Macias666 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 a czy gral juz ktos w fulla na kierownicy ?? jak wyglada wsparcie dla FF , poprawili cos wzgledem bety?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...p;#entry2497788 używaj opcji "szukaj w temacie" ;]A dobrze przeczytałeś co napisałem??? Chodziło mi o standardowy widok z tyłu... coś takiego jak grają dzieciaki na nintendo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 chyba powinno byc nie moge a nie nie umiem :| proponuje przysiasc fałdów, bo matura juz w maju!! nie rozsmieszaj mnie. na zabawce z siga carbon ma przyciecia a detali max nie moge dac, bo skacze. SLI z 7900gs to bylo za malo dla carbona w 1280max aa4. Ale na 2.0 już jest cacy cycy :P Wiele osób twierdzi, że beta im "lagowała" a teraz chodzi płynnie nie ma doczytywania ale fakt nic nie poprawili na co się głównie ludzie wkurzali bo i co mieli w miesiąc poprawić? Tak więc śmiem twierdzić, że cała ta open beta miała służyć do reklamy jak nie robienia hajsu z FP :/ Nic tylko czekać na patche. Nie ma RUFa nie ma Lexusa te wozy mają być dodatkowymi do downloadu więc nie męcz się szukając :wink: Chociaż z drugiej strony open beta była ponoć lepiej dopracowana niż zamknięta więc nie wiem po co to przekładanie premiery. I ile się nie myle to chyba dla PC nie ma możlwiości downloadu czyli pozostają nam jedynie USER MADE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A dobrze przeczytałeś co napisałem??? Chodziło mi o standardowy widok z tyłu... coś takiego jak grają dzieciaki na nintendo. No to użyj wyobraźni albo dalej proś kogoś może zrobi screeny :wink: @Shingami gdzie to wyczytałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A tu ciekawy trik ( nie sprawdzałem) "I really recommend to defrag your PC, using O&O defrag using( "space" mode) or any other program. My framerates increased by 10-15FPS and it plays much smoother." nie wiem, ale ten kto to pisal to chyba nie jest w pelni sprawny, albo w komputerze ma 192MB pamieci RAM :lol2: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) save Save z bety. Z tego co ktos tu napisal bedzie dzialal w fullu 69% czyli 690 nic nie znaczacych punktow Wszystkie wyscigi, zadania itp. ukonczone, wszystkie drogi na wyspie przejechane Dwa najwieksze domki, kilka fajnych furek, 3.8 miliona na koncie Edytowane 2 Marca 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 @Shingami gdzie to wyczytałeś? Może inaczej, nigdzie nie wyczytałem żeby dało się ściągać dla pieca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 kucyk Wiesz niektorzy maja naprawde ciekawe podejscie do swoich systemow i jak odkrywaja narzedzia to im kopara opada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Nie no nie gadajcie, ja sprawdziłem ten trik i odpaliłem defragmentator dysku na którym miałem TDU rzeczywiście gra chodzi szybciej jakieś 8 FPS szybciej do tego znikły przycinki - testowałem na becie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Czy jestem jedyna osoba ktora po kazdej instalacji na dzien dobry defragmentuje dyski? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Polecam amust registry cleaner. Super defragmentator. Mi znalazl 360 nieprawidowych wpisow na czystym systemie wiec sobei pomyslcie u Was :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Może inaczej, nigdzie nie wyczytałem żeby dało się ściągać dla pieca :) To za mało czytasz było już mówione w wywiadzie, że będę i to za darmo na początku :wink: A przycisk download ponoć też działa Edytowane 2 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 To za mało czytasz było już mówione w wywiadzie, że będę i to za darmo na początku :wink: A przycisk download ponoć też działa Ja wywiadom nie ufam :wink: No ale jak będzie działać to luksus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) hehe a co sie stanie jak program juz zdefragmentuje caly dysk ?? w moim wypadku ani defrag ani defragopwanie w tle nic nie dalo :( Edytowane 2 Marca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Ke?! Bosh musze wiecej pic... btw. - posty nie na temat tez moga stac sie gwozdziem do trumny :| Crosis mnie uprzedzil :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Orgiusz => ja juz na forum bez piwa nie wchodze, bo nie rozumiem co ludzie maja na mysli. albo ja jestem in + albo reszta in - :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 http://files.filefront.com/INI_Hackedzip/;...;/fileinfo.html Edytowane ini do gry na słabych PCtach czyli 9500 i reszcie ;] @Niemiec hmm punktów w marku nie za dużo jak na 7900gt :>? Coś nowego tam chyba masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Sprawdzał ktoś to ini? Mam x800 gto @ 1 gb, 2.5ghz i niezależnie czy gram w 800x600 , 1024x768 detale low czy high aa of czy on podczas wyscigow np fps jest taki sam(marny 20-40 fps, najczesciej ponizej 30 i tragicznie się gra , bo obraz "pływa" , widok z zewnatrz). Jakoś mi nie pasuje znana opcja z nfsu2 tzn jezdzenie szukanie wyścigów , wogóle jakoś mi średnio tdu leży , rozwala mnie wypadanie z zakrętów 100 m czy poslizgi boczne sie sunie jak na saniach hen hen w pisdu, klimat -zajeżdza na maxa just cause , dzwięk Alfy gt mnie dobija , jeżeli jest identyczny jak w realu to ja nie chce miec Alfy . Pozatym strasznie długo trwa ruszanie po wypadkach itp , ciemność widzę ciemnośc jak na razie .Grafa spoko , tylko za bardzo cukierkowa (mix far cry just cause) a muzyki jak do tej pory nie doswiadczyłem tylko ten drażniący dzwięk mojej fury, moze gameplay i miodność to przyćmią narazie jest nie za fajnie . Dobija mnie to wypadanie z trasy , wpadanie na latarnie, przeszkody , nie nie podoba mi się , chyba sobie kupie td 5 i pośmigam musclecarem po ulicach moskwy albo poskacze w San Francisco IMHO więcej frajdy Edytowane 3 Marca 2007 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Je będę sprawdzał ale najszybciej wieczorem. Co do TDu to strasznie mnie boli i pewnie nie tylko mnie, że nie zrobili nic z tym sterowaniem pod kierę. Kurde taka wypaśna samochodówka i taka wtopa :( No nic pozostaje czekać na nową odsłonę - kilka lat :) Przez to teraz mam ciągoty raz do TDU i raz do GTRów, jednak pewien dyskomfort jest. Zapakowałem nowe save, dzięki za nie, no i pierwszy raz popykałem trochę na bikach :) Nawet fajnie się jeździ i dobre jest odczucie prędkości chociaż i w tym przypadku where is my TURBOBUZA & MTT Y2K? Te 305 km/h osiąga się za szybko i mój orga..... trwa przez to tyle co u Ala Bundy ;) A odgrzebałem mój filmik z GTR z Audi R8 Le Mans przy 450 km/h :) Gdyby była taka fiza w TDU... ahhh dzwięki zwalone ale to przez GIGANTYCZNY moment obrotowy... http://www.youtube.com/watch?v=4ZnfR-crWSY#GU5U2spHI_4 Edytowane 3 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Sprawdzał ktoś to ini? Mam x800 gto @ 1 gb, 2.5ghz i niezależnie czy gram w 800x600 , 1024x768 detale low czy high aa of czy on podczas wyscigow np fps jest taki sam(marny 20-40 fps, najczesciej ponizej 30 i tragicznie się gra , bo obraz "pływa" , widok z zewnatrz). Jakoś mi nie pasuje znana opcja z nfsu2 tzn jezdzenie szukanie wyścigów , wogóle jakoś mi średnio tdu leży , rozwala mnie wypadanie z zakrętów 100 m czy poslizgi boczne sie sunie jak na saniach hen hen w pisdu, klimat -zajeżdza na maxa just cause , dzwięk Alfy gt mnie dobija , jeżeli jest identyczny jak w realu to ja nie chce miec Alfy . Pozatym strasznie długo trwa ruszanie po wypadkach itp , ciemność widzę ciemnośc jak na razie .Grafa spoko , tylko za bardzo cukierkowa (mix far cry just cause) a muzyki jak do tej pory nie doswiadczyłem tylko ten drażniący dzwięk mojej fury, moze gameplay i miodność to przyćmią narazie jest nie za fajnie . Dobija mnie to wypadanie z trasy , wpadanie na latarnie, przeszkody , nie nie podoba mi się , chyba sobie kupie td 5 i pośmigam musclecarem po ulicach moskwy albo poskacze w San Francisco IMHO więcej frajdy Zagraj na dobrej karcie i kierownicy, a calkowicie zmienisz zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Sprawdzał ktoś to ini? Mam x800 gto @ 1 gb, 2.5ghz i niezależnie czy gram w 800x600 , 1024x768 detale low czy high aa of czy on podczas wyscigow np fps jest taki sam(marny 20-40 fps, najczesciej ponizej 30 i tragicznie się gra , bo obraz "pływa" , widok z zewnatrz). Jakoś mi nie pasuje znana opcja z nfsu2 tzn jezdzenie szukanie wyścigów , wogóle jakoś mi średnio tdu leży , rozwala mnie wypadanie z zakrętów 100 m czy poslizgi boczne sie sunie jak na saniach hen hen w pisdu, klimat -zajeżdza na maxa just cause , dzwięk Alfy gt mnie dobija , jeżeli jest identyczny jak w realu to ja nie chce miec Alfy . Pozatym strasznie długo trwa ruszanie po wypadkach itp , ciemność widzę ciemnośc jak na razie .Grafa spoko , tylko za bardzo cukierkowa (mix far cry just cause) a muzyki jak do tej pory nie doswiadczyłem tylko ten drażniący dzwięk mojej fury, moze gameplay i miodność to przyćmią narazie jest nie za fajnie . Dobija mnie to wypadanie z trasy , wpadanie na latarnie, przeszkody , nie nie podoba mi się , chyba sobie kupie td 5 i pośmigam musclecarem po ulicach moskwy albo poskacze w San Francisco IMHO więcej frajdyzdefragmentuj dysk, przyrost fps 10-15 klatek :lol2: ja się zastanawiam kto w to będzie grał skoro względem bety nic się nie zmieniło :lol2: Edytowane 3 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 ja się zastanawiam kto w to będzie grał skoro względem bety nic się nie zmieniło no. ja, pare osób z tego tematu i jeszcze miliony ludzi na świecie. To że ty nie bedziesz grac, to nie znaczy ze nikt nie bedzie, nie kazdy miał bete przeciez :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Kucyk dobrze gada. Ja juz sie nagralem w te bete i jakos nie pale sie do kupienia fulla... powaznie nad tym sie zastanowie w kazdym razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) A wypadanie z trasy rzeczywiście dziwne po wpadnięciu w taki piach ferrari raczej byśmy nie pojeździli ale jak się umie jeździć to raczej rzadko się wpada w latarnie czy wypada z trasy :wink: Czasem trzeba hamować ;] Edytowane 3 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 kucyk ... :| Ludwiczek Wyjazdy na PW bo bede jebac ZKU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 No i się wkurzyłem save-y z bety nie działają u mnie na fullu profil wykrywa normalnie, ale nie mogę dać continue game tylko new game ponad 40% miałem chyba gra poleci z dysku bo od nowa to mi się nie chce zdobywać tylu procent. Może ma ktoś jakiś pomysł na uratowanie save, albo ma działającego save w okolicach 40% gry to pisać na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Narazie zauważyłem 1 zmianę w stosunku do bety. W radiu jest więcej kawałków ;) A pozatym to właśnie mnie wywaliło do windowsa... Czyli tak samo jak w becie. Do tego dalej istnieje problem z texturami po włączeniu AA - trzeba minimalizować / maxymalizować grę, aż się textury naprawią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Skąd moge zassać demo? Pełną to wiem, ale narazie chce zobaczyć demo :D Edytowane 3 Marca 2007 przez markee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) markee: Nie ma dema... była już o tym mowa. Poza tym pisze się skąd... O wymaganiach też już była mowa :| Edytowane 3 Marca 2007 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 A jak tam z wymaganiami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...