f1zZ Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 ogolnie w gierke, jako jeden z niewielu arcade'ow, IMO najlepiej gra sie na kierze.Ano bo to nie jestes stricte arcade - blizej mu do sima niz arcade, oczywiscie na driving aids off ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 specjalnie dla Jacka - następna niewidzialna tablica w okolicach lotniska. btw, ktoś wie jak na nie wjechać? Albo na tor wyścigowy obok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) ktos gra ?? bo sobie tak jezdze w kolko i cos nudno :) jakby co jestem kolo latarni :) Edytowane 7 Lutego 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Piękna jazda dzisiaj było [; Skakałem bo skakałem, ale sobie pojeździłem z wami :mrgreen: Tutaj parę screenów ;) A to zostaje z ruchu ulicznego po naszym przejeździe [w tle] :lol: Edytowane 7 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Motocyklem pięknie się jeździ i jest to stosunkowo proste. Mumin w pewnym momencie pisze..."bierzmy jakieś auto"... ok nie ma problemu. Biorę forda a tu "brrrrrrruuuuuuuuummmmmmmmmmm...eemmmmmmmmmmmmm..." ... ani się to to nie zbierało specjalnie ani zbytnio zwrotne nie jest, dużo miejsca zajmuje... ...pozostało tylko piękno. :smile2: Screen'y z dwóch ostatnich nocy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 :cry: :cry: kurcze .. wczoraj kolo salonu chryslera byliscie wszyscy matt qqrydza etc. i lipa jedzilem obok was pisalem szczegol ze lagowalalo... i lipa zero odezwu totalna zlewa :mur: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 No stary nie żartuj, pisałem do Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 specjalnie dla Jacka - następna niewidzialna tablica w okolicach lotniska.A ja tego nie widziałem, mimo, że stałem obok Ciebie. ;) Albo na tor wyścigowy obok?Chyba tak jak Ci pisałem, trza mieć championa, bo jak dostałem status "Pro" to zyskałem dostęp do tego na wyspie Ford. I tak nie wiem gdzie to jest. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 No stary nie żartuj, pisałem do Ciebie... :blink: no nie zartuje ... kurcze ... nie wiem :mur: why tak laguje jak tylko zobacze chlopakow z ppc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Jaki motorek najszybszy jest po tuningu? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) MV Agusta F4 Tamburini. Jak chcesz coś więcej, to może dodatkowe Kawasaki Ninja ZX-12R w fullu pomoże. Póki co nawet go nie ma na X-Boxa. Edytowane 8 Lutego 2007 przez Kikas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 No to tego właśnie mam. Ale trafiłem... chłopaki takimi furami jeżdżą, że hej. Powyżej 400 idą a ja biedny na końcu 360 tylko. Szanse się trochę wyrównują w ruchu ulicznym jak pędzimy bo wtedy co innego decyduje w jeździe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Mnie ninje udalo sie rozbujac do 357km/h. Moze i by pociagnal 361 ale musialbys jechac z gorki ;] Przewaga bike'a jest na starcie ;] Czyli od 0 do ~250km/h :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Mnie ninje udalo sie rozbujac do 357km/h. Moze i by pociagnal 361 ale musialbys jechac z gorki ;] Przewaga bike'a jest na starcie ;] Czyli od 0 do ~250km/h :lol2:w rzeczy samej hyhyhy :D za 15min. bede w grze ;] Edytowane 8 Lutego 2007 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) no i jeden ze screenow wyladował na komputerze w sklepie komputerowym (nazwa wycieta :oops: ) czekam na podziekowania ze mogla on znalesc sie na tak zacnym miejscu http://img69.imageshack.us/my.php?image=te...ted20070nq2.jpg :lol2: MarquePL p.s pieknie sie prezentuje na tapecie :) p.s zeby nie było off-topica. Czy ktos sprawdzil ktory samochod jest najszybszy lvl3 a ktory ma najlepszego "kopa" :huh: Edytowane 8 Lutego 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Teoretycznie Mclaren F1 GTR ma największego kopa. Bynajmniej bez tuningu, bo chyba coś koło 1.9s ? W