Yog-Sothoth Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 To mowisz zabawa w kotka i myszke ... :] .... To ja powiem ze CDP przygotowuje edycje kolekcjonerska ktora wyjdzie 1 kwietnia ... :rolleyes: @Yog rzucajac hasło mogłbys go czyms podeprzeć... p.s wybacz moja dociekliwość ale to czekanie mnie wyżera od środka :wink: A czym podeprzec, kiedy wiadomosc nie jest do konca oficjalna? :) Przeciez nie podam ci nazwisk, ktore i tak ci nic nie powiedza. Zreszta to nie jest inwestycja, ze bledne dane beda cie kosztowac gruba kase ;) Wyjdzie to wyjdzie, ja mowie ze bedzie 6.04 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 6.04 B-) no to lece .... wplacic kase .... za TDU PL :) .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Ktoś tu mówił, że na boku nie idzie jeździć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloody Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 a gdzie jaj mam wkleic ten programik do własnej muzyki ?<_< :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Nie wklejasz, zaznaczasz na dole, gdzie masz zainstalowaną grę. Następnie wybierasz najbardziej wiejskie radio i podmieniasz muzę. I powinno hulać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloody Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Nie wklejasz, zaznaczasz na dole, gdzie masz zainstalowaną grę. Następnie wybierasz najbardziej wiejskie radio i podmieniasz muzę. I powinno hulać.no tak tylko ze ja mam jakiś błąd tej aplikacji :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 heh też mi wywala błąd lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) czesc mam takie dziwny problem po urochomieniu gry po jakis 30s gra sie wiesza nie wazne co robie i podczas zapisywania stanu gry jest podobnie :| zna ktos moze rozwiazanie tego problemu ? usuwalem profil itd :| reinstalowalem gre ;/ Edytowane 27 Marca 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 no tak tylko ze ja mam jakiś błąd tej aplikacji :angry: heh też mi wywala błąd lipa :( Pewnie nie macie zainstalowanego Microsoft® .NET Framework`a 1.1 albo 2.0 Microsoft® .NET Framework 1.1 http://www.microsoft.com/downloads/details...57-034d1e7cf3a3 Microsoft® .NET Framework 2.0 http://www.microsoft.com/downloads/details...dd-aab15c5e04f5 Po zainstalowaniu powinno juz wam wszystko dzialac. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloody Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Pewnie nie macie zainstalowanego Microsoft® .NET Framework`a 1.1 albo 2.0 Microsoft® .NET Framework 1.1 http://www.microsoft.com/downloads/details...57-034d1e7cf3a3 Microsoft® .NET Framework 2.0 http://www.microsoft.com/downloads/details...dd-aab15c5e04f5 Po zainstalowaniu powinno juz wam wszystko dzialac. :-P zainstalowałem to ,ale jak chce zamienic muzyke to wyskakuje bład :cry: a i ten programik na kase tez cos mi nei dziala :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Też mi nie działał programik do muzy to podmieniłem ją własnoręcznie. Podmieńcie ją za te mp3 które są w katalogu ale musicie te swoje mp3 nazwać tak samo jak orginalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Wy Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Witam, już dawno zapewne zauważyliście, że TDU (dokładniej proces TestDriveUnlimited.exe) "zapycha" w 100% procesor przez co gra działa relatywnie gorzej (częste przycinki, ogólne problemy z wydajnością). Zrobiłem testy i znalazłem rozwiązanie tego problemu (przynajmniej pomogło w moim przypadku). Problem może nie dotyczy wszystkich ale w szczególności posiadaczy P4 HT (Hyper-Threading) i procesorów dual-core. A więc do rzeczy... Zaraz po tym jak uruchomimy grę użycie procesora wygląda tak: A powinno wyglądać tak: Problem ten "rozwiązałem" następująco: 1. Uruchamiamy grę 2. Przechodzimy do pulpitu (np. wciskając ALT+CTRL+DEL) 3. Włączamy połączenie internetowe (łączymy się poprostu z internetem) 4. Uruchamiamy przeglądarkę internetową (w moim przypadku jest to Mozilla Firefox) i po tym jak uruchomi się strona główna możemy ją wyłączyć (połączenie też możemy wyłączyć) 5. Przechodzimy do gry i gramy :D 6. Można odrazu mieć włączone połączenie i przeglądarkę i uruchomić grę. Zapewne chodzi o to by procesor był w pewnym stopniu używany przez przeglądarkę. Może dla niektórych wyda się to trochę dziwne ale po tych "zabiegach" gra wykorzystuje w pełnym stopniu nasz procesor nie zapychając go stale w 100% przez co gra działa lepiej (mniej przycinek, "stała" wydajność gry). Możliwe, że problem zostanie naprawiony w pierwszym patchu... PS. Testy przeprowadziłem na P4 HT. Głównie moje rozwiązanie problemu skierowane jest do posiadaczy P4 HT i procesorów dual-core. Życzę miłego grania, L3Wy Edytowane 28 Marca 2007 przez L3Wy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Witam, Panowie gdzie moge kupic Shelby GT 500? Bo mnie zaraz szlag trafi. W salonie Forda nie ma, na mapie w FAQu nie widze, a jezdze po tej wyspie, ze juz mam dosc.... Czy da sie w tej grze ruszyc samochodem z ustawiona skrzynia biegow na auto bez palenia gumy? Ruszam Ferrari i najpierw chmura dymu po czym samochod zaczyna sie krecic w kolko.... Edytowane 28 Marca 2007 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Staraj sie tak naciskac klawisz gazu zeby wskazowka nie byla na samym koncu obrotomierza. Z wyczuciem z wyczuciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Ale się męczycie z tym radiem w tdu, przecież można stworzyć własne 4 nie kasując starych. W folderze z sejwem “Moje dokumenty\Test Drive Unlimited\savegame\NAZWAPROFILU\Radio”. tworzymy sobie 4 foldery, każdy nazywamy jak nam wygodnie i do nich wrzucamy mp3 albo skróty do nich. @Martinii gt500 jest w salonie US MUSCLES (na mapie J-10) Edytowane 28 Marca 2007 przez papillon86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 trik ze zuzyciem procesora u mnie nie dziala .. ciagle 100% sztywne jak diabli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Witam, Panowie gdzie moge kupic Shelby GT 500? Bo mnie zaraz szlag trafi. W salonie Forda nie ma, na mapie w FAQu nie widze, a jezdze po tej wyspie, ze juz mam dosc.... Czy da sie w tej grze ruszyc samochodem z ustawiona skrzynia biegow na auto bez palenia gumy? Ruszam Ferrari i najpierw chmura dymu po czym samochod zaczyna sie krecic w kolko.... ja chcialem kupic ferrari w salonie forda i tez nie mieli :lol: trik ze zuzyciem procesora u mnie nie dziala .. ciagle 100% sztywne jak diabli :( a ten twój procek z sygnaturki ma dwa jaja ? Edytowane 28 Marca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Staraj sie tak naciskac klawisz gazu zeby wskazowka nie byla na samym koncu obrotomierza. Z wyczuciem z wyczuciem :) No na razie ruszam naciskajac gaz impulsowo... A co z tym Shelby Gt 500? Gdzie go mozna nabyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a ten twój procek z sygnaturki ma dwa jaja ? nie ma dwoch jaj , ale nigdzie nie bylo napisane ze musi miec dwa zeby dzialalo .... przeczytaj jeszcze raz i sam osadz .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ja chcialem kupic ferrari w salonie forda i tez nie mieli :lol: No myslalem, ze to Ford, wiec szukalem u Forda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 a na moja przypadlosc nie znacie rozwiazania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) ... Problem może nie dotyczy wszystkich ale w szczególności posiadaczy P4 HT (Hyper-Threading) i procesorów dual-core. A więc do rzeczy... ... nie ma dwoch jaj , ale nigdzie nie bylo napisane ze musi miec dwa zeby dzialalo .... przeczytaj jeszcze raz i sam osadz .. :) ___________________________________ @Martinii gt500 jest w salonie US MUSCLES (na mapie J-10) A co z tym Shelby Gt 500? Gdzie go mozna nabyc?ślepy ? Edytowane 28 Marca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 @KAMILcom naucz sie czytac ze zrozumieniem to wtedy pogadamy ... leczysz mnie czlowieku ... norlmanie mnie leczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 ja zarówno w becie jak i w obecnej wersji problemu z nierównym obciążeniem nie miałem. zawsze i od początku miałem oba jaja obciążone w miarę równo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Fajny bug mi się przytrafił podczas spokojnej jazdy niedaleko mojego domku :) http://youtube.com/watch?v=G3brY_gmQ_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloody Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 wie ktoś moze kiedy ma być ten dodatek do TDU z nowymi furami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) A ja już dawno nie grałem :( Nie wiem dokładnie kiedy będzie premiera wersji polskiej a już o dodatku nie wspomne :( Właśnie pograłem chwilkę :D Kupiłem saleena - bardzo szybki wózek, ale o wiele gorzej się nim jeździ niż Enzo :D PS. Na motorku to ja raczej nie pojeżdżę :( Jak mam widok zza motoru to mi ilość klatek drastycznie spada (tak do 20) a jak mam widok ze "zderzaka" to nic mi nie wychodzi :( Edytowane 28 Marca 2007 przez K-mil78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Ktoś tutaj napisał, że gra wykorzystuje 2 jajka, a jak to sie ma do wymagań minimalnych, czy te 2,4ghz to na single core? czy to znaczy, ze posiadając CD 1,8ghz będę mógł liczyć na jakotaki frame rate (bez upiększaczy oczywiście) na moim lapku ? Edytowane 29 Marca 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 a nie pisali czasem że nie wykorzystuje 2 jajek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Polska premiera 6 kwietnia ;) http://www.gram.pl/news_8ATgGe3_Test_Drive...6_kwietnia.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...