Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

od paru h jestem prawie szczesliwym posiadaczem tdu.. jest jedno ale... jak do profilu ktory zalozylem na angislkiej wersji moge sobie dodac login gamespy? bo cos nie ma opcji edycji... a nie chce jeszcze raz przechodzic gry by moc posmigac po sieci lepszymi furami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grrrryyyyy egzemplarz mam juz w lapie ale co z tego :(

Najpierw drobne problemy z instalacja ale przebrnalem przez to...Odpalam ogladam logo Atari nastepnie tytulowy Test Drive i nastepuje czarny ekran i zwis :(

Co moze byc przyczyna ????Help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grrrryyyyy egzemplarz mam juz w lapie ale co z tego :(

Najpierw drobne problemy z instalacja ale przebrnalem przez to...Odpalam ogladam logo Atari nastepnie tytulowy Test Drive i nastepuje czarny ekran i zwis :(

Co moze byc przyczyna ????Help

Może usuń na chwilę sejwy, może się gryzą. Jak to nie pomoże to chyba czeka Cię format ;)

Ja będę miał giercę u siebie już jutro... ehhh jeden dzionek poślizgu, ale to nic :)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeehh.. chyba bez przechodzenia tdu od poczatku sie nie obejdzie... zadna podmiana plikow nie jest skuteczna na moj wyzej podany problem... ale co tam.. jedziemy dalej ;)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LCC - ha gdybym mogl to bym te zapisy usunal ale ja nie mialem zainstalowanej wczesniejszej wersji tylko i wylacznie oryginal dopiero dzisiaj zapuscilem...

Nawet mnie nie ******* ze bede musial robic reinstalke, wszystko inne biega k**** m**.

I kupuj tu oryginaly szkoda gadac...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LCC - ha gdybym mogl to bym te zapisy usunal ale ja nie mialem zainstalowanej wczesniejszej wersji tylko i wylacznie oryginal dopiero dzisiaj zapuscilem...

Nawet mnie nie ******* ze bede musial robic reinstalke, wszystko inne biega k**** m**.

I kupuj tu oryginaly szkoda gadac...

wyluzuj troszke ... to ze twoj system nie lubi TDU .. to nie nie znaczy ze musisz tak dosadnie komentowac... zrob reinstall i tyle... moze wczesniej poprobuj ze sterownikami (czasem dbanie o system nie zaszkodzi)

Pozdro

Edytowane przez marcell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś jest zainteresowany TDU, a nie zamówił wczesniej to polecam: play, dziś do nich wpadłem i właśnie instaluję gierke.

Podczas instalacji która trwała spokojnie 30 minut zacząłem przeglądać dołączone książeczki i muszę przyznać że jest to dla mnie miłe zaskoczenie. Poradnik robi wrażenie, mamy w nim coś na wzór faq

Edytowane przez Worms14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na routerze porty odblokowane? caly czas gram na necie i nie wyskakuje mi ze serwer nie dziala... 8% gry

MoRady narazie nie ma... zalozylbym ale nie mam narazie az tyle kasy :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na routerze porty odblokowane? caly czas gram na necie i nie wyskakuje mi ze serwer nie dziala... 8% gry

MoRady narazie nie ma... zalozylbym ale nie mam narazie az tyle kasy :)

neo wrzuciłbys jakies screeny lub cos .... gierka dopiero bedzie jutro u mnie (22.oo) :mur: pewnie to wersja 1.45A .. bo patcha jeszcze nie ma ... ale wrazenie jakie ? .. ile luudkow na serwerze ... etc.

p.s. licze na Ciebie ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Jestem posiadaczem tej gry (nie, nie pirat ani "legalne inaczej").

I jestem ********

Na sterach od NV (ostatnie oficjalne z www) gra po intrach wraca do pulpitu....