kazdym bądź razie Sallen S7 3 lvl tuningu ma top 402km/h, 2.7s do 100 i 1005hp :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 no i jeden ze screenow wyladował na komputerze w sklepie komputerowym (nazwa wycieta :oops: ) czekam na podziekowania ze mogla on znalesc sie na tak zacnym miejscu To może Ty podziękujesz tuż przed zapytaniem czy możesz go sobie na tapetę w takim miejscu wrzucić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 A u mnie nadal się nie da pograć, czasem połączy na 15min MAX i pojawia się komunikat, że połączenie zostało zerwane, nawet nie zapamiętują się trasy jakimi jechałem :/ Nie wiecie czego to może być wina? Wątpie, żeby aż tak [ciach!]ostrada pieprzyła sprawe. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) Teoretycznie Mclaren F1 GTR ma największego kopa. Bynajmniej bez tuningu, bo chyba coś koło 1.9s ? W kazdym bądź razie Sallen S7 3 lvl tuningu ma top 402km/h, 2.7s do 100 i 1005hp :mrgreen: Gdyby jeszcze v-max miał taki jak "zwykły" F1 to byłby to chyba najlepszy samochód w grze :blurp: Wczoraj jechałem "zwykłym" F1 426 km/h :blurp: byłoby więcej ale prosta się skończyła... Edytowane 8 Lutego 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 ja mialem podobnie, kiedy zmienialem date na poczatku dzien dwa bylo normlanie , a pozniej wlasnie zaczelo zrywac tak jak piszesz (nie mam neo), teraz kiedy udalo mi sie gre odpalic, to juz w ogole nie dziala multi tylko single, nie chcialo polczyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) allen S7 3 lvl tuningu ma top 402km/hTo wymieka przy moim koenigseggu ;) Edytowane 8 Lutego 2007 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Pomijając fakt, że wtedy nie da się nim jeździć bez aidów/kierownicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 To może Ty podziękujesz tuż przed zapytaniem czy możesz go sobie na tapetę w takim miejscu wrzucić? hmm teoretycznie nie widze tu zadnych praw autorskich.. pozatym chcialem tylko zazartowac .. wybacz juz usuwam owy screeny wrzuce wlasny :blink: p.s przepraszam wystarczy ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Teoretycznie Mclaren F1 GTR ma największego kopa. Bynajmniej bez tuningu, bo chyba coś koło 1.9s ? W kazdym bądź razie Sallen S7 3 lvl tuningu ma top 402km/h, 2.7s do 100 i 1005hp :mrgreen: http://img440.imageshack.us/img440/5255/salleenga1.jpg v-max udalo mi sie w okolicach 420. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 http://img440.imageshack.us/img440/5255/salleenga1.jpg v-max udalo mi sie w okolicach 420. Chyba jestem ślepy bo nie wiedze tych 420km/h tylko max. speed = 137km/h :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Gdyby jeszcze v-max miał taki jak "zwykły" F1 to byłby to chyba najlepszy samochód w grze :blurp: Wczoraj jechałem "zwykłym" F1 426 km/h :blurp: byłoby więcej ale prosta się skończyła... A ja za tobą 410 Sallenem [; To wymieka przy moim koenigseggu ;) [img/]http://img455.imageshack.us/img455/2366/testdriveunlimited20070vl3.png[/img] vmax według statystyk jest lekko zaniżony [; Zawsze można pojechać trochę więcej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 hmm teoretycznie nie widze tu zadnych praw autorskich.. pozatym chcialem tylko zazartowac .. wybacz juz usuwam owy screeny wrzuce wlasny :blink: p.s przepraszam wystarczy ? ;> Ja też, przeprosiny przyjęte i następnym razem tak się nie unoś bo to szkodliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Chyba jestem ślepy bo nie wiedze tych 420km/h tylko max. speed = 137km/h :razz:akurat w tym screenie chodzilo o pokazanie ze ma 2sek. do setki a nie katalogowe 2.7sek. ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 To jak panowie ? Dzisiaj może pojeździmy klasykami ? [; Ja sobie sprawię Testarossę ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 a jest testarossa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...