Jordi23 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 gram na klawiaturze. Jednak nie mam tych spadkow fps o ktorych piszesz. Pogralem wczoraj z jakies 2 godzinki i caly czas bylo plynnie. Jezdzilem i w miescie i poza nim. Gram w singla, w multi jeszcze nie probowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 @Jordi23, a jak przejeżdzają koło Ciebie samochody rywalów to nie masz przyciachów? Na pierwszej stronie jest FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Moze to problem sprzetowy ? :/ Ja mam stary system ratowalem juz kilka razy ... A64 SD 4000 @ 3ghz 2x1024 PDP LLK 430MHZ A8N32SLi DLX 2x80SATA2 Raid 0 I mam dwie karty nowa 8800gtx i stara do sprzedania jak ktos chce 1900xt 512 Asusa Specjalnie zalozylem stara x1900XT i nie mam zadnych problemow ... a na systemie mam na kopane na maxa wsomie bo oba steowniki i Nvidi i Ati nic nie robie specjalnego a wsyztsko smifa :/ Alt+Tab zadnych problemow czesto to robie ... miasto nie miasto skrzyzowania itd. zadnych przycinek ... Jedyne przycinki zauwazam na wyscigach dlugich w stylu tego za 150 czy 200k w okolo calej wyspy to raz na jakis czas przytnbie mi na skeunde przy predkosciach 350-360 ... Gram na kierownicy Wingman Formula Force GP ... Nie wiem co tu jeszcze napisac ... a w tle w trakcie gry mam Samurize odpalone Mirande i jakies [ciach!]ly .. http://212.87.240.130/TDU/ Tu sa filmiki :) w full detalach prawie bez strat jakosci .... fps ? no coz na ATI mam okolo od min 30 zadko srednio 50 max 70 zadko :) Na 8800gtx nie zauwazylem i ei mialem zadnych resetow itd. nic a nic n najnowszych sterownikach :/ jak cos to pytajcie ale nei wiem co jeszcze mozna Moze zapodajcie hijacka zobaczymy moze cos siedzi w memorce wam no sam nie wiem Edytowane 12 Marca 2007 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 @Jordi23, a jak przejeżdzają koło Ciebie samochody rywalów to nie masz przyciachów? nie nie mam. Scigalem sie tez pare razy w wyscigach i wszystko plynnie w 1152x864 4xAA/16xAnizo, hdr-ON, HIGH w ustawieniach gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 na chlopski rozum , musi byc cos , od czego te wszystkie przycinki i inne bugi sa zalezne , skoro u jednych wystepuja a u innych nie ... tylko co to takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Luc4as mam dokładnie te same sterowniki i mam identyczny problem... Resetuje się komp co jakiś czas :( Sprobuj zainstalowac 94.20 bo te sa nowsze. Jak wroce z pracy tez je przetestuje i zobaczymy czy zwisy ustąpią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 na chlopski rozum , musi byc cos , od czego te wszystkie przycinki i inne bugi sa zalezne , skoro u jednych wystepuja a u innych nie ... tylko co to takiego ?? Lenistwo programistow albo goraczka marketingowcow :wink: Moze pierwsza latka rozwiaze przynajmniej wieksza czesc problemow z profilami ^_^ I oby byla juz zintegrowana z wersja PL <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ale przecież w NFS Most Wanted też tak było z przycinkami. U jednych były, a u drugich nie i do dzisiaj nikt tego nie rozwiązał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Panowie, kto tutaj ma karte pokroju 7900 (kazda od gs do gtx) i mu gra sie nie wiesza i takie tam ? Jak sie nie wiesza to na jakich sterach gracie ? ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 No ja mam i na sterownikach 93.71 nic się nie wiesza. Sulaco podał jakieś dobre stery... testowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 No ja widzę pierwszą zbieżność @qqrydzy i @jordi23, którym się nie tnie. To są ramy, a dokładnie Kingston HyperX, ale nie wiem dlaczego miałby tu tkwić problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 No ja widzę pierwszą zbieżność @qqrydzy i @jordi23, którym się nie tnie. To są ramy, a dokładnie Kingston HyperX, ale nie wiem dlaczego miałby tu tkwić problem. Nie, nie... :D , pytał czy się wiesza. Faktem jest, że jak pojawia się bot to jest "cak" ale tak krótki, że niemal niezauważalny(a jednak) i nie przeszkadza. W zasadzie nie gram teraz w tdu, czekam na grę online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Sulaco podał jakieś dobre stery... testowałeś? Pisał o sterach 100.87, właśnie je zapodałem i jest duuużo lepiej niż na 97.92. Ale czeka mnie reinstal XP, stary i grafa zmieniona a formata jak nie było tak nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 No ja mam i na sterownikach 93.71 nic się nie wiesza. Sulaco podał jakieś dobre stery... testowałeś?Do mnie gra dopiero przybędzie ale szykuje sie na przyszość ;]. Tez na tych sterach jade więc dobrze sie składa. A Ty na jakich detalach grasz w fulla i jak Ci mniej wiecej chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 I zostałem EXPLOREREM ;]]] Wszystkie drogi odkryte + nagroda: największa chata na wyspie ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Pisał o sterach 100.87, właśnie je zapodałem i jest duuużo lepiej niż na 97.92. Ale czeka mnie reinstal XP, stary i grafa zmieniona a formata jak nie było tak nie ma Macie jakiś mirror, bo co ściągnę 100.87 to wywala błąd przy instalacji. WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Pokręciłem proca na 3.75ghz i gry nie da się uruchomić tak żeby nie brało 100% z proca i chodziła bdb, cały czas 20-25fps i uciążliwe ściny przy kilku samochodach... coś muszą wydać bo wkońcu ktoś się wpieni :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 @ Dzieju - mało ciekawe filmiki (co to ma być?), nie wspominając o beznadziejnym framerate; w dodatku mogłeś je spokojnie dać xvidem (nawet 2000kbit) i wszystkie miałyby tyle co jeden. A zapomniałem dodać - żeby je obejrzeć trzeb mieć NAJNOWSZĄ wersję Frpasa.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ja dam TDU jeszcze 1 szanse :) odinstalowalem wywalilem z rejestrow itp. Instaluje na nowo :) muzyka przy instalacji jest wku denerwujaca !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 ale Wy marudzicie ludziska.. przeciez to na moje oko jest beta... wiec nie spodziewajcie sie ze bedzie zaraz Wam wszystko dzialalo... jeszcze 2 tygodnie Panowie... 2 tygodnie ;) tyle ze sam nie moge sie doczekac ;) ide grac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Też mam nadzieje że to w co gramy to jakaś ściema :lol: Póki co skasowałem gre żeby nie psuć sobie zabawy i czekam na polską premierę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 ale Wy marudzicie ludziska.. przeciez to na moje oko jest beta... wiec nie spodziewajcie sie ze bedzie zaraz Wam wszystko dzialalo... jeszcze 2 tygodnie Panowie... 2 tygodnietyle, ze ta bete mozna sciagnac ze strony atari lub kupic normalnie w sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 tyle, ze ta bete mozna sciagnac ze strony atari lub kupic normalnie w sklepie :)I właśnie to mnie martwi :|. Oby szybko jakiegoś porządnego paczyka wydali i bedzie git ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) wersja gry jest ta sama co beta wiec to daje do myslenia... oj bede zly jak kupie za ciezkie pieniadze tak zabugowana gre... Sulaco ee sory ale naprzegladalem sie sklepow polskich jak i zagranicznych z ebay wlacznie i nigdzie wersji na pc sprzedawanej nie ma.. oprocz tego bety juz nie ma na stronie atari :) Edytowane 12 Marca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 wersja gry jest ta sama co beta wiec to daje do myslenia..Beta 1.24 Obecnie 1.45 Na IDG.PL testowali (jako oryginał full) 1.45 wnioski - wiem, że nic nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Witam od paru godzin gram sobie, i gra sie świetnie ale denerwują te przycinki, gra ogólnie chodzi nieźle jak na 512 ramu, zobacze jeszcze jak na zegarach karty z podpisu, ale te momentalne przycinki utrudniają rozgrywke, bo jestem pierwszy, a nagle zaciach i po sekundzie ląduje na innym samochodzie, trzeba czekać na patcha bo gra ma sporo bugów, ale ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony ;] Edytowane 12 Marca 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Beta 1.24 Obecnie 1.45 Na IDG.PL testowali (jako oryginał full) 1.45 eee a mi wydawalo sie ze beta byla taka sama.. no nic.. byle cos zrobili z tymi texturami migajacymi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 nie moge za nic dobrze kierownicy ustawic. luzy mam jak w żuku. jakies 30 stopni w jedna i druga stronę. jest na to jakis sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Sulaco ee sory ale naprzegladalem sie sklepow polskich jak i zagranicznych z ebay wlacznie i nigdzie wersji na pc sprzedawanej nie ma.. oprocz tego bety juz nie ma na stronie atari :)piszesz-masz ;) http://www.atari.com/us/games/test_drive_unlimited/dvd_rom http://www.gameseek.co.uk/pd/PCa3ybu2un2na/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 Ręce opadają, na jakich sterownikach śmigacie przy 8800GTX? Przeinstalowałem juz 9792-modowane i oficjalne, 9420(nie istalują się wcale), 100,87 to samo co wcześniej, teraz sciągam 93.71 i nie iwem co mnie czeka. Zawsze kończy się tak samo: zwis systemu i tylko twardy res pomaga. Jestem załamany. Mało tego jeszcze nie przywruciłem rozdzielczości po LCD 22" i starciłem zapis z gry ponieważ nie mogłem jej odpalić w swojej wymaganej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...