Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam takie pytanie: czy wystepuje w tej grze deszcz? bo kilka razy mialem strasznie zachmurzone niebo (prawie czarne :D) i ani kropli deszczu

nie wystepuje deszcz, snieg, grad i inne zjawiska atmosferyczne .. swieci tylko slonce lub tez nie swieci ...

p.s. ale to pieknie napisalem tak po "polskiemu"

Pozdro :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mama troche błache pytanie :wink: Jak sie robi screeny?? (oprócz Frapsa i Print Scrn) jest jakiś przycisk który robi zrzuty ekranu?? a i gdzie je zapisuje :lol: bo dzisiaj dopiero odpaliłem tą gierke na poważnie wcześniej tylko tak dla jajec :D

Edytowane przez Krzysg4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo zastanawiająca jest grawitacja w hardcore mode...a właściwie jej całkowity brak! Samochody, nawet po najechaniu na niewielką (jakby się wydawało) górkę, leci jak papierowy samolocik - coś na kształt no_gravity_mod w gta. Twórcy się nie postarali.

Jednak muszę przyznać, że na h4rdc0r3 m0d3 bardzo przyjemnie się jeździ (only crusin, A6 ^^), już nie tak łatwo wejść w zakręt przy 100 km/h, właściwie w tym momencie dla mnie jest to niewykonalne ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

h4rdc0r3 m0d3

oto co nam chciał przekazac Barthezzo

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

na dluzsza mete to co uchwycilem na zdjeciach jest dobijajace.. lepiej juz wlaczyc zwykly tryb i wylaczyc wspomagacze... mclaren nawet na 4 wtedy "zwija" ;) SLR

Photos by Marcell :wink:

Edytowane przez marcell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam maly problem, a raczej kilka:

-przy probie wejscia w dzial "sell" w domku wychodzi mi do windy. wczesniej bylo ok, teraz cos sie skopalo i nie moge sprzedac wozu. any ideas?

-kupilem sobie TVR tuscan S i nie mam tarcz (predkosciomierz). "widze ciemnosc", nie no zartuje, zamiast tekstur z cyferkami jest czarna plama. Moze ktos sprawdzic czy to wina gry czy tylko u mnie tak jest? Tak pozatym to fura jest niesamowita, na poczatek jak ulal, 80tys a przyspieszenie wgniata w fotel.

-nie radze wychodzic z gry alt-F4, zrobilem to dwa razy i po takim wylaczeniu w portfelu pokazuje sie dodatkowa kasa i jestesmy o jeden poziom doswiadczenia wyzej, masakra. co za bledy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, troche "lekkie" te auta. Myślałem, ze to tylko tak na becie,ale widze ze wy też sie skarżycie.

Pare stron wcześniej pytałem jak to jest z minimalnymi wymaganiami i core duo...ano po jednym dniu (a właściwie nocy) grania wiem że chyba lepiej mieć te minimalne 2,4ghz na jedym jajku, niż 1,8 na dwóch :(

Gra haczy i nic sie tu nie da zrobić, domyślnie odpaliło sie na 1280/10xx, detale na high, zmniejszyłem na 1024 i przy wszystkich trzech wariantach gra przycinała tak samo (fps nie mierzyłem). Wywaliłem te śmieci i liście itd, i też żadnej widocznej różnicy nie zauważyłem.

Zobacze jeszcze jak bez traffic'u będzie i spróbuje wpakować te ini pod 6600.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja została wysłana wczoraj pare minut przed 8 wieczorem :D ale według strony masterlinka nadal jest w wawce :mur:

edit:

kufa wtf??

Status Twojego zamówienia: wysłane w dniu 3 kwietnia 2007

Przewidywana data dostawy: 4 kwietnia 2007 - 5 kwietnia 2007

a jeszcze godzine temu miałem:

wysłane w dniu 2 kwietnia 2007

Przewidywana data dostawy: 3 kwietnia 2007 - 4 kwietnia 2007

:cry:

Edytowane przez regaciarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosta sprawa

wczoraj o 8 wieczorem przesylka zostala nadana ...

ale ze transporty juz wyjechaly , przesylka wyszla z magazynu masterlinka dopiero dzisiaj rano ...

dlatego przesylka wyslana 3 kwietnia ...

dzis wieczorem bedzie w Twoim miescie ... wiec jaks ie uprzesz mozesz jechac do centrali i ja odebrac :) albo czekaj i jutro CI ja przywioza do domu ..

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-kupilem sobie TVR tuscan S i nie mam tarcz (predkosciomierz). "widze ciemnosc", nie no zartuje, zamiast tekstur z cyferkami jest czarna plama. Moze ktos sprawdzic czy to wina gry czy tylko u mnie tak jest? Tak pozatym to fura jest niesamowita, na poczatek jak ulal, 80tys a przyspieszenie wgniata w fotel.

-nie radze wychodzic z gry alt-F4, zrobilem to dwa razy i po takim wylaczeniu w portfelu pokazuje sie dodatkowa kasa i jestesmy o jeden poziom doswiadczenia wyzej, masakra. co za bledy

co do predkosciomierza... ja w paru samochodach zauwazylem ze obrotomierz jest zamieniony z predkosciomierzem.. tzw: na predkosciomierzu strzalka chodzi jak na obrotomierzu a na obrotomierzu strzalka chodzi jak na predkosciomierzu

co do wychodzeni z gry... na win2003... klikam w grze quit... potem ctrl+alt+delete i wywalam gre z procesu.. w ten sposob jeszcze ani razu mi sie save nie zwalily

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się doszukałem w niektórych wozach niedokładnego skalowania prędkościomierza, przykładem w A6 na elektronicznym hud'zie jest niby 150km/h a na cyferblacie 120km/h

chciałem sobie gierke zamówić w gram.pl w sumie dla multi ale nie postarali się o dodatkowe lepsze zniżki a mam troche wPLN'ów odłożonych, więc chyba sobie kupię w ultima.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiązał ktos już problem z dźwiękiem na jeden kanał ?

A propos... Problem z doczytywaniem zniknął kiedy zmieniłem pamięci :) To taka rada do Spylona :P Jescze dysk tylko bo coś mi pada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problem z doczytywaniem? a to sa jakies problemy? ja sie wlasnie dzisiaj zastanawialem jak kolesiom z atari udalo sie zrobic tak duzy teren ktory jest plynnie wyswietlany (bez doczytek) przy 1gb ramu (detale na high bez hdr'u). gram od 2-3dni i podczas jazdy ani razu nie mialem "przerwy na doczytke", chyba powinnienem sie cieszyc. widocznie tdu na kazdym kompie chodzi inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba zależy od tego czy trzeci stopień ma pokazaną migającą odznakę lub nie, jeśli nie miga i policja stawia blokady to właściwie kaplica, raz udało mi się wrócić na drugi poziom

mogli by dać jakieś mocniejsze policyjne wózki bo ciągle są te same i już mnie to powoli znuża

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba zależy od tego czy trzeci stopień ma pokazaną migającą odznakę lub nie, jeśli nie miga i policja stawia blokady to właściwie kaplica, raz udało mi się wrócić na drugi poziom

mogli by dać jakieś mocniejsze policyjne wózki bo ciągle są te same i już mnie to powoli znuża

Mocniejsze ale mniej. Szczerze mówiąc nie bawi mnie uciekanie przed 4 radiowozami gdzie następne 3 stoją na blokadzie. To było dobre w Most Wanted ale nie tutaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi