marcell Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 hmm ... dobra chyba jestem jednym z tych 70-ciu ktorzy zostali... to jedziemy dzis .. wieczorkiem tylko gdzie i kiedy ostrzegam mam tylko TVR ... ble ble ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 z ta pelna wersja to byl joke.. i chcialbym w tym miejscu powiedziec ze duzo bardziej i dluzej zwiazany jestem z PPC niz z pclabem.. osobiscie irytuje mnie "zasady" obowiazujace na tamtym forum i kilka innych rzeczy.. co do zas samej gry, moge prosic o wskazanie wyscigu dzieki ktoremu mozna zarobic szybko pieniadze? potrzebuje 220 tys na ostatni stopien tuningu slra:) jesli chodzi o predkosciowy za 40 tys to mam jeden ale jest obwarowany nakazem jazdy autem klasy A i tak szybko kasy sie nie zarabia na nim wcale. dzieki i do zobaczenia wieczorem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Odwieź 2 furki bez żadnej stłuczki ;) Dostaniesz ponad 220k za to [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Przejedź sobie wyścig dookoła wyspy za 1kkk $ w godzine (ja jechałem dokładnie 50 min 44 sek na Kawasaki Ninja) i będziesz miał spokój na jakiś czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Uświadom mnie gdzieś, gdzie jest Tuning Shop do Sallena. Albo inaczej, przy ilu % się odblokowuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ze co zoorganizowac?? Takich jak My jest naprawde sporo Tak sobie tylko pomyślałem a Ty z góry zakładasz... zresztą napisałem tam również, że się zagalopowałem. Takie tam pobożne życzenia. :wink: Grał już ktoś z Was z mikrofonem? Widzę, że same rakiety szykujecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 hmm .. widze ze tu Panowie mnie zlewaja ... dowiem sie co i jak.... gdzie kiedy jaki racerek ;) ... bo ja poczatkujacy jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Uświadom mnie gdzieś, gdzie jest Tuning Shop do Sallena. Albo inaczej, przy ilu % się odblokowuje ?Nie musisz odblokowywać jest odblokowany wystarczy znaleźć Tuning Shop podpowiedź mapa strona 48 tego Topicu (a na mapie kwadrat I-10 zaraz pod Drive-In i Clubem, które są obok siebie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 hmm .. widze ze tu Panowie mnie zlewaja ... dowiem sie co i jak.... gdzie kiedy jaki racerek ;) ... bo ja poczatkujacy jestem :) Jaki masz nick to Cię znajdziemy :D albo zerknij na 3-4 strony wstecz. Zobacz kto się wypowiada lub zerknij na screen'y, tam będą nasze pseudonimy i takim oto sposobem dowiesz się kogo szukać na mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Mi juz nie dziala panowie, i nie chce mi sie kombinowac juz. Czekam na fulla, mam nadzieje ze team tez sie zaopatrzy ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Ehh mi tez nie dziala:P Staralem sie nic nie kombinowac ale jaka date bym nie ustawil to nie dziala. Szkoda wielka bo mialem ochote dzisiaj pojezdzic kawal w noc z ekipa:) Moze cos jeszcze wymysle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgb0 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) witam wszystkich mam tu filmik przedstawiajacy gameplay z tdu na ps2 dla zainteresowanych co maja za slabe kompy ale za to posiadaja konsolke a cha a macie moze jakas zapowiedz czy moze inne filmki z tdu na ps2 bo gdzies przeczytalem ze na ps2 ma byc tylko ponad 70 samochodow http://downloads.gamezone.com/demos/d17875.htm a tu 2: http://www.dailymotion.com/video/xv7f4_exc...drive-unlimited ps.filmik godny uwagi ps2 jeszcze nie zginela refleksy na karoseri 1 klasa Edytowane 6 Lutego 2007 przez kgb0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Przestraszyłeś mnie... właśnie sprawdziłem i już stoję u siebie na posesji. Poleruje chromy. Za jakiś czas ruszam. Macie mikrofony? Let's give it a try. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 MarquePL czerwone TVR ;p to moj nick ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Udało mi się wkońcu odpalić TDU na necie, gdzie Was można spotkać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Lanc, Skorpio i Mumin juz sie melduja:) lecimy pod klub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 mate_ppc właśnie podjeżdża :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) No fajnie, widziałem cała ekipę, parę razy ich dogoniłem ale przez mój piękny net, kiedy ich zobaczyłem to wszyscy stali w miejscu a potem zniknęli, miałem tak 5 razy... Sobie podaruje granie na tym czymś co imituje dostęp do netu :mur: Edytowane 6 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 mate_ppc właśnie podjeżdża :) z Matem sie chcialem dzis poscigac to mi odrzucil wyzwanie ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) coś mnie rozłączło z serwerem i nie mogę się podłączyć ;/ Tylko u mnie ten problem wystąpił? EDIT: problem nieaktualny, jednak działa. Widocznie to mój net coś szwankuje. EDIT2: jak już udało mi się wszystkich dogonić to znowu mnie rozłączyło, jak się powtórzy to nie pojezdze sobie z Wami dzisiaj :( Edytowane 6 Lutego 2007 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 ciekawe od czego zalezy to ze nie ktorym dziala zmiana daty , a innym nie mi tez dzialal patent , a teraz ni cho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 pod którym klubem się spotykacie? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 no i beret :mur: ..ktos mi moze wytłumaczy dlaczego podjedzajac do waszej ekipy zaczyna mi tak masakrycznie ciac gra ze staje sie nie grywanlna a czasem podjezdzam pod kogos .. i nic zaraz mi znika z pola widzenia .. mam neo wiec problemow (czyt. duzych problemow) z pingiem nie powinno być. Czy ktos ma jakies rozsadne wyjasnienie ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 pod którym klubem się spotykacie? Pozdr Oni już jeżdżą ;] Musisz sobie właczyć mapkę, dać pokazywanie playerów i znaleźć większą grupę ludzi [; Jak znajdziesz kogoś o nicku qqrydza75, mate_ppc, kojak_ct itd to są od nas [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) a tutaj mały bug - niewidzialna tablica: @marcell: a jaki miałeś nick? :) Edytowane 6 Lutego 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Udało mi się wkońcu odpalić TDU na necie, gdzie Was można spotkać? :) Hehe... jak Ci coś tylko mignie to znaczy, że nas widziałeś. :wink: Pod klubem. Wyścig dookoła wyspy o godzinie 22:45... proszono by przekazać. Czekamy i przypominam o załatwieniu wszystkich potrzeb fizjologicznych przed bo przeczytałem dzisiaj, że... ... to długi wyścig. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Godzinke sie jedzie przy słabych wiatrach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) 46 min, jechałem wczoraj ;) To lece Was szukać, może znajde... jak coś to nick Vonter6 Pozdr EDIT: No niestety dzisiaj nie uda mi się zagrać... pieprzona neostrada nie pozwala mi na to, cały czas przerywa połączenie... :( Edytowane 6 Lutego 2007 przez Vonter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Przejedź sobie wyścig dookoła wyspy za 1kkk $ w godzine (ja jechałem dokładnie 50 min 44 sek na Kawasaki Ninja) i będziesz miał spokój na jakiś czas A jak ktos się nudzi to jest The Millionaire's Challenge za 1 000 000$, tyle że trzeba uważać na policję ;) Jest to dobry sprawdzian wozu i samych umiejętności, moim SLR zdążyłem 4 min przed końcem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 no i beret :mur: ..ktos mi moze wytłumaczy dlaczego podjedzajac do waszej ekipy zaczyna mi tak masakrycznie ciac gra ze staje sie nie grywanlna a czasem podjezdzam pod kogos .. i nic zaraz mi znika z pola widzenia .. mam neo wiec problemow (czyt. duzych problemow) z pingiem nie powinno być. Czy ktos ma jakies rozsadne wyjasnienie ? :huh: Mam to samo... moge jezdzic tak z 4 innymi osobami na raz, jak jest wiecej to mam takie same objawy... i cos zdaje mi sie ze ktos ma czasem mikrofon wlaczony i slysze GLOSY (:lol:) - moze to tez sprawia ze gra troche laguje ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...