luk1984 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 przestaw date na 1 luty, zrob w windzie nowe konto z prawami administratora, uruchom TDU and enjoy game :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 przestaw date na 1 luty, zrob w windzie nowe konto z prawami administratora, uruchom TDU and enjoy game :) Ja próbowałem ale system powiedział że ma mnie gdzies i mam sprawdzić date :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 przestaw date na 1 luty, zrob w windzie nowe konto z prawami administratora, uruchom TDU and enjoy game :) Na starym kompie działa na nowym gdzie system instalowany po 4 lutego nie działa :wink: Jedyna recepta to przestawienie daty i reinstall windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ehh niech ta gra juz wyjdzie bo serwer sie pusty zrobil ;) , a multi w tej grze to podstawa. Naprawde swietna gra na takie cos czekalem od nfs z "porszakami" w roli glownej. Moze posmigam dzisaj jeszcze. Qbec52 jakby co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Wcale nie, wprawdzie u mnie gra była instalowana przed 4 lutym ale ktoregos dnia wlaczylem gre po 4 lutym i juz nie chciala mi sie uruchomic. Cofanie daty tez nie pomagalo wyswietlalo mi tylko komunikat ze mam zle ustawiony czas, w koncu przeczytalem na forum pclaba sposob na to i u mnie to dziala caly czas Musisz zrobic tak: (dzieki koledze and55) 1. Ustaw date na 1 lutego 2007 2. Zrestuj kompa 3. Stwórz nowe konto uzytkownika z uprawnieniami administratora 4. Wyloguj sie z dotychczasowego konta 5. Zaloguj sie na nowym koncie, ktore przed chwila stworzyles 6. Uruchom gre jak u mnie dziala to u was tez musi tylko nie probujcie na nowym koncie wlaczac gry z data po 4 lutym bo bedzie to samo jak na starym koncie Edytowane 12 Lutego 2007 przez luk1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 qqrydza pisal aby w zegarku w zakladce "czas z internetu" odznaczyc pole "synchronizuj automatycznie...". Sprawdzaliscie to? BTW - boje sie ze do czasu wyjscia fulla ta beta mi sie znudzi :lol:. Juz troche mniej mnie kreci, zobaczymy jak to bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 kto sie pisze na malego tripa oldtimerami ?? jakby cos czekam pod latarnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 @Luk1984 jak wcale nie to chodź do mnie i mi to zrób. Mówię Ci na starym kompie gdzie windows był dawno temu instalowany działa ale na nowym system był wgrywany po 4 lutym i jedyne co można zrobić to zainstalować windę na dacie przed 4 lutym inaczej nie pójdzie. Nawet próbowałem przez lana odpalić na starej dacie z tamtego kompa i też nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Taka moja prosba i pytanie za razem. Czy jest jakas osoba, ktorej znudzila sie juz beta i chcialby oddac kluczyk? Skoro dzisiaj ludziska jezdzily to moze mi sie uda jutro jakos wbic po uzyciu kilku przekretow ;] Jak sie nie da - to oddam kluczyk w stanie nienaruszonym xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Ciekawe czy Full będzie śmigał na tym samym serwie co Beta. Jeśli tak to byłby niezły lol jak by to razem działało :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 @Luk1984 jak wcale nie to chodź do mnie i mi to zrób. Mówię Ci na starym kompie gdzie windows był dawno temu instalowany działa ale na nowym system był wgrywany po 4 lutym i jedyne co można zrobić to zainstalować windę na dacie przed 4 lutym inaczej nie pójdzie. Nawet próbowałem przez lana odpalić na starej dacie z tamtego kompa i też nic. hmm ciezko powiedziec moze gra wykrywa kiedy system był zainstalowany skoro na starym chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2007 Buu zadnej fotki od przodu nei zrobiles? ;) Cos dzisiaj mala frekwencja byla. Dobrze ze udalo mi sie qqrydze spotkac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 No tak jakoś wyszło a frekwencja była dobra od godziny 20:00. Pomimo 40-60 graczy nie problemowo można ekipę zebrać ośmioosobową, część przychodzi i odchodzi a w ich miejsce pojawiają się nowi driver'zy. W ciągu 10 minut od mojego wejścia było osiem osób w sznureczku ale nie wytrzymywali tempa. Jest kilku, którzy trzymają wysoki poziom i nawet najszybsze fury nie pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 wczoraj to moze z 2 osoby mi nie lagowaly i dalem sobie spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusr Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Chętnie bym z wami się pobujał ale mam problem polegający na tym że gra ogólnie chodzi dobrze ale gdy tylko dojeżdżam do kogoś obojętnie kogo czy to polak czy francuz to gra mi zaczyna strasznie wcinać i problem w tym że nie wygląda to na normalne lagi bo wcześniej sie takie pojawiały np inni gracze mi skakali a ja grałem normalnie a teraz mam takie wciny że nie mogę grac :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Ano, lagowało wczoraj nie miłosiernie w tej 8 osobowej grupce :/ --- Jakby co to mój nick to K4mi77, trochę różni się od tego na ppc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Chętnie bym z wami się pobujał ale mam problem polegający na tym że gra ogólnie chodzi dobrze ale gdy tylko dojeżdżam do kogoś obojętnie kogo czy to polak czy francuz to gra mi zaczyna strasznie wcinać i problem w tym że nie wygląda to na normalne lagi bo wcześniej sie takie pojawiały np inni gracze mi skakali a ja grałem normalnie a teraz mam takie wciny że nie mogę grac :mur: no niestety tak to wyglada w praktyce ... czasem jadac w czwórke nie ma problemów a czasem wystarczy jeden gosc z kiepskim netem.. (or bug w grze) i posprzatane. Trzeba być cierpliwym a jazda po dwukierunkowej jezdzi lewym pasem enzo (408 km/h z widokiem zza kierownicy) wyprzedzajacego mclarena - BEZCENNE !! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) czy mi sie wydaje .... czy ta bezcenna scena z mclarenem to ze mna sie toczyla ?? :D (mclaren bez tuningu :) ) traz mam kenigsega (czy jak sie to tam pisze) i ciska 430km/h , jutro powinna byc kiera ... to sobie poszalejemy :) uy wlaczam dzisiaj TDU a tu mi wyskakuje jakis napis ze update jest i jak chce grac to musze go zainstalowac ... o so chosi ?? przecierz bety juz nie ma .... a fulla jeszcze chyba nie ma ... co za update ?? ktos to moze instalowal ?? Edytowane 13 Lutego 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Dobra problem odpalania rozwiązany ale pojawił się nowy... :mur: Kiedy gram to tekstury raz są raz ich niema i tak mrygają ogólnie a jak wezme wyjde "na miasto" to kotastrofa o_o 0,5 FPS Może to wina RAM-u bo teraz musze sobie radzić z 512MB Karta graficzna nie kręcona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Kiedy gram to tekstury raz są raz ich niema i tak mrygają ogólnie a jak wezme wyjde "na miasto" to kotastrofa o_o 0,5 FPS Może to wina RAM-u bo teraz musze sobie radzić z 512MB Karta graficzna nie kręcona. Dwa wyjscia: alt+tab do pulipu i do gry, mialem tak za kazdym razem :? drugie wyjscie to zakup x360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) Dobra problem odpalania rozwiązany ale pojawił się nowy... :mur: Kiedy gram to tekstury raz są raz ich niema i tak mrygają ogólnie a jak wezme wyjde "na miasto" to kotastrofa o_o 0,5 FPS Może to wina RAM-u bo teraz musze sobie radzić z 512MB Karta graficzna nie kręcona. jak wgrałeś, że działa :>? ALT+TAB zminimalizuj i przełącz na gre u mnie działa. Przemol drugie rozwiązanie jakieś dziwne jak na tego buga w becie ;] przy okazji chciałbym się zapytać ile osób na X36 jest dostępnych na serverze? Edytowane 13 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 co to za update jest dostepny do pobrania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 piszcie kiedy organizujecie jakies rajdy dluzsze to chetnie sie dolacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 co to za update jest dostepny do pobrania ??Coś mnie się wydaje, że skończyło się granie :sad: Kliknąłem ok, to mi wyłączyło TDU i wbiło na stronę główną TDU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 ku!%#!% ja pie#%# je%@#%#* siostra musiała se sprawdzić horoskop i zmienić tą je**%(@ date. Zaraz sie pochlastam. Na szczęście działa sposób podany przez kogoś z tym nowym kontem ale wpisuje swoje dane do profilu i ciągle mi wywala, że nick jest w użyciu z innym hasłem. Da się je jakoś wyciągnąć z gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 skopiuj swoj save z moich dokumentow ze starego konta do nowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 koniec grania online panowie :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 Łeeee... A tyle czasu tej grze poświęciłem... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 13 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2007 singiel działa może da się to jakoś obejść :D gdzieś musi być automatyczny update zaż się zarejestruje u Atari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...