Gość Bio Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 na kompie z siga chodzi płynnie z rzadka ścinając na 1 sec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 zdaje mi sie czy nie ma EAX w grze? przynajmniej u mnie cisza w tylnych glosnikach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) zdaje mi sie czy nie ma EAX w grze? przynajmniej u mnie cisza w tylnych glosnikach :( Wgrałeś od nowa jakieś inne stery od karty dźwiękowej? Spróbuj te z płyty do karty. @Bio a możesz spróbować jakieś ini i powiedzieć czy coś daje? http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=50392 tutaj masz 3 oczywiście swoje zapisz gdzieś przed zamianą. Edytowane 3 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 mam stery ze strony creative'a i nie zmienialem ich juz z 2 miesiace od ostatniego formatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Witam są jeszcze ludzie którzy grają w tą grę na radeonie 9600pro? U mnie na poniższym radku gra chodzi fatalnie ustawienia 800x600 ,LOW i max 20 FPS natomiast w mieście 9:( nie powinno mnie to dziwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Mam prośbę, czy ktoś może zapodać tu 2 screeny z TDU. Obydwa screeny takie same, widok zza samochodu... 1 z HDR a 2 bez HDR - oczywiście wszystko na full, rozdziałka 1280x... proszę, gdyż chciałbym zobaczyć jak to wygląda, a na mojej karcie nie mogę tego zrobić.A proszę bardzo :) Potem dam jeszcze parę screenów :] 1280x1024 + high + Anizo 16 wymuszone w sterach AAx4 HDR OFF AAx0 HDR ON A tutaj mój garaż (duża fota) ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Edytowane 3 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Witam są jeszcze ludzie którzy grają w tą grę na radeonie 9600pro? U mnie na poniższym radku gra chodzi fatalnie ustawienia 800x600 ,LOW i max 20 FPS natomiast w mieście 9:( nie powinno mnie to dziwić? Sprawdź te ini http://files.filefront.com/FXZIP/;6844639;;/fileinfo.html Edytowane 3 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloss13 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 zdradzi mi ktos tajemnice jak sprzedac autko? bo niestety kupilem jedno nie potrzebne bleh :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) @pabloss13 Wchodzisz do domku, dajesz Trade > Sell > Car ;] Post niżej: W Pełną wersję, nie żadną Betę :) Edytowane 3 Marca 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Panowie, ale w co wy teraz gracie? Druga beta czy jak? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Mam nadzieje że nie dostane za to osta. Czy na wersji orginalnej inaczej można grać przez net. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Kurde ta gra jakoś mnie nie bierze... Samochodem jeździ się jak kartonem, fizyka jest śmieszna. Nie wspominając już o możliwości śmigania sportowymi samochodami/motocyklami po krzakach i innych offroadowych klimatach. Czy ktoś z GT7900 miał może problemy z uruchomieniem HDRa, u mnie mrugają tekstury i ogólnie wszystko się krzaczy - na jakich sterach jedziecie? Chyba za bardzo jestem przesiąknięty klimatem GTR/GTR2. Edytowane 3 Marca 2007 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Kurde ta gra jakoś mnie nie bierze... Samochodem jeździ się jak kartonem, fizyka jest śmieszna. Nie wspominając już o możliwości śmigania sportowymi samochodami/motocyklami po krzakach i innych offroadowych klimatach. Czy ktoś z GT7900 miał może problemy z uruchomieniem HDRa, u mnie mrugają tekstury i ogólnie wszystko się krzaczy - na jakich sterach jedziecie? Chyba za bardzo jestem przesiąknięty klimatem GTR/GTR2. Zminimalizuj > zmaxymalizuj. Jak będzie dalej się krzaczyć to powtórz czynność do skutku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloss13 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 @pabloss13 Wchodzisz do domku, dajesz Trade > Sell > Car ;] tez wlasnie tak zrobiłem, mam liste aut lecz co dalej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Sprzedajesz. :rolleyes: Tylko nie mozesz sprzedac tego czym aktualnie jezdzisz - bedzie innego koloru. A tak to zaznaczasz i z prawej na dole masz cos jak instant sell albo wystawienie na net. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Mam nadzieje że nie dostane za to osta. Czy na wersji orginalnej inaczej można grać przez net. Ty nawet oryginał nie umiesz napisać Ale masz odpowiedź: NIE. @Free a można wiedzieć jak u Ciebie z FPS? I jaki konfig masz? Edytowane 3 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloss13 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Sprzedajesz. :rolleyes: Tylko nie mozesz sprzedac tego czym aktualnie jezdzisz - bedzie innego koloru. A tak to zaznaczasz i z prawej na dole masz cos jak instant sell albo wystawienie na net. :rolleyes: wlasnie to przegapilem! :D dziekkuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 FPS masz na screenach ;] SD 3Ghz, 2x512 @ 500Mhz, 7600GS 256mb @ 820(710)/840 ;] W 1280 najmniej widziałem 27 FPS, w 1024 cały czas ponad 35 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 @Ludwiczek co to za plik " Sprawdź te ini http://files.filefront.com/FXZIP/;6844639;;/fileinfo.html " Jakiś patch ? próbuję to zassać ale pojawia się błąd w ściąganiu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Pamiętam jak grałem w 1995 (około), wtedy to było coś. Jak jest teraz to nie wiem, no bo nie ma demo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Pamiętam jak grałem w 1995 (około), wtedy to było coś. Jak jest teraz to nie wiem, no bo nie ma demo :D stare dobre czasy..... Jak można już dokładać nowe samochody z dodatków ? (TDU) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Jakiś patch ? próbuję to zassać ale pojawia się błąd w ściąganiu :( Ini na którym jest mniej detali ustawionych ale filefront padł ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Stestowałem tego INI i rzeczywiście szybciej chodzi. Ten Mod zmniejsza ilość zieleni (trawy, krzewów...) przy drodze dzięki czemu mniej obciąża grafę :) Jak jechałem naszą prostą drogą na północy wyspy to przy tym Modzie wygląda to tak jakbym zapierniczał jakąś pustynią, tak jest ogołocona z zieleni :) P.S W ubiegłe wakcje miałem możliwość zapierniczania w realu tą drogą z kumplem w jego M6. Powiem tylko tyle, że jadąc tą drogą przez kilka kilosów z prędkością 300 km/h daje frajdę nie do opisania. W grze powinni tego zakazać, bo jeszcze ktoś się napali i to powtórzy w realu jak my i sobie krzywdę zrobi. Niestety z tego co się dowiedziałem ginie na tej drodze bardzo wielu ludzi, kumpel się tam przyłatwił na ścigaczu (Kawie zx12r) :( Edytowane 3 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 30~35 fps detale na max 1280 przy konfigu jak w podpisie, nie krecona grafa - nie powinno byc troche wiecej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Grasz z AA czy z HDR ? Jak z AA to za mało coś tych FPS, jak z HDR to imo jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) gram z AA, stery 93.71 default, moze cos w sterach pozmieniac ? Edytowane 3 Marca 2007 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 A możesz mi powiedzieć ile masz FPS 1280x960 bez AA ale z HDR? Najlepiej podczas jazdy miastem zrób benchmarka frapsem na minute jeśli możesz :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) 2007-03-03 22:21:50 - TestDriveUnlimited Frames: 1583 - Time: 108655ms - Avg: 14.569 - Min: 4 - Max: 32 w miescie 2007-03-03 22:36:37 - TestDriveUnlimited Frames: 1933 - Time: 62543ms - Avg: 30.906 - Min: 22 - Max: 45 kolo latarni 1280/1024 detale - high , hdr - on , anizo x8 , AA -off sprzet z podpisu Edytowane 3 Marca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Jak dla mnie nic szczególnego... Model jazdy jak najbardziej podchodzi pod zręcznościowy (co mnie niestety boli bo auta i otoczenie są naprawdę rewelacyjne a w takiego symulatora by się pograło :D ) Druga sprawa. Na kompie z podpisu w rozdzielczości 1280/1024 detale HIGH Anizo x16 wymuszone w sterownikach + HDR zaledwie 17-18 fps... nie mowie już jak się trochę pomięli to już w ogóle tragedia od tego dymu ;) (11fps) Nie wiem co jest nie tak, ale to jest chyba przesada. Bez HDR z tymi samymi ustawieniami + AA jak najbardziej grywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 No i się wkurzyłem save-y z bety nie działają u mnie na fullu profil wykrywa normalnie, ale nie mogę dać continue game tylko new game ponad 40% miałem chyba gra poleci z dysku bo od nowa to mi się nie chce zdobywać tylu procent. Może ma ktoś jakiś pomysł na uratowanie save, albo ma działającego save w okolicach 40% gry to pisać na PW.Ze tak sie spytam, skad masz fulla juz ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...