Neo_x Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Oj chyba premiera przesunięta na połowę kwietnia 2007 oczywiście polska wersja :D no kur*a nie zartuj sobie.... ?! skad masz takie info? edit: http://www.gram.pl/gra.asp?id=869 "Dostępna w sprzedaży: od kwietnia 2007" ciekawe tylko ktorego kwietnia w takim razie... Edytowane 20 Marca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) moze czekaja na patcha ?? bo nie wierze zeby zrobienie kinowki tyle trwalo .. przeciez juz od tygodnia gra jest na swiecie :/ Edytowane 20 Marca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 przypomina mi sie historia z GTR2 w polsce wyszedł pół roku po światowej premierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 przypomina mi sie historia z GTR2 w polsce wyszedł pół roku po światowej premierze nie tylko GTR2 a takze GTR i GTL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ale za to za 30zł. :mrgreen: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To była aluzja ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 a da sie w polsce za 100zl kupic angielska wersje juz teraz?? po co czekac az partacze laskawie zrobia napisy !! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ale za to za 30zł. :mrgreen: ale tylko 2, bo 1 i gtl byly po 99 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 moze czekaja na patcha ?? bo nie wierze zeby zrobienie kinowki tyle trwalo .. przeciez juz od tygodnia gra jest na swiecie :/ Nie na patcha a ... "CD Projekt informuje, że polska premiera gry Test Drive Unlimited zostaje przesunięta na połowę kwietnia. Przyczyną przesunięcia jest problem z zsynchronizowaniem polskiej wersji językowej gry z serwerami multiplayerowymi producenta. Zadanie to okazało się trudniejsze i bardziej pracochłonne niż pierwotnie przewidziały Eden i Atari (producent i światowy wydawca gry). Trudności wynikają z charakteru rozgrywki wieloosobowej zbliżonego do massive multiplayer on-line." -strona CDP czekać na patcha to jest najgłupszy pomysł jaki by zrobił ten wydawca :D zaciągnę się do sklepu jutro po anglika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 LOOOOOOOOOOOOOOOL!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) gdzie w polsce kupic angielska wersje gry juz teraz ?? ale za 100zl a nie 160zl :) Edytowane 20 Marca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Szlag by to trafił :mur: A ja byłem pewien, ze gra wyjdzie pod koniec marca i przerwa swiateczna to bedzie granie w TDU :mur: :mur: :mur: Dramat :/ Ale pewnie brac z purepc to nie obchodzi, w końcu zagrywacie sie w wersje deluks torrent :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Szlag by to trafił :mur: A ja byłem pewien, ze gra wyjdzie pod koniec marca i przerwa swiateczna to bedzie granie w TDU :mur: :mur: :mur: Dramat :/ Ale pewnie brac z purepc to nie obchodzi, w końcu zagrywacie sie w wersje deluks torrent :lol2: :? Myśle, że nie jesteś jedynym wybrańcem na forum i nie tylko tobie będzie dane zagrac w oryginalną wersje. O co ci chodzi w ogóle? Prawie każdy w tym temacie czeka aż w koncu gra będzie na półkach sklepowych, więc daj spokój :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) No właśnie mo co mamy czekać na Polską wersję trzeba ostro zacząć szukać English po przystępnej cenie. Przecież tam PL jest nie potrzebny to nie Stalker, że dialogów od zarąbania ;) Może jakiś sklep zrobi upust jak hurtowo zakupimy TDU, jak myślicie? Edytowane 20 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 jak cena wyjdzie 100zl to ja sie pisze na wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) ja tez :) szkoda mi doplacac 60 zl bo za to moge miec kolejna gre :) qrna.. przeciez to miesiac czekania o_O Edytowane 20 Marca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Az sobie.... Ja [ciach!]e... Jak tak dalej pojdzie to zaczne zbierac podpisy pod petycje o wydanie anglojezycznej wersji gry dla ludzi z iq powyzej 105 znajacych jezyk angielski w stopniu pozwalajacym na czerpanie przyjemnosci z zapluskwinej wersji 1.45A+++ [ciach!]a... 160PLN moze bym przelknal ale nie 50€ + koszty przesylki :mur: A nie... To sam download <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) no w kulki se leca.. klasycznie w kulki..... az szkoda przeklinac bo zaraz warna dostane ;) edit: oficjalne info: http://www.gram.pl/news_8APhGO5_Test_Drive...e_kwietnia.html Edytowane 20 Marca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Kurde jakby było można to bym samego cd-keya kupił, już mi wisi ta płyta, mapa i inne duperele... zresztą grę już mamy na dysku więc cd nam nie potrzebne... ale tak nie idzie zrobić. Co do gry to ja nie mogę pojąć tego, że sprzedają taką betę w którą gramy od stycznia... to jakiś chory żart. Baaa ale to jeszcze nic do tego przełożyli premierę po kiego grzyba?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Az sobie.... Ja [ciach!]e... Jak tak dalej pojdzie to zaczne zbierac podpisy pod petycje o wydanie anglojezycznej wersji gry dla ludzi z iq powyzej 105 znajacych jezyk angielski w stopniu pozwalajacym na czerpanie przyjemnosci z zapluskwinej wersji 1.45A+++ [ciach!]a... 160PLN moze bym przelknal ale nie 50€ + koszty przesylki :mur: A nie... To sam download <_< Nie zdziwiłbym się gdyby to było narzucone przez Atari :wink: A mnie najbardziej bawi, że w Becie już było mnie problemów z serverami a nawet to, ze zrobili "aż" osiem 8 na X36 a na PC nie potrafią zrobić tego co robią ludzie nawet w darmowych grach :lol: A zdawało mi się, że beta miała służyć jako test serwerów... Gram sobie ostatnio na trybie Hardcore i muszę przyznać, że dość fajna zabawa choć nie które auta prowadzą się bardzo dziwnie o wysokich lotach nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMD Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Trainer pozwalający nam zwiększyć kasę Chciałbyś pojeździć lepszymi wozami, a nie masz wystarczającej ilości kasy w grze? Ten trainer pomoże Ci spełnić marzenia. Pamiętaj jednak zrób przed tym backup swojego save. http://rapidshare.com/files/20953589/tduhack.zip jak to zrobic właczam program potem gre i ten tainer nie działa jak nabic konto?:) aha i jak odblokowac lamborghini mucielagro rodster? Edytowane 20 Marca 2007 przez BMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Trainer na hajs w tej grze IMHO jest potrzebny jak lodowki na syberii... <_< Ide szukac 50ojro luzem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 @Orgiusz ... przecierz jest w sklepach wersja angielska dostepna za 160zl .. w czym problem ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 a... 160PLN moze bym przelknal ale nie 50€ + koszty przesylki :mur: A nie... To sam download <_< eee co tak pod gorke? na ultima lezy za 160 zlociszy, nic tylko brac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 a czy juz sie da grac online ?? ktos z was wogole pokusi sie o wersje angielska czy czekacie na pl ?? tak sie grubo zastanawiam nad kupnem tego ... ale wsumie jest 2x drozsze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Gdyby nie to ze nie jestem w stanie okreslic swojej plynnosci finansowej na najblizszy miesiac to juzbym lecial [; A tak czuje ze skupie sie najpierw na hardware'rze...zabijanie decybeli itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Maranello na hardcoremode prowadzi się świetnie w końcu czuć, że ma ponad 600 koni. No i chyba nie zdążą przed świętami... PS Orgiusz komp w końcu poskładany? No i ostrzeżeń jest 10? ( czyli 100%każde po 10?) Link w podpisie prowadzący do systemu ostrzeżeń "Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny.". Edytowane 20 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ludwiczek masz oryginał na pc? Jeśli tak to hardcore mode odblokowuje się za darmo? Bo na x360 trzeba poświęcić ileś punktów kredytowych. No i jak ma sie sprawa ściągania dodatkowych wozów na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ludwiczek masz oryginał na pc? Jeśli tak to hardcore mode odblokowuje się za darmo? Bo na x360 trzeba poświęcić ileś punktów kredytowych. No i jak ma sie sprawa ściągania dodatkowych wozów na pc? Każda wersja na PC ma hardcore mode chyba nawet w becie był jedyne co to trzeba mieć "Championa" żeby odblokować czyli przejść 45% gry. Auta mają być pierwsze darmowe później się zobaczy ( tak odpowiedział pracownik Atari) ale jak na razie widać mają problemy z serverami więc nie wiadomo kiedy to będzie. Jedyne co wkurza w hardcore mode to dziwne zachowania nie których wozów a zwłaszcza niska grawitacja przez co latami po kilkanaście metrów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Mnie już powoli brzydnie single player, a w multi nie zagram z wami niestety ze względów finansowych. (Do póki nie będę sam na siebie zarabiał nie wydam nigdy 100zł na żadną grę. Czemu? Popatrz na mój sig. ) Ech, życie. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Ide szukac 50ojro luzemidz szukaj.. a jak znajdziesz przypadkiem 100euro to jedna gre wyslij mi do wawy... bede wdzieczny :] browara Ci postawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...