Na sterach zmodowanych (nowsze) wywala BS z biblioteką sterów do grafy..... a nawet jak zadziała to chwilę pochodzi płynnie etc... a potem nagle framerate spada do 5fps (niezależnie od ustawień i miejsca gdzie się znajduję).... albo się zawiesi....

A jeszcze mi po zmianie sterów wywala info, że nie ma pliku boot.ini (ale windows startuje normalnie)....

Ehhh... a teraz przed chwilą przeczytałem topic na forum Atari, że na grafach NV to normalne... (choć niektórym na ATI też się sypie).

Takie pytanie:

czy ktoś mający nv (najlepiej 73GT) nie ma problemów z tą grą (opisanych przezemnie) ? jak tak to prosiłbym podać nazwę i wersję....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neo wrzuciłbys jakies screeny lub cos .... gierka dopiero bedzie jutro u mnie (22.oo) :mur: pewnie to wersja 1.45A .. bo patcha jeszcze nie ma ... ale wrazenie jakie ? .. ile luudkow na serwerze ... etc.

p.s. licze na Ciebie ..

Wersja 1.45A czyli nic sie nie zmienilo.. te same problemy co z wersja angielska. Wrazenia... no jacys ludzie sa i chcieli sie ze mna scigac... ale jak on tu jezdza enzo albo ninja to sobie daruje ;) narazie nabijam % zeby kupic cos lepszego bo jazda fordem drazni mnie :) 8% gry

edit: aaa co jeszcze... jezu jak te glosy polski mnie draznia... jakies takie z pupy sa... nawet gps jest po polskiemu... chodz jak go nagrywali to mogli by uzyc jednej osoby a nie dwoch (?).. jak jestem 1.5km od celu to jest inny glos niz np: ten co mowi ze jeszcze 500 metrow braknie do celu.. do tej pory nie doszedlem jak mozna sobie save bez gamespy id przerzucic tak zeby dzialal na necie... mysle ze ten problem dlugo zostanie nierozwiazany.. chyba ze ktos napisze jakis edytor profili

post-122-1175706778_thumb.jpg

Jak wyciagniecie troche % i kasy to mozna klub zalozyc... koszt 350tys.. a narazie to ja tylko tyle mam :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serwal4 co prawda mam 7600GS , jade na sterach 93.71 i problemów opisanych przez ciebie nie mam, w ogóle nie mam żadnych problemów z tą grą ;] Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos wie jak zmienic cd-key, bo mnie sie nie pyta o nowy po instalacji a w rejestrze nigdzie nie widze.. :/

tez z tym kombinowalem :)

C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited i wywal plik CDKey.txt :) W grze zapyta sie od poczatku o keya :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanie:

czy ktoś mający nv (najlepiej 73GT) nie ma problemów z tą grą (opisanych przezemnie) ? jak tak to prosiłbym podać nazwę i wersję....

No ja niestety mam podobne problemy, jak chce normalnie pograć to musze z nią 15minut walczyć zanim uda mi sie uruchomić gre bez artefaktów, z framem spadającym do 5fps mam problem mniej wiecej co 3 uruchomienie...dziwne, pomaga jednak ALT+TAB, tak czy siak NEED PATCH!! :damage_wall:

Edytowane przez Fredek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja niestety mam podobne problemy, jak chce normalnie pograć to musze z nią 15minut walczyć zanim uda mi sie uruchomić gre bez artefaktów, z framem spadającym do 5fps mam problem mniej wiecej co 3 uruchomienie...dziwne, pomaga jednak ALT+TAB, tak czy siak NEED PATCH!! :damage_wall:

Ktos gdzies kiedys mowil ze stery 94.20 pomagaja. Ja zainstalowalem i gra mi sie przestala w koncu wieszac.

A o CD keya gra poprosi jak bedzie sie zakladalo profil online i okaze sie ze ma sie bledny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna podmienic pliki audio na angielskie? Bo czuje ze dobije mnie polska lokalizacja...

hmm.. a moze po prostu wrocic do wersji angielskiej tylko z savem i cdkeyem swoim :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi