Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde na poczatku sie zraziłem to bików bo niełatwo sie nimi jeździło ;]. A teraz po 2h free rajdu odrazu jest lepiej ;p. Nie zrażajcie sie do motorów po 15 min jeżdżenia bo trza troche wprawy aby dobrze brać zakrety. Powiem tylko ze na Kawasaki z1000 mam w wyscigu na czas (koło 1 chaty) przewaga 1,5 sec nad Lambo Murcielago.

Elo ziomuś.. :lol:

Dołączona grafika

Nie wiem czemu tak ciemno na skrinie ale w grze mam jaśniej ;]. Do tego mam cały czarny strój ;p.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

A mówiłem sobie, że nie kupie Mercedesa :oops: Jego dźwięk w tunelu jest świetny :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

PS nieoficjalnie jeden z pracowników Atari mówił o tym, że Eden Games już pracuje nad patchem :wink:

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak obiecalem gierke juz mam :) na dowod wklejam zdjecie pudelka z wersji pc i ps2... dopiero sobie zaczne instalowac na kompie, a tak to gram juz na ps2 i naprawde grafa jak na ps2 jest bardzo ladna !!!

pozniej napisze wiecej o wersji na pc

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak obiecalem gierke juz mam :) na dowod wklejam zdjecie pudelka z wersji pc i ps2... dopiero sobie zaczne instalowac na kompie, a tak to gram juz na ps2 i naprawde grafa jak na ps2 jest bardzo ladna !!!

http://img87.imageshack.us/img87/5418/p1010023si4.jpg

Nie to ze jestem sceptyczny ale jakbys pod reka mial dobra cyfrowke zeby to udowodnic... :wink: Chyba ze dodam luserow PS2 do worka mam radeona 9550 i jest plynnie! :lol:

Ale generalnie zastanawiam sie czy na konsolce sa sciny :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mocno czekamy na Twoja odpowiedz w sprawie jaki numerek ma wersja full i jak tam gierka smiga po necie ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopierto zainstalowalem na pc ... ale juz smiogam na ps2 :) kupilem dwie wersje, bo z pc jest do gry online :) a na ps2 moge sobie w duzym pokoju na wielkim ekranie pogarac , i nie mam zadnych przycinek ... bo juz sprawdzalem i gra chodzi super plynnie :)

zaraz odpale na pc i podam wam ten numerek wersji ful i jak mi dziala w porownaniu z wersja BETA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to ze jestem sceptyczny ale jakbys pod reka mial dobra cyfrowke zeby to udowodnic... :wink: Chyba ze dodam luserow PS2 do worka mam radeona 9550 i jest plynnie! :lol:

Ale generalnie zastanawiam sie czy na konsolce sa sciny :wink:

Grafika na PS2 jest średnia. Bardzo średnia. Burnout przy tym to cud miód i orzeszki, a przecież też pięknie nie wygląda. TDU na PS2 tak samo jak i na PC lubi gubić gdzieniegdzie klatki. Nie jest to zbyt częste, ale wyraźnie widać, że brakuje. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety wersja to MC 1.45 A ... :/ i raczej nic nie zostalo zmienione... tnie sie tak samo jak w becie... a nawet troche bardziej ... wiec narazie pogram sobie na ps2 :) bo przynajmniej tutaj nic mi sie nie przycina

zal mi atari przypomnia mi sie Driv3r ... no ale coz .. pozostaje czekac na ... PATCH .. :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety wersja to MC 1.45 A ... :/

ooooooooooooooooooooooooooo maaaaaaaszzzzzzzzzzz... poleglem...... ciekawe czy zdarzy wyjsc patch przed polska premiera... a jak tam tryb multi?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopierto zainstalowalem na pc ... ale juz smiogam na ps2 :) kupilem dwie wersje, bo z pc jest do gry online :) a na ps2 moge sobie w duzym pokoju na wielkim ekranie pogarac , i nie mam zadnych przycinek ... bo juz sprawdzalem i gra chodzi super plynnie :)

zaraz odpale na pc i podam wam ten numerek wersji ful i jak mi dziala w porownaniu z wersja BETA

;]]]]

W PSExtreme co innego czytalem, podobno framerate na ps2 utrzymuje się na zalosnym poziomie, wiec...?

Kurde, premiera dopiero 30 ://... ale kaska juz lezy odlozona [;.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety wersja to MC 1.45 A ... :/

Jeśli to prawda to:

Wszyscy piszecie "oficjalnie będzie dostępna", "będzie poprawiona", "teraz gramy w bete".... ciekawy jestem jakie będziecie mieć miny jeśli się okaże, że premierowa wersja będzie również 1.45A :lol: :lol: :lol: :lol:

Przypuszczam, że jeśli mają coś zrobić to wydadzą po prostu patcha - that's all.

Naiwni jesteście :lol2: :lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niestety wersja to MC 1.45 A ... :/ i raczej nic nie zostalo zmienione... tnie sie tak samo jak w becie... a nawet troche bardziej ... wiec narazie pogram sobie na ps2 :) bo przynajmniej tutaj nic mi sie nie przycina

Ahahah, wiedziałem :lol:. Jeźeli ci się przycina, to zrób defragmentację, pomaga, naprawdę. Przycinek jest dużo mniej, ale i tak są, jak nadjedzie jakiś wóz z naprzeciwka. Nie pozostaje nic innego, jak patch, w tej chwili. Śmiechu warte poprostu, wydali niepoprawioną wersję, wręcz betę.

BTW fajne są ubranka w gierce, gram taką laską z długimi włosami, poprawiłem jej twarz itp, wygląda sexi ;). Później screenami zarzucę. Szkoda, że jest mało fryzur i piersi nie można powiększyć :D.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlugie wlosy byly modne ale w latach 80 :wink: Krociutko ostrzyzona, czarno farbowana, wysoka nie za bardzo opalona w skorze, ciemne okularki spodnie kawa z mlekiem... Czemu moj profil online z pelna szafa szlag trafil przed znalezieniem wszystkich sklepow z ciuchami :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na problemy z sejwami [zwisy przed wyjechaniem z domu na ekranie loading] - KLIK

sprawdziłem obydwie metody jednocześnie i pomogło,,, trzeba by sprawdzić która działa i vote add 2 faq ;]

w skrócie - # 1 włączyć grę, nic ie loadować, wyłączyć grę

# 2 w doc & settings / dane aplikacji / test drive ... są 3 pliki, zostać ma cdkey.txt,, u mnie wywaliłem lekko spasiony radial.cdb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

gra ktos na kierownicy g25 ?? nie moge cos zaprzyjaznic jej z ta gra :(

poza tym na jak ustawionych driving aid agracie ?? bo dałem na off i mimo kierownic nie da sie jedzic ?

i ostatnie pytanie moj komp to p4 3.0 ht 1gb i gf6800 128 ram czy jak zmienie go na 7600 gt 256 bedzie duza roznica w szybkosci ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wogole na ps2 to liupa, nie ma ferrari, motorow i wogole audi s4, golfa r32 itp ... zalamka :/ ale nic sie nie tnie przynajmnie... noi chyba ze odkryje w czasie gry te samochody i motory... choc watpie... a co do mulit to jeszcze nie gralem , bo musze sobie zalozyc konto :/

pomozcie... jak mam zalozyc sobie konto na gamespy ... :( nie wiem co zrobic zeby moc grac w online... pomozcie !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzie. Na moim sprzecie mozna calkiem spokojnie grac w 1024x768, aa off, hdr off, ustawienia high.

zgadzam sie... u mnie tak samo chodz athlona i 2 gb ramu nie mam ;)

a wogole na ps2 to liupa, nie ma ferrari, motorow i wogole audi s4, golfa r32 itp ... zalamka :/ ale nic sie nie tnie przynajmnie... noi chyba ze odkryje w czasie gry te samochody i motory... choc watpie... a co do mulit to jeszcze nie gralem , bo musze sobie zalozyc konto :/

pomozcie... jak mam zalozyc sobie konto na gamespy ... :( nie wiem co zrobic zeby moc grac w online... pomozcie !!!

moze te pojazdy sie z czasem odblokuja... co do gamespy... sciagasz http://www.gamespyarcade.com/ i zakladasz konto :) na to konto logujesz sie w tdu :)

edit: tak mi sie przynajmniej wydaje ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi