Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sorry ale musisz miec w sygnaturce i avku stalkera? ^_^ Wiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a co to ma do rzeczy? czy ja swoim avkiem i podpisem robie OT w temacie ? :lol: kiedy ma wyjsc ten patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 hehe wyslali mi :D jutro bede mial :D to co ? jakis klib czy cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Generalnie to te posty trzymaja sie bardziej tematu niz wasze :) Jak ktos pogra to niech da znac, jak z tym polskim serwerem, czy da sie laczyc tez z zagranicznym i jakie pingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) No widze ze u mnie kurier sie ociąga, dzwoni i mówił że będzie po 15tej :) Znaczy sie mógł i o 12 być, ale w domu mnie nie było. Cholercia format czeka przed zainstalowaniem... :/ Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 od paru h jestem prawie szczesliwym posiadaczem tdu.. jest jedno ale... jak do profilu ktory zalozylem na angislkiej wersji moge sobie dodac login gamespy? bo cos nie ma opcji edycji... a nie chce jeszcze raz przechodzic gry by moc posmigac po sieci lepszymi furami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Grrrryyyyy egzemplarz mam juz w lapie ale co z tego :( Najpierw drobne problemy z instalacja ale przebrnalem przez to...Odpalam ogladam logo Atari nastepnie tytulowy Test Drive i nastepuje czarny ekran i zwis :( Co moze byc przyczyna ????Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Grrrryyyyy egzemplarz mam juz w lapie ale co z tego :( Najpierw drobne problemy z instalacja ale przebrnalem przez to...Odpalam ogladam logo Atari nastepnie tytulowy Test Drive i nastepuje czarny ekran i zwis :( Co moze byc przyczyna ????Help Może usuń na chwilę sejwy, może się gryzą. Jak to nie pomoże to chyba czeka Cię format ;) Ja będę miał giercę u siebie już jutro... ehhh jeden dzionek poślizgu, ale to nic :) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) eeehh.. chyba bez przechodzenia tdu od poczatku sie nie obejdzie... zadna podmiana plikow nie jest skuteczna na moj wyzej podany problem... ale co tam.. jedziemy dalej ;) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Czy ktoś wie czy dostane tą gre w saturnie w krakowie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 LCC - ha gdybym mogl to bym te zapisy usunal ale ja nie mialem zainstalowanej wczesniejszej wersji tylko i wylacznie oryginal dopiero dzisiaj zapuscilem... Nawet mnie nie ******* ze bede musial robic reinstalke, wszystko inne biega k**** m**. I kupuj tu oryginaly szkoda gadac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) LCC - ha gdybym mogl to bym te zapisy usunal ale ja nie mialem zainstalowanej wczesniejszej wersji tylko i wylacznie oryginal dopiero dzisiaj zapuscilem... Nawet mnie nie ******* ze bede musial robic reinstalke, wszystko inne biega k**** m**. I kupuj tu oryginaly szkoda gadac... wyluzuj troszke ... to ze twoj system nie lubi TDU .. to nie nie znaczy ze musisz tak dosadnie komentowac... zrob reinstall i tyle... moze wczesniej poprobuj ze sterownikami (czasem dbanie o system nie zaszkodzi) Pozdro Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak ktoś jest zainteresowany TDU, a nie zamówił wczesniej to polecam: play, dziś do nich wpadłem i właśnie instaluję gierke. Podczas instalacji która trwała spokojnie 30 minut zacząłem przeglądać dołączone książeczki i muszę przyznać że jest to dla mnie miłe zaskoczenie. Poradnik robi wrażenie, mamy w nim coś na wzór faq Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez Worms14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a ja polecam virtusa :) kupilem za 80 zeta, odebralem osobiscie i nabijam od poczatku save ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jesli dobrze pamietam byl jakis klub online jeszcze za czasow bety. Czy istnieje klub osob z tego forum i czy mozna sie zapisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 nosz kurr.. krew mnie już zalewa, kupiłem oryginał aby po necie pograć, i pokazuje komunikat, ze serwer niedostępny( tak samo w becie miałem) firewala wyłączyłem, konto na gamespy założyłem, co jeszcze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) na routerze porty odblokowane? caly czas gram na necie i nie wyskakuje mi ze serwer nie dziala... 8% gry MoRady narazie nie ma... zalozylbym ale nie mam narazie az tyle kasy :) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 na routerze porty odblokowane? caly czas gram na necie i nie wyskakuje mi ze serwer nie dziala... 8% gry MoRady narazie nie ma... zalozylbym ale nie mam narazie az tyle kasy :) neo wrzuciłbys jakies screeny lub cos .... gierka dopiero bedzie jutro u mnie (22.oo) :mur: pewnie to wersja 1.45A .. bo patcha jeszcze nie ma ... ale wrazenie jakie ? .. ile luudkow na serwerze ... etc. p.s. licze na Ciebie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam! Jestem posiadaczem tej gry (nie, nie pirat ani "legalne inaczej"). I jestem ******** Na sterach od NV (ostatnie oficjalne z www) gra po intrach wraca do pulpitu.... Na sterach zmodowanych (nowsze) wywala BS z biblioteką sterów do grafy..... a nawet jak zadziała to chwilę pochodzi płynnie etc... a potem nagle framerate spada do 5fps (niezależnie od ustawień i miejsca gdzie się znajduję).... albo się zawiesi.... A jeszcze mi po zmianie sterów wywala info, że nie ma pliku boot.ini (ale windows startuje normalnie).... Ehhh... a teraz przed chwilą przeczytałem topic na forum Atari, że na grafach NV to normalne... (choć niektórym na ATI też się sypie). Takie pytanie: czy ktoś mający nv (najlepiej 73GT) nie ma problemów z tą grą (opisanych przezemnie) ? jak tak to prosiłbym podać nazwę i wersję.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) neo wrzuciłbys jakies screeny lub cos .... gierka dopiero bedzie jutro u mnie (22.oo) :mur: pewnie to wersja 1.45A .. bo patcha jeszcze nie ma ... ale wrazenie jakie ? .. ile luudkow na serwerze ... etc. p.s. licze na Ciebie .. Wersja 1.45A czyli nic sie nie zmienilo.. te same problemy co z wersja angielska. Wrazenia... no jacys ludzie sa i chcieli sie ze mna scigac... ale jak on tu jezdza enzo albo ninja to sobie daruje ;) narazie nabijam % zeby kupic cos lepszego bo jazda fordem drazni mnie :) 8% gry edit: aaa co jeszcze... jezu jak te glosy polski mnie draznia... jakies takie z pupy sa... nawet gps jest po polskiemu... chodz jak go nagrywali to mogli by uzyc jednej osoby a nie dwoch (?).. jak jestem 1.5km od celu to jest inny glos niz np: ten co mowi ze jeszcze 500 metrow braknie do celu.. do tej pory nie doszedlem jak mozna sobie save bez gamespy id przerzucic tak zeby dzialal na necie... mysle ze ten problem dlugo zostanie nierozwiazany.. chyba ze ktos napisze jakis edytor profili Jak wyciagniecie troche % i kasy to mozna klub zalozyc... koszt 350tys.. a narazie to ja tylko tyle mam :) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) serwal4 co prawda mam 7600GS , jade na sterach 93.71 i problemów opisanych przez ciebie nie mam, w ogóle nie mam żadnych problemów z tą grą ;] Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ktos wie jak zmienic cd-key, bo mnie sie nie pyta o nowy po instalacji a w rejestrze nigdzie nie widze.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jedyne co