Free Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Fajno, ale chciałbym odpalić tą grę :( Głupio zrobili z tym limitem, brak multi da się przeboleć, ale mogli by chociaż singla zostawić :/ Mogli by w ramach promocji, rozdawać darmowe retaile beta-testerom :rolleyes: Hmm no przecież da się grać na singlu ;] Parę stron wcześniej jest sposób :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Hmm no przecież da się grać na singlu ;] Parę stron wcześniej jest sposób :wink: Jeśli masz na myśli cofanie daty w systemie i tworzenie nowego konta w windowsie, to u mnie nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Fajna ta noc i zmierzch :) Najlepsze jest to, że przejeżdżałem koło klubu i nawet nie zdawałem sobie sprawy, że tam jestem, tak inaczej to wyglądało. Zupełnie tak jak byśmy mieli zupełnie nową grę i wyspę :) Zrobiłem screena niedaleko klubu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Fajna ta noc i zmierzch :) Najlepsze jest to, że przejeżdżałem koło klubu i nawet nie zdawałem sobie sprawy, że tam jestem, tak inaczej to wyglądało. Zupełnie tak jak byśmy mieli zupełnie nową grę i wyspę :) Zrobiłem screena niedaleko klubu: http://img259.imageshack.us/my.php?image=clipboard01ut6.jpg Zdradzisz, jakim cudem gierka śmiga jeszcze u ciebie? ;> I czy w tym modzie można mieć światła samochodu włączone cały czas, bez ciągłego trzymania entera? Edytowane 19 Lutego 2007 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Hmm świecące latarnie, światła w autach, podświetlane zegary i przyciski w aucie i dynamiczne cienie mmm to byłby dopiero wypas :D No i widok gwiazd podczas jazdy kabrioletem :) Edytowane 19 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 @Ludwiczek, żebyć wiedział :) Ah jak ja lubie te nocne voyage kabrioletem nad urwisko :) @Janio no przecież pisałem kilka stron wcześniej o tym nowym koncie admina w windzie i zmianą daty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Zdradzisz, jakim cudem gierka śmiga jeszcze u ciebie? ;> I czy w tym modzie można mieć światła samochodu włączone cały czas, bez ciągłego trzymania entera? @Ludwiczek, żebyć wiedział :) Ah jak ja lubie te nocne voyage kabrioletem nad urwisko :) @Janio no przecież pisałem kilka stron wcześniej o tym nowym koncie admina w windzie i zmianą daty :) Jest to kwestia daty zapisania ostatniego save. U mnie na przyklad nie dziala 31 styczenia , ale 3 luty juz hula. --- Po stuningowaniu na 3 poziom zwyklego Forda Mustanga otrzymujemy Saleen'a S281 --- Wyczytalem ciekwe zdanie w jednym z wywiadow z tworcami gry Skydragon: Czy istnieje szansa, że po wydaniu gry dostaniemy jakieś dodatkowe marki samochodów, których nie uświadczymy w pełnej wersji? Atari: Tak, w pierwszej kolejności powinny pojawić się dodatkowe wozy, dużego niemieckiego dostawcy. pelny wywiad Mamy juz mercedesa, audi, porsche(ruf), volkswagena pozostaje bmw, opel i ford(niemiecki) --- przydatny link --- Za nic nie moge wskoczyc na tor wyscigowy, robie wszystko tak samo jak na filmikach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 to pewnie na 99% bedzie bmw, fajnie by bylo o tak jeszcze subarke poprosze i bydzie gitara ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Przed klubem z "nachtmodem": <_< Poza tym, od godziny jeżdże na Dual Shocku. Jeździ się po prostu... wyśmienicie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 IMO tez jest to BMW, samochody merola i adui juz mamy... ciekaw jestem czy to płatne bedzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) Panowie troche optymizmu :wink: Do NFS4 też były płatne samochody a teraz to mamy do wyboru do koloru na nfscars i innych stronach o NFS :) Zakładam że jakiś wać majster szybko ogarnie sposób dodawania samochodów i jak są zbudowane w grze. P.S Po BETA testach stwierdzam że dźwięki w grze to kijówa i byle 16 bitowa karta wykorzystuje to w 100% Jak na gre gdzie można w czasie jazdy otwierać okna i mrygać światłami to dziwne że nie mogą stale działać :) Grafika lubi się sypać i nie przepada za AA, jakąś delikatną poprawą działania nie pogardze bo na 66GT nie da się zaszaleć :) 800x600 @ LOW żeby było płynnie Policja denerwuje ;] Asfalt to jest tak nakładany że za 300 lat nie zużyje się. Mówie o progach konkretnie. Kabriolety nie mają zakładanych dachów ale to mało związane z bugami :D Jak sobie coś p[rzypomne to dam znać. Edytowane 19 Lutego 2007 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A ja mam takie pytanie czy aby ten radial blur, co nam rozmazuje boki symulując uczucie większej szybkości, nie jest nienaturalny... jak dla mnie to ustawienie dafaultowe na środek jest do bani. Gdy się wyłączy go całkowicie to jest tak jak w realu, a zmian w odczuciu prędkości nie zaóważyłem. Wiem, że mogę sobie ustawić ale chodzi mi o to dlaczego tak programości ustawili i dlaczego w ogóle go dali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a ja wracam do kiedys zadanego pytania Jak wrzucac do radia w grze mp3? zeby dzialaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) A ja mam takie pytanie czy aby ten radial blur, co nam rozmazuje boki symulując uczucie większej szybkości, nie jest