dni do konca betki tzn ze pozniej juz nie odpale???? ps. jak z mapy dostac sie do domu ktory kupilem???? bo nie wiem gdzie on jest...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ? w lewym rogu [; Na zielono [; I za 2 dni sie przekonamy pewnie [; Przed klubem widzialem Lanca i wojtassa... Na mapie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 pisze mi ze 2 dni do konca betki tzn ze pozniej juz nie odpale???? ps. jak z mapy dostac sie do domu ktory kupilem???? bo nie wiem gdzie on jest...:P Aj ty cieciu ty :P Masz na mapce takie zielone punkciki, kolor oznacza, że masz z nimi coś wspólnego i jeden z takich zielonych to twoja hacjenda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Jazda do klubu wszyscy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 A jam widział przed klubem yanka, ale potem zniknął :( Ale mam z nim fotkę [; Kurde kupiłem sobie motór i teraz mnie nie stać na Saalen'a ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 jak ktoś ma nieużywanego keya to użyczcie, chce tylko zobaczyć jak się gra po sieci bo nie wiem czy pre-ordera zamawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 W wyścigach jednośladów (jak tak czasami patrzę) brakuje mi pewnego elementu ;] Nie wiem czy pamiętacie taką gre na PC "Road Rash", tam jak się zbiżał rywal to możnabyło go potraktować z buta albo z BeJsBoLA ;sss Ciekawie by to wyglądało w przypadku TDU, aczkolwiek wprowadziłoby to do gry zupełnie inna płaszczyzne rywalizacji. A co do samej gry, szkoda, wielka szkoda, że nie ma deszczów. Cóż to byłaby jazda @ VERY WEET ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) Włazić do klubu i tam serwer stawiałem przed chwilką. Pościgaliśmy się z niemcem, janio, ludwiczkiem i ...? Yankiem. Zapomniałem. :D Zaraz zapodam screen'a jakiegoś. Poszukujemy chętnych na wyścig dookoła wyspy. Edytowane 2 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 R.i.P. Namiastke very wet masz powyzej 800KM [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 lipton. jedni jezdza z helpami inni bez. jak swoim GT zjechalem tylko z toru to spin i buraki a yanek wycinal szykany i jezdzil po zielonym jak po czarnym :/ popierdzielil cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Chcesz o tym porozmawiac? Dostalem od Saleena moja Kawa :| Ziomek na starcie spalil slownie 0 metrow asfaltu. Efekt taki ze przy 200 mialem go przed soba. Jakby przy ustawianiu byly wymuszane ustawienia wyzywajacego to wiekszosc n00bow lezy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Na klawiaturze nie idzie tak grać. Już na sporcie zostawiam za sobą długie spalone pasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie musisz mi mowic ze na klawie nie da sie grac [; Rzucanie na delikatnych lukach przy 4 biegu i 260km/h to dla mnie norma w klasie A@3 kit... Jak jest miejsce na kontre to mozna jeszcze przezyc ale w wiekszosci przypadkow konczy sie na 1) slupie w ciagu 1 sek 2) czolowce jeszcze szybciej 3) wezyku przez +/- 300 metrow i drzewko ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie musisz mi mowic ze na klawie nie da sie grac [; Rzucanie na delikatnych lukach przy 4 biegu i 260km/h to dla mnie norma w klasie A@3 kit... Jak jest miejsce na kontre to mozna jeszcze przezyc ale w wiekszosci przypadkow konczy sie na 1) slupie w ciagu 1 sek 2) czolowce jeszcze szybciej 3) wezyku przez +/- 300 metrow i drzewko ^_^Powiedziałeś dokładnie to, co mi leży na sercu. ;-) BTW. Nie wytrzymałem w postanowieniu i zassałem betę... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 ale to jest bezsens, ze jeden se jedzie na aid off a drugi na full hełp mi kompjuter utrzymac furmanke na czarnym :| ja saelenem na kierze mam problemy, bo to scierwo pali gumy do 5 biegu. chyba sobie wlacze helpy i bedzie gites :D bo jak ja nie moge zjechac z asfaltu lub szybko wyminac fury ( test losia ) a inny sobie jedzie prosto przez lewy prawy lewy to ja przepraszam, bo ja zwalniam do 100-150 a on leci przez to 250 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Niemiec Gdzie jest tuner dla s7? Bo kupilem to badziewie i powiem tyle - w porownaniu do podkreconego enzo to jest stabilne jak na torach ^_^ W wielkim skrocie - wyscig na srednia predkosc kolo tunera forzy. Ferrari wyciagnalem srednia 173km/h. Saleenem 208km/h. Jakies pytania? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Ja mam aid'a ustawionego na sport jak gram na klawiaturze - inaczej nie idzie grac. Jak gram na kierownicy to wylaczam aid'y :) A oto screeny z dzisiejszej przejazdzki: Sorry za jakosc ale moja karta lepszych detali nie uciagnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczez Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Enzo bez aidów do prawdziwy diabeł aż niestety musiałem go sprzedać mimo tego, że od czasu odcinaka Top Gear zakochałem się w nim :) TDU jak dla mnie bezsprzecznie jedna z najlepszych wyścigówek prawie nie arcadowych na PC (mam nadzieje że się zgodzicie jakby głupio to nie brzmiało :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Uf niezła jazda z Mazzim musclami po górach, przez las i autostradą. Z 5-10km samym lasem na przełaj :lol2: Było super... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Uf niezła jazda z Mazzim musclami po górach, przez las i autostradą. Z 5-10km samym lasem na przełaj :lol2: Było super... pozwiedzalismy... :) wiekszosc wymiekla by juz na pierwszym zawieszeniu na drzewie, ale dalismy rade... a jak milutko po czyms takim po asfalcie poganiac... dwie fotki: Edytowane 3 Lutego 2007 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Niezła jazda była... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 Nagralibyście lepiej jakiś filmik w dobrej jakości bo te screeny to już nudzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 No najlepszy ubaw dzisiaj z całej bety do tej pory. Bardzo fajnie się panowie z Wami jeździło. A tu czołówka ekipy. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...