chmuraIV Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 aha, to dzieki za info Orgiusz... bo slyszalem wiele info dotyczace premiery... raz ze to bedzie 16 luitego, potem ze w marcu bedzie ta swiatowa premiera, a ostatnio wlasnie ze 20 lutego... to dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 chmuraIV Premiera 20 lutego. To mogles znalesc uzywajac szukajki wewnatrz tematu :evil; Co do chodzenia - high bez fsaa i aa powinno byc plynne. Chyba ze nagle pojawi sie 8 roznych samochodow i bedzie doczyt z dysku. A uninstall bety kasuje m.in. boot.ini. Generalnie wszystkie nie chronione pliki z glownego katalogu c:\ qqrydza Miura to jedyny samochod z klasykow ktory kupilem ^_^ i po tuningu chyba najszybszy [; U nas w marcu http://www.gram.pl/gra.asp?id=869&pid=1095 Zgrzeszyłeś! Jak można skrzywdzić klasyka tuningiem? Klasyk nie ma być szybki ma być ładny i dawać czystą przyjemność z jazdy jak dla mnie AC i E-type są najlepsze jeśli o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ludwiczek Ciesz sie ze nie szukalem bodykitow i neonow pod pimp kolka... BTW. W trybie Champion zmienia sie mechanike, tak? Dobil ktos juz do tego poziomu zaawansowania czy po prostu bujacie sie bez celu tracac czas i wirtualna benzyne? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Ludwiczek Ciesz sie ze nie szukalem bodykitow i neonow pod pimp kolka... BTW. W trybie Champion zmienia sie mechanike, tak? Dobil ktos juz do tego poziomu zaawansowania czy po prostu bujacie sie bez celu tracac czas i wirtualna benzyne? [; Co do lambo nie wiem czemu ale przy 200 kierownica lata na lewo i prawo. W Champion dostajesz tryb Hardcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonter Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 chmuraIV Premiera 20 lutego. To mogles znalesc uzywajac szukajki wewnatrz tematu :evil; Co do chodzenia - high bez fsaa i aa powinno byc plynne. Chyba ze nagle pojawi sie 8 roznych samochodow i bedzie doczyt z dysku. A uninstall bety kasuje m.in. boot.ini. Generalnie wszystkie nie chronione pliki z glownego katalogu c:\ Nie zgodzę się z tym, kasowałem grę kilkakrotnie i żadne z dysków nie są ruszone poza samą grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 u mnie tez przy uninstallu zniknelo pare pliczkow z c:\root, ale bylem na to przygotowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 no wlasnie niektorym sie cos usuwa , a niektorym nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 BTW. W trybie Champion zmienia sie mechanike, tak? Dobil ktos juz do tego poziomu zaawansowania czy po prostu bujacie sie bez celu tracac czas i wirtualna benzyne? [; No tak to jest właśnie, nie mam czasu nawet zaliczać zadań. Nie mam kasy na nowy pojazd a jak wchodzę wieczorem to już jest ekipa i wio. Właśnie taka jazda jest największą przyjemnością (dla mnie) a postęp na poziomie 30% mówi sam za siebie. Są osoby, które już zakończyły betę na 100% i co? Wolę to zostawić do pełnej wersji pozbawionej, mam nadzieję, błędów typu znikanie profilu lub jak w moim przypadku jakaś dziwna podmianka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Mi to zniknoł profil. Tyle że wróciłem mocno %%% zapewne zachciało mi się grac i wziąłem new game i od zdziwnie rano - o kur**** co jest, potem dziwne wspomnienia z nocy ze coś tam śmigałem heheh nie a tak na poważnie rzecz biorąc ja mam skończone na poziomie 25% czy coś teges ale wole pojeździć nie raz z wami niż robić te głupie zadania :D Ja to bym chciał żeby ten key i do orgi pasował :D wtedy mógł bym sobie dołożyć do momo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Mógłby mi ktoś grający w singlu podesłać save'a z odblokowanym trybem Hardcore? Na maila qbams@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) MV po tuningu leci 366 km/h na prostej, F1 425 km/h. Wystawiłem Chryslera 300C na sprzedaż za 105k. Czarny metalik, 3 stopień tuningu. Jeżeli ktoś chce sie powozić mafijnym autem to zachęcam do kupna ;) Kupiłem go ale mi sie nie spodobał :D:D No to jestem w czymś od ciebie lepszy ;) Jakby co to teraz sobie śmigamy z Muminem, qqrydzą i Pioorkiem :) Na mapie łatwo nas znaleźć [; Edytowane 9 Lutego 2007 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Lanc, nie widzisz co my piszemy?? Ja juz koncze granie. Spiacy jestem. Ladna akcja byla jak przelecialem nad qqrydza [; szkoda ze nie dalo rady skrina zrobic. Dzieki za jazde ;] BTW - szkoda ze tak malo motorow jest :( Edytowane 10 Lutego 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) szkoda ze swoim lambo nie moge do was dolaczyc :? Edytowane 10 Lutego 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Ja zauważyłem u siebie lekkie zmęczenie materiału. Trzeba odstawić tdu bo widzę, że już mi nie idzie jak bym sobie tego życzył i kaleczę niemiłosiernie. Zdaje się, że wiem gdzie mieszkasz mumin. Ładny widok się stamtąd rozciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Lanc, nie widzisz co my piszemy?? Ja juz koncze granie. Spiacy jestem. Ladna akcja byla jak przelecialem nad qqrydza [; szkoda ze nie dalo rady skrina zrobic. Dzieki za jazde ;] BTW - szkoda ze tak malo motorow jest :( No właśnie nie... Jak się podłączy ktoś i przy jego nicku jest coś w rodzaju =//= to wtedy tylko widze jak on jeździ, nie widze co on pisze, ani nie mogę mu dać prośbę o Lock. A jak jest sam nick to działa bez problemu. U qqrydzy zawsze nie mam tego znaczka i można pisać, dzisiaj przez chwilę dało radę z Muminem, ale za to qqrydza odpadł, a to co ty pisałeś to już w ogóle nie było mi dane zobaczyć :mur: Nie wiem czego to wina :/ Po 24 mam z reguły pingi ok, także nie mam pojęcia :-| @qqrydza Ty to masz talent do robienia screenów :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Może już było ale jak nie to podaje sposób jak dalej grać w TDU: Sprawdziłem i u mnie działa. 1. Zmieniemy czas na 30 stycznia 2007. 2. Restartujemy kompa 3. Tworzymy nowe konto o prawach administratora (nazwa dowolna). 4. Wylogowujemy się z naszego konta i logujemy na te nowo przez nas utworzone. 5. Odpalamy gierkę :) Cieszymy sie gierką dalej :) 6. Save'y - jak chcemy przenosimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 :lol: nareszcie sobie pojedzilem z qqrydza... i paroma innymi ... jednak o 23.oo dopadła mnie załamka qqrydza powiedział ze sie zmywa... (jego lambo zostało w krzakach na poboczu we mnie .. rabnał sie jakis d.... :blink: jak tylko nadjechał znow zaczeły sie lagi :mur: ale przyjazd przez autostrade .. z rodakami - bezcenne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Może już było ale jak nie to podaje sposób jak dalej grać w TDU: Sprawdziłem i u mnie działa. (...) Świetnie, ale czy nadal da się ściągnąć skądś open beta? Wiem, ze z torrentów i innego tałatajstwa można bez problemu, ale wolałbym ściągnąć z ftp. Macie dobrego i sprawdzonego linka? Edytowane 10 Lutego 2007 przez KijasS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 LCC Mogles to napisac zanim nacisnalem shift+del na instalce? :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Mam pytanie - nie wiecie, czy da się jakoś wyłączyć to przechylanie się głowy w widoku z za kierownicy? Bo akurat dla mnie to jest trochę wkurzające, jakoś tak z opóźnieniem i dziwnie to się robi. Albo przynajmniej zwiększyć "wartość" tego przechylenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Świetnie, ale czy nadal da się ściągnąć skądś open beta? Wiem, ze z torrentów i innego tałatajstwa można bez problemu, ale wolałbym ściągnąć z ftp. Macie dobrego i sprawdzonego linka? nie ja nie mam ale wtrace sie do twojego siga .. widze ze masz 9550. Pytanie do pozostałych odpalał to ktos na tej karcie bo z min. wym pamietam ze to 9800 to było min. ale moge sie mylic .. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Może już było ale jak nie to podaje sposób jak dalej grać w TDU: Sprawdziłem i u mnie działa. 1. Zmieniemy czas na 30 stycznia 2007. 2. Restartujemy kompa 3. Tworzymy nowe konto o prawach administratora (nazwa dowolna). 4. Wylogowujemy się z naszego konta i logujemy na te nowo przez nas utworzone. 5. Odpalamy gierkę :) Cieszymy sie gierką dalej :) 6. Save'y - jak chcemy przenosimy. Jestes genialny:D Rzeczywiscie wszystko dziala jak nalezy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 mozna zagrac online jak juz sie utworzylo konto tylko na singla? trzeba miec konto na tym gamespy ? nie bardzo obczajam jak pograc przez neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Nowy profil + zaznaczasz gamespy. Nazwa - wystarczy ze bedzie oryginalna [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) dzisiaj stwierdzilem, ze sie nie poddam i skoro gra mi dziala to on-line tez musi... no i udalo sie:), ale mam wymyslnego jakiegos nicka bo wszystko zajete, no i nowy profil wiec mam az A3 lol ,moze do wieczora dorobie sie czegos lepszego i bede mogl z wami posmigac :), nawet z kims stad chyba pogadalem chwilke, nie pamietam dokladnie jak sie pisze ten nick, a nie chce przekrecac ;).. w zwiazku z tym czatem mam pytanie gram na 800x600 aax2 na low, zeby dalo sie sensownie grac i nie wiele widze co sie pisze na czacie, da sie jakos literki z tego calego czata powiekszyc ? ide pokombinowac moze bez aa a z wieksza rozdzialka bedzie lepiej :/ Edytowane 10 Lutego 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 A kiedy instalujemy? Ten sposób może i działa jeżeli się wgrało gre przed 4 lutym :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Rzeczywiscie czasem ciezko cos wyczytac z czata... wiec poroponuje pisac CAPSLOCKIEM ;]. Ludwiczek - kumpel wgral gre w czwartek i ten sposob mu dziala. BTW - jedna rzecz mnie wkurza podczas jazdy motorem. Czasem, gdy np lecimy 300 km/h i smigniemy obok jakiegos samochodu dotykajac go tak ze ledwo iskierka poleci, to wtedy jest to zaliczane jako wypadek i pojawiam sie na trasie na nowo (tak jakbym wcisnal 'b') - dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 BTW - jedna rzecz mnie wkurza podczas jazdy motorem. Czasem, gdy np lecimy 300 km/h i smigniemy obok jakiegos samochodu dotykajac go tak ze ledwo iskierka poleci, to wtedy jest to zaliczane jako wypadek i pojawiam sie na trasie na nowo (tak jakbym wcisnal 'b') - dziwne.A jeszcze lepiej, że jak wjedziemy na czołówkę to czasami się nic nie dzieje :D Kolesia z ruchu ulicznego odbija, a my jedziemy dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Chlopaki , gdzie sie tuninguje McLarena F1 ?? bo szukam i szukam a zaden tuner mnie nie chce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Fajny bug ;] @Macias Zobacz na mapkę, która jest w tym topicu podana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...