nienaturalny... jak dla mnie to ustawienie dafaultowe na środek jest do bani. Gdy się wyłączy go całkowicie to jest tak jak w realu, a zmian w odczuciu prędkości nie zaóważyłem. Wiem, że mogę sobie ustawić ale chodzi mi o to dlaczego tak programości ustawili i dlaczego w ogóle go dali? Nierozumiem cie. Im wiecej ustawien tym lepiej, dla kazdego cos dobrego. a ja wracam do kiedys zadanego pytania Jak wrzucac do radia w grze mp3? zeby dzialaly :) Wrzuc sobie winampa (ew. foobara) na pasek. To w zadnym stopniu nie spowalnia gry. Odpowiedz na twoje pytanie jest gdzies w temacie. Co do asfaltu ta na autobahn'ach w Niemczech leje sie 60 cm, tyle ze w grze progi sa za wysokie. Edytowane 19 Lutego 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 a ja wracam do kiedys zadanego pytania Jak wrzucac do radia w grze mp3? zeby dzialaly :) Tworzysz w lokacji C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Test Drive Unlimited\savegame\NazwaProfilu\ folder o nazwie Radio, a w nim jeszcze jeden folder o dowolnej nazwie, a w nim umieszczasz kawałki w formacie MP3, tylko chyba były jakieś ograniczenia, max 24 lub 32 utwory, już nie pamiętam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 ten mod dodajacy noc jest robiony przez fanow czy tworcow gry ? czy bedzie w fullu noc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 ten mod dodajacy noc jest robiony przez fanow czy tworcow gry ? czy bedzie w fullu noc??Przez fanów :) W Becie nie było nocy, także zapewne w Fulu też nie będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 A czy tdu bedzie wsperal panoramiczne rozdzielczosci ? tzn w opcjach video moge wybrac rozdzielczosc panoramiczna tylko deformuje mi to proporce. u was jest tak samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 Panowie troche optymizmu :wink: Do NFS4 też były płatne samochody a teraz to mamy do wyboru do koloru na nfscars i innych stronach o NFS :) Zakładam że jakiś wać majster szybko ogarnie sposób dodawania samochodów i jak są zbudowane w grze. Z tym, że musisz pamiętać iż te samochody musza być ofcjalnie dodane, bo jak sobie wyobrażasz granie w multiplayu wozem którego nikt inny nie ma? Tzn, skad inni gracze maja miec zapisany model twojego samochodu.?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 A czy tdu bedzie wsperal panoramiczne rozdzielczosci ? tzn w opcjach video moge wybrac rozdzielczosc panoramiczna tylko deformuje mi to proporce. u was jest tak samo ? U mnie jest to samo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Z tym, że musisz pamiętać iż te samochody musza być ofcjalnie dodane, bo jak sobie wyobrażasz granie w multiplayu wozem którego nikt inny nie ma? Tzn, skad inni gracze maja miec zapisany model twojego samochodu.?:) Bardzo żadko grywam w multiplay :wink: Niestety mam prywatne IP i ledwie 512-tke i z tym niesposób grać :mur: Hamachi przy takim ustawieniu to lipa totalna bo mam low bandwitch, kiedyś było pełną parą ale coś się zmieniło :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 no i mamy 20 luty, ciekaw jestem gdzie juz gre mozna kupic... ? Jakby ktos mial jakies info to prosze o linka... albo jakis dowod ze gra juz wyszla i ktos gra w fulla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Czytanie boli? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 wiesz, tez to czytalem... ale przeciez i tak to nie jest 100% informacja, bo jednak inni mowia ze 20 lutego gra ma wyjsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 nie ma szans na to żeby w tym miesiącu ukazał się TDU, premiera w EU była ustalona na 2 marca, a polska na 15 marca( w USA miał się ukazać jeszcze później niż w EU), ale dziś czytamy: http://www.gram.pl/news.asp?id=3571 czyli o 2 marca możemy zapomnieć, obstawiam koniec marca/początek kwietnia. Oby dopracowali tą grę naprawde dobrze, bo inaczej będę zły : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Mam 42% Wszystkie wyscigi, proby, czasowki zaliczone na zloto. Z tgo co wiem innych zadan nie trzeba na perfect. Co mam dalej robic ?? Moze musze przejechac wiecej kilometrow. Edytowane 21 Lutego 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Wroc do domku i wez news/progress ( czy jakos tak ) - tam bedziesz miec opisane co zrobic na champion... Tyle ze m.in trzeba kupic i sprzedac jakas furke, miec iles tam domkow, wygrac kilka wyzwan ect... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ja już załatwiłem kariere ale na myśl że w fullu trzeba będzie jeszcze raz odechciewa mi się gry ;] Troche denerwuje brak fabuły :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ta gra jest raczej stworzona do multiplayera. Zreszta wole brak fabuly niz historie podobna do tej z nfs:mw/nfs:c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Ta gra jest raczej stworzona do multiplayera. Zreszta wole brak fabuly niz historie podobna do tej z nfs:mw/nfs:c. Troche mnie to boli że nie wykorzystam jej potencjału mając ASTER :mur: Od dawien dawna nie grałem w nic sensownego po sieci ale co tam, znajdzie się kumpli zawiąże pare cyfrowych znajomości i może wróci mi chęć do rozgrywek sieciowych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...