Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Fajno, ale chciałbym odpalić tą grę :( Głupio zrobili z tym limitem, brak multi da się przeboleć, ale mogli by chociaż singla zostawić :/

Mogli by w ramach promocji, rozdawać darmowe retaile beta-testerom :rolleyes:

Hmm no przecież da się grać na singlu ;] Parę stron wcześniej jest sposób :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna ta noc i zmierzch :) Najlepsze jest to, że przejeżdżałem koło klubu i nawet nie zdawałem sobie sprawy, że tam jestem, tak inaczej to wyglądało. Zupełnie tak jak byśmy mieli zupełnie nową grę i wyspę :)

Zrobiłem screena niedaleko klubu:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna ta noc i zmierzch :) Najlepsze jest to, że przejeżdżałem koło klubu i nawet nie zdawałem sobie sprawy, że tam jestem, tak inaczej to wyglądało. Zupełnie tak jak byśmy mieli zupełnie nową grę i wyspę :)

Zrobiłem screena niedaleko klubu:

http://img259.imageshack.us/my.php?image=clipboard01ut6.jpg

Zdradzisz, jakim cudem gierka śmiga jeszcze u ciebie? ;> I czy w tym modzie można mieć światła samochodu włączone cały czas, bez ciągłego trzymania entera?

Edytowane przez janio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Hmm świecące latarnie, światła w autach, podświetlane zegary i przyciski w aucie i dynamiczne cienie mmm to byłby dopiero wypas :D No i widok gwiazd podczas jazdy kabrioletem :)

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdradzisz, jakim cudem gierka śmiga jeszcze u ciebie? ;> I czy w tym modzie można mieć światła samochodu włączone cały czas, bez ciągłego trzymania entera?

@Ludwiczek, żebyć wiedział :)

Ah jak ja lubie te nocne voyage kabrioletem nad urwisko :)

@Janio no przecież pisałem kilka stron wcześniej o tym nowym koncie admina w windzie i zmianą daty :)

Jest to kwestia daty zapisania ostatniego save. U mnie na przyklad nie dziala 31 styczenia , ale 3 luty juz hula.

---

Po stuningowaniu na 3 poziom zwyklego Forda Mustanga otrzymujemy Saleen'a S281

---

Wyczytalem ciekwe zdanie w jednym z wywiadow z tworcami gry

Skydragon: Czy istnieje szansa, że po wydaniu gry dostaniemy jakieś dodatkowe marki samochodów, których nie uświadczymy w pełnej wersji?

Atari: Tak, w pierwszej kolejności powinny pojawić się dodatkowe wozy, dużego niemieckiego dostawcy.

pelny wywiad

Mamy juz mercedesa, audi, porsche(ruf), volkswagena pozostaje bmw, opel i ford(niemiecki)

---

przydatny link

---

Za nic nie moge wskoczyc na tor wyscigowy, robie wszystko tak samo jak na filmikach :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie troche optymizmu :wink: Do NFS4 też były płatne samochody a teraz to mamy do wyboru do koloru na nfscars i innych stronach o NFS :)

Zakładam że jakiś wać majster szybko ogarnie sposób dodawania samochodów i jak są zbudowane w grze.

P.S Po BETA testach stwierdzam że dźwięki w grze to kijówa i byle 16 bitowa karta wykorzystuje to w 100%

Jak na gre gdzie można w czasie jazdy otwierać okna i mrygać światłami to dziwne że nie mogą stale działać :)

Grafika lubi się sypać i nie przepada za AA, jakąś delikatną poprawą działania nie pogardze bo na 66GT nie da się zaszaleć :) 800x600 @ LOW żeby było płynnie

Policja denerwuje ;]

Asfalt to jest tak nakładany że za 300 lat nie zużyje się. Mówie o progach konkretnie.

Kabriolety nie mają zakładanych dachów ale to mało związane z bugami :D

Jak sobie coś p[rzypomne to dam znać.

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie czy aby ten radial blur, co nam rozmazuje boki symulując uczucie większej szybkości, nie jest nienaturalny... jak dla mnie to ustawienie dafaultowe na środek jest do bani. Gdy się wyłączy go całkowicie to jest tak jak w realu, a zmian w odczuciu prędkości nie zaóważyłem. Wiem, że mogę sobie ustawić ale chodzi mi o to dlaczego tak programości ustawili i dlaczego w ogóle go dali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanie czy aby ten radial blur, co nam rozmazuje boki symulując uczucie większej szybkości, nie jest nienaturalny... jak dla mnie to ustawienie dafaultowe na środek jest do bani. Gdy się wyłączy go całkowicie to jest tak jak w realu, a zmian w odczuciu prędkości nie zaóważyłem. Wiem, że mogę sobie ustawić ale chodzi mi o to dlaczego tak programości ustawili i dlaczego w ogóle go dali?

Nierozumiem cie. Im wiecej ustawien tym lepiej, dla kazdego cos dobrego.

a ja wracam do kiedys zadanego pytania Jak wrzucac do radia w grze mp3? zeby dzialaly :)

Wrzuc sobie winampa (ew. foobara) na pasek. To w zadnym stopniu nie spowalnia gry.

Odpowiedz na twoje pytanie jest gdzies w temacie.

Co do asfaltu ta na autobahn'ach w Niemczech leje sie 60 cm, tyle ze w grze progi sa za wysokie.

Edytowane przez wyrko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wracam do kiedys zadanego pytania Jak wrzucac do radia w grze mp3? zeby dzialaly :)

Tworzysz w lokacji C:\Documents and Settings\User\Moje dokumenty\Test Drive Unlimited\savegame\NazwaProfilu\ folder o nazwie Radio, a w nim jeszcze jeden folder o dowolnej nazwie, a w nim umieszczasz kawałki w formacie MP3, tylko chyba były jakieś ograniczenia, max 24 lub 32 utwory, już nie pamiętam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie troche optymizmu :wink: Do NFS4 też były płatne samochody a teraz to mamy do wyboru do koloru na nfscars i innych stronach o NFS :)

Zakładam że jakiś wać majster szybko ogarnie sposób dodawania samochodów i jak są zbudowane w grze.

Z tym, że musisz pamiętać iż te samochody musza być ofcjalnie dodane, bo jak sobie wyobrażasz granie w multiplayu wozem którego nikt inny nie ma? Tzn, skad inni gracze maja miec zapisany model twojego samochodu.?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym, że musisz pamiętać iż te samochody musza być ofcjalnie dodane, bo jak sobie wyobrażasz granie w multiplayu wozem którego nikt inny nie ma? Tzn, skad inni gracze maja miec zapisany model twojego samochodu.?:)

Bardzo żadko grywam w multiplay :wink: Niestety mam prywatne IP i ledwie 512-tke i z tym niesposób grać :mur: Hamachi przy takim ustawieniu to lipa totalna bo mam low bandwitch, kiedyś było pełną parą ale coś się zmieniło :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma szans na to żeby w tym miesiącu ukazał się TDU, premiera w EU była ustalona na 2 marca, a polska na 15 marca( w USA miał się ukazać jeszcze później niż w EU), ale dziś czytamy:

http://www.gram.pl/news.asp?id=3571

czyli o 2 marca możemy zapomnieć, obstawiam koniec marca/początek kwietnia.

Oby dopracowali tą grę naprawde dobrze, bo inaczej będę zły : ]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 42% Wszystkie wyscigi, proby, czasowki zaliczone na zloto. Z tgo co wiem innych zadan nie trzeba na perfect. Co mam dalej robic ?? Moze musze przejechac wiecej kilometrow.

Edytowane przez wyrko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra jest raczej stworzona do multiplayera. Zreszta wole brak fabuly niz historie podobna do tej z nfs:mw/nfs:c.

Troche mnie to boli że nie wykorzystam jej potencjału mając ASTER :mur: Od dawien dawna nie grałem w nic sensownego po sieci ale co tam, znajdzie się kumpli zawiąże pare cyfrowych znajomości i może wróci mi chęć do rozgrywek sieciowych :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi