Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

No to powiedzcie mi jak to w końcu jest... w Polskiej wersji będziemy mieli Polskie serwy i tylko Ci co kupią Polską wersję będą się widzieli czy jakoś to połączą z English i razem będziemy jeździć? Bo Chmura kupił English i właśnie się zastanawiam czy będziemy mogli z nim jeździć bo jeśli nie to wielka wtopa.

OT - P.S. Orgiusz powiedz mi dlaczego jak piszę posta i później go dodaję to gdy się wyświetla dodaje lub zamienia mi litery w mojej wypowiedzi, najlepsze jest to, że zamienia na błędy ortograficzne? :)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość IceCheck!

Oby byla ta mozliwosc - na betce wielokrotnie w klasie C i wyzej startowalem do wyscigow 1 na 1 majac wylaczone aidy a n00b po drugiej stronie lecial chyba na full on - jechal jak po torach :|

W 1 na 1 nie ma ale jak się organizuje wyścig to już można ustawić jakie aidsy są dopuszczalne. Też mnie to wkurzało, zwłaszcza starty Koeenigsegami bez palenia gumy...

OT kucyk raczej robił to specjalnie z resztą jego postów w stylu :lol: nie mających nic z tematem a tylko chęcią wyśmiania kogoś nie trzeba komentować?

Za to ten twój post jest ok? Za powielanie kont też jest kara. Nadal nie czytałeś regulaminu i nadal prowokujesz? Crosis.

@Macias666 jak wchodzisz w jakiś multiplayer chellange to tam możesz aidsy wyłączyć, w edytorze wyścigów ( pause>editor nie mylić z 1 na 1 ) też.

@LCC jak dla mnie to w tutaj dali ciała bo mogła być normalna przeglądarka jak w grach mmorpg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są ostatecznie różnice między wersją ze sklepów, a betą ? I czy w pełnej wersji jest poprawny dźwięk ? Tzn. nie będę musiał szukać jakiś innych sterowników do AC 97 bo podobno zmiana sterów i w becie pomaga, ale nie wiem na jakie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są ostatecznie różnice między wersją ze sklepów, a betą ? I czy w pełnej wersji jest poprawny dźwięk ? Tzn. nie będę musiał szukać jakiś innych sterowników do AC 97 bo podobno zmiana sterów i w becie pomaga, ale nie wiem na jakie :P

poczekaj jeszcze kilka dni na premiere PL to napewno ktos zda relacje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie moge kupic Lamborghini Miura P400 SV , bo bylem w dwoch salonach Lambo i nie bylo go. Jakie auto wziąsc do klasy G do 160tys?? :wink:

1. tam gdzie masz na mapie

2. takie jakie masz najmocniejsze i cie na nie stac

3. czytanie FAQ nie gryzie

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby byla ta mozliwosc - na betce wielokrotnie w klasie C i wyzej startowalem do wyscigow 1 na 1 majac wylaczone aidy a n00b po drugiej stronie lecial chyba na full on - jechal jak po torach :|

to jest do bani. w becie jezdzilem z no aids i szlo jak szlo, ale jak ja f430 zamiatalem zadem a ziom w enzo jechal jak tramwaj to az gul skakal :/ albo wszyscy z aidami albo nikt.

Aaaaaa, nie śledziłem. Myślałem, że premiera w pl już była :)

nawet na tej stronie jest nfo, ze premiera jest 06.04.2007. nie rob czegos co Ci nie wychodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie poprawią w patchu problemów z kasowaniem profilu albo jego nagłym resetem to tej grze podziękujemy :D komu chce się przechodzić ten sam wyścig 10 raz :/ gdzie ten patch...

jak grasz na wersji z neta to możesz mieć pretensje do siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie poprawią w patchu problemów z kasowaniem profilu albo jego nagłym resetem to tej grze podziękujemy :D komu chce się przechodzić ten sam wyścig 10 raz :/ gdzie ten patch...

dlatego co kilka wyscigow robie kopie save :] tzw: prawy myszy i kopiuj... a pozniej w innym folderze wklej :]

ten temat juz byl poruszany.. poszukaj sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie moge kupic Lamborghini Miura P400 SV , bo bylem w dwoch salonach Lambo i nie bylo go. Jakie auto wziąsc do klasy G do 160tys?? :wink:

Proponuję przejść się na giełdę, przejrzeć ogłoszenia drobne w gazecie, allegro, komisy itp. niestety lamborgini od jakiś 35 lat nie produkuje tego modelu. Uważaj tylko na korozję, włoskie auta szybko rdzewieją, całkiem możliwe że będziesz miał progi do wymiany więc nie wydawaj od razu wszystkiego ;) Co do samochodu polecał bym mercedesa klasy G, duże auto doskonale spisujące się w terenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: nie , nie mam

Pisałem do Atari ale oni chyba są bardzo zajęci robieniem patcha który ma poprawić błędy z grafiką, ekstra bo też występują ale są mniej uciążliwe od tych przeklętych profili <_< też zrobiłem kopie ale nic nie dała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie sie udalo w koncu uporac z problemem wieszania no i artow :D nie wiem jakim cudem nic nie znaczace tajmy ramu poprawily dzialanie gry ;) semp 2.6g + 1g ramu +68oo gts i mozna spokojnie pograc na high+2xaa ;) hdr to juz zbyt duzy spadke fpsow ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ta gra jest jakoś specjalnie wyczulona na podkręcony sprzęt?

To jeden wielki bug ten tdu. W sumie fajna gierka ale u mnie przy każdym wyjściu z salonu samochodowego następuje reset kompa. Troche to zniechęca do dalszego grania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. tam gdzie masz na mapie

2. takie jakie masz najmocniejsze i cie na nie stac

3. czytanie FAQ nie gryzie

1. To nie jest zaznaczone na mapie

3. FAQ czytalem i wiem ze nie gryzie :wink:

M4teusz

To auto bylo w spisie aut, ktore pobralem z FAQ

Niemiec\

Nie jestem z SP i nie mam neo.

Bez nerwow :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie dostalem maila ze jutro zostanie zrealizowana wysylka polskiej wersji :D :D :D :D

jako ze leci kurierem we wtoreczek bede giercowal :D

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
zartowalem :D
Edytowane przez Macias666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Chiper a może jednak @Niemiec ma rację. Przecież @M4TEUSZ napisał Ci, że tego już nie produkują więc jak myślisz gdzie można go kupić?! Tak dokładnie... w salonie z Europejskimi Klasykami we wschodniej części wyspy... pasuje. Aha i to jest w FAQ i na mapie.

@Macias666, gdzie zamawiałeś?

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przestala mi kiera dzialac z tdu ... robilem chyba juz wszystko reinstal tdu,sterow itd nie wiem co jeszcze mozna by zrobic oprocz formatu??

w innych gierkach smiga normalnie kiera

---

jezeli auto ma sekwencyjny automat to w g25 nie dziala poprostu manualna zmiana biegow ;)

Edytowane przez Halfi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi