Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

W czasie gry dajesz "P" i wchodzisz w PHOTO

thx :-P

A niekoniecznie, jeśli nie doszedł do pewnego etapu gry to robienie fotek może mieć zablokowane ;)

Dodałbym to do FAQ ale rzeczywiście trochę to lamerska sprawa tego nie wiedzieć.

poprostu jeśli stopuje gre to nie daje P tylko esc :-P

Tam też jest wersja przekonwertowana do formatu excela 2003 - 97. Dopóki nie będziesz segregował różnych wartości w tabeli to dane będą się zgadzać. (jak zaczniesz segregować to mogą się pojawić błędy w obliczeniach RATIO masy do mocy.)

Czyli nie segreguj a będzie dobrze :D

Powodzenia.

ok już trybi :) dobra robota :-P

a tutaj zmagania Lotusem w Time trial :)

"Start"

Dołączona grafika

"Zdążę czy nie zdąże? Czyli poszukiwania 6-ego biegu :D "

Dołączona grafika

(jak myślicie - zmieściłem się w 6'35"00? ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie przejechałem wyścig za 1 milion $ dookoła wyspy (200 km) w 56 minut (60 min jest na złoty medal).

Jechałem Enzo Ferrari i uważam że to chyba najlepiej prowadzący się samochód w grze (niestety jeszcze nie maiałem okazji jeździć wszystkimi wózkami).

A propos grupy D - ja w tej grupie mam 2 wózki: Wiesmann Roadster MF3 i Ford Mustang GT-R Concept.

Jeżdzę najczęściej Wiesmannem i jeździ mi sie nim rewelacyjnie :D

Chyba kupię też tego Lotusa, którego tak chwalicie i porównam z Wiesmannem :D

Polecam ten wyścig za bańkę - gliny złapały mnie z 10 razy i miałem mnóstwo dzwonów (GPS przy prędkości ok. 300 i więcej nie zdaje egzaminu ;) )

Edytowane przez K-mil78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niekoniecznie, jeśli nie doszedł do pewnego etapu gry to robienie fotek może mieć zablokowane ;)

Dodałbym to do FAQ ale rzeczywiście trochę to lamerska sprawa tego nie wiedzieć.

Też miałem to napisać w tamtym poście, ale tego nie zrobiłem bo przeczytałem uważnie że...

W międzyczasie osiągnąłem poziom "Expert" i przejechałem 1000 mil...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jechałem Enzo Ferrari i uważam że to chyba najlepiej prowadzący się samochód w grze (niestety jeszcze nie maiałem okazji jeździć wszystkimi wózkami).

pojeździj sobie Koenigsegiem (trudniejszej nazwy nie mogli wymóżdżyć?) - wrażenie jakbyś jeździł na lodzie xD

aaaaa jeśli chodzi o dobrze prowadzące się woziki to Maseratti MC12 i Pagani Zonda :] cudowne wozidełka :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pojeździj sobie Koenigsegiem (trudniejszej nazwy nie mogli wymóżdżyć?) - wrażenie jakbyś jeździł na lodzie xD

aaaaa jeśli chodzi o dobrze prowadzące się woziki to Maseratti MC12 i Pagani Zonda :] cudowne wozidełka :]

Nie zgodze sie ;]. Zonda nawet po tuningu praktycznie nie hamuje ;]. Imo najlepiej w kazdej klasie jeździ mi sie lambo (niestety bo nie lubie tej marki ;p). Kazdy z nich swietnie sie prowadzi a do tego kapitalnie hamuja (przede wszystkim Gallardo se i spyder). Do tego imo Gallardo spyder jest najlepszym (najszybszym wozkiem w C ;p).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pagani pewnie sobie kupię.

Lambo też se kupię i porównam posprawdzam :D

Mi jak narazie świetnie się jeździ Ferrari F430 i Enzo.

Czy ktoś jeszcze jeździł w wyścigu za 1 milion dolców??

Jestem ciekawy czym i w jakim czasie (i ile razy policja go złapała)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pagani pewnie sobie kupię.

Lambo też se kupię i porównam posprawdzam :D

Mi jak narazie świetnie się jeździ Ferrari F430 i Enzo.

Czy ktoś jeszcze jeździł w wyścigu za 1 milion dolców??

Jestem ciekawy czym i w jakim czasie (i ile razy policja go złapała)??

Pagani super autko no i ten dźwięk :)

Ja raz jechałem Koenigseggiem i dojechałem w 62 minuty, jechałem po całej drodze bez AID :D

potem EnZo 3 poziomowym już w ~58 minut po drodze było z 10 kraks i kilka obław....

jak już masz 3 gwiazdki to się lepiej zatrzymać i nie tracić czasu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW mam 20% gry, kiedy będę mógł motorami pomykać? ;)

Osj Spylonik Spylonik :P Było wiele razy ale powiem bo sam nie wiedziałem: trze być we wszystkich salonahc samochodowych (odwiedzić je).

A co do Tour of the island to NInja roxuje ;]. Z 15 razy wyleciałem poza tor ale ale czas za 1 razem jak jechałem to 47'05' ;]. Jak podszlifuje to moze być kolo 43 min ;p. Zawsze wiedziałem ze motor > samochód.

Tak na osłode po długim wyscigu małe stoopie :lol:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kawasaki - 52 min, MV Agusta - 52 min

Zamiast Koenigsegga polecam McLarena F1 - vmax mniejszy o 10 km/h ale przynajmniej ma jakąś przyczepność.

Osj Spylonik Spylonik :P Było wiele razy ale powiem bo sam nie wiedziałem: trze być we wszystkich salonahc samochodowych (odwiedzić je).

A co do Tour of the island to NInja roxuje ;]. Z 15 razy wyleciałem poza tor ale ale czas za 1 razem jak jechałem to 47'05' ;]. Jak podszlifuje to moze być kolo 43 min ;p. Zawsze wiedziałem ze motor > samochód.

Tak na osłode po długim wyscigu małe stoopie :lol:

http://img89.imageshack.us/img89/5611/tdustoopiedo4.th.jpg

Widzę że nie wszyscy czytają uważnie :) Mi chodziło o wyścig za MILION $ który ma 200 km i jest dookoła wyspy a Wy napisaliście mi (najwyraźniej) o wyscigu Tour of the island za 200 tyś $ i o długości 189 km.

W wyścigu za milion można jeździć tylko wózkami z grupy A :D

Co do obław przy 3 gwiazdkach - masz rację Halion@ - nie warto tracić czasu na ucieczkę, lepiej się zatrzymać.

Nie cytujemy obrazkow

//Orgiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę że nie wszyscy czytają uważnie :) Mi chodziło o wyścig za MILION $ który ma 200 km i jest dookoła wyspy a Wy napisaliście mi (najwyraźniej) o wyscigu Tour of the island za 200 tyś $ i o długości 189 km.

W wyścigu za milion można jeździć tylko wózkami z grupy A :D

Co do obław przy 3 gwiazdkach - masz rację Halion@ - nie warto tracić czasu na ucieczkę, lepiej się zatrzymać.

Ja specjalnie pisze od island tour za 200k$ a panowie przede mna pisza o wyscigu za 1mln $ ;) w którym tez mozna wybrac motory z grupy A ;] (i tak radze zrobić ;p mi murcielago zajeło ok 56 min za 1 razem :lol:. Obijałem sie o wszystko a najgorsze było jechanie pod prąd.) Imo Island Tour jest lepszy bo sie z kims walczy (co prawda jak wezmiemy motor z klasy A to komp jest kolo 2 min za nami ;p). Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Ja specjalnie pisze od island tour za 200k$ a panowie przede mna pisza o wyscigu za 1mln $ ;) w którym tez mozna wybrac motory z grupy A ;] (i tak radze zrobić ;p mi murcielago zajeło ok 56 min za 1 razem :lol:. Obijałem sie o wszystko a najgorsze było jechanie pod prąd.) Imo Island Tour jest lepszy bo sie z kims walczy (co prawda jak wezmiemy motor z klasy A to komp jest kolo 2 min za nami ;p).

To ja polecam zrobić sobie wyścig w edytorze na około wyspy ale nie autostradami tylko drogami najbliżej brzegu i oczywiście ograniczenie na klasę F lub G oczywiście aidsy off i ruch uliczny na maxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja polecam zrobić sobie wyścig w edytorze na około wyspy ale nie autostradami tylko drogami najbliżej brzegu i oczywiście ograniczenie na klasę F lub G oczywiście aidsy off i ruch uliczny na maxa.

Tak tylko jak to zrobić aby on był widoczny na mapie ? ;]. Jak mi powiesz bede BARDZO WDZIĘCZNY ;p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Tak tylko jak to zrobić aby on był widoczny na mapie ? ;]. Jak mi powiesz bede BARDZO WDZIĘCZNY ;p.

Te wyścigi robi się do trybu multiplayer więc w singlu jedynie można "test drive" kasy za to nie dostaniemy ale czas będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja specjalnie pisze od island tour za 200k$ a panowie przede mna pisza o wyscigu za 1mln $ ;) w którym tez mozna wybrac motory z grupy A ;] (i tak radze zrobić ;p mi murcielago zajeło ok 56 min za 1 razem :lol:. Obijałem sie o wszystko a najgorsze było jechanie pod prąd.) Imo Island Tour jest lepszy bo sie z kims walczy (co prawda jak wezmiemy motor z klasy A to komp jest kolo 2 min za nami ;p).

Zwracam honor - rzeczywiście można jeździć motorami klasy A. Ja jednak jak narazie wolę samochody :D

A co do jeżdzenia pod prąd - nie trzeba jechać pod prąd :D - można pojechać nitką obok w dobrym kierunku (na żadnym odcinku pod prąd nie ma checkpointu - zawsze są po takim odcinku, ale wtedy już jesteś na dwukierunkowej)

W wyścigu na około wyspy chyba nie da się zarobic kasy? Czy może sie mylę?

Szybkie pytanie do Orgiusz'a - Jak mogę nie cytować obrazków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ot]

Wymaga jedynie usuniecia tagow :wink: Cytowanie jest zabronione :wink:

[/ot]

Odpalilem nieszczesna bete (kalendarz roxx :lol:) i ogranicze sie do stwierdzenia ze nie jest tragicznie. Co prawda przydaloby sie wiecej ramu ale... [; Wreszcie czuc kontrole nad motocyklami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wyścigi robi się do trybu multiplayer więc w singlu jedynie można "test drive" kasy za to nie dostaniemy ale czas będzie.

Ale niby mozna zrobić w singlu :). Czyli w multi beda widoczne i bedzie mozna na tym kase zarabiać ? Jak tak to super tylko do polskie premiery jeszcze daleko ;

yuucOm, co ty tak tą ninją jeździsz. Ten Tamburini jest szybszy i lepiej sie go prowadzi. Jezdziles nim?

Jeździłem i mi jakoś nie styka (pewnie dlatego ze ninja tez mi na poczatku nie stykała ale teraz grałem nia w pyte czasu i sie przyzwyczaiłem ;p). Po za tym 360km/h ninji mi wystarczy ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam po krotkiej przerwie... :) zrobilem formata ... i gra dziala pieknie , na max detalach na 1024 rozdziecle i nic nie przycina, nawet w miescie... :) juz nawet smigam po necie i sa juz jacys inni uzytkownicy... nawet paru z PL widzialem :)

a mozecuie mi powiedziec o co biega z tym photo mode ?? bo nie wiem jak sie tez djecia pstryka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam po krotkiej przerwie... :) zrobilem formata ... i gra dziala pieknie , na max detalach na 1024 rozdziecle i nic nie przycina, nawet w miescie... :) juz nawet smigam po necie i sa juz jacys inni uzytkownicy... nawet paru z PL widzialem :)

a mozecuie mi powiedziec o co biega z tym photo mode ?? bo nie wiem jak sie tez djecia pstryka :(

A ścigałeś się już z kims w instant mode (tym co sie swiatłami mruga ;p) ? Kurde a sie juz nie moge doczekać fulla :E.

A i jeszcze jedno. Wiem ze o tym było pare razy ale mam problem z za duzym basem w grze (szczegolnie jak gram na słuchawkach). Jak jade 350Z z zamknietymi szybami i hamuje silnikiem ze 100 do 0 to mi uszy rozsadza ;p. Nie powiem juz o tym ze wgrałem sobie własne mp3 zamiast radia clasic i nie da sie ich słuchać bo bass jest OGROMNY. Próbowałem sterami sie bawić ale nic nie dawało (zmiana na 5.1 tez nie :(). Znacie jakieś inne sposoby na to ?

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ścigałeś się już z kims w instant mode (tym co sie swiatłami mruga ;p) ? Kurde a sie juz nie moge doczekać fulla :E.

A i jeszcze jedno. Wiem ze o tym było pare razy ale mam problem z za duzym basem w grze (szczegolnie jak gram na słuchawkach). Jak jade 350Z z zamknietymi szybami i hamuje silnikiem ze 100 do 0 to mi uszy rozsadza ;p. Nie powiem juz o tym ze wgrałem sobie własne mp3 zamiast radia clasic i nie da sie ich słuchać bo bass jest OGROMNY. Próbowałem sterami sie bawić ale nic nie dawało (zmiana na 5.1 tez nie :(). Znacie jakieś inne sposoby na to ?

Też tak mam , Camaro nie da się jeździć na wyższych obrotach :D

Ale ja nie o tym , na stronie atari jest ranking graczy online i jakieś statystyki itd. mam konto którym grałem w bete ale teraz nie mogę się połączyć, to stworzyłem nowe i działa, tylko na stronie jak chce porównać np wyniki z innymi graczami to wyskakuje mi:

"Your Gamespy profile is not registered in the TDU game" a stare konto jest tylko nic na nim nie ma. Piszą żeby coś ustawić w gamespy arcade ale tam też nic nie ma :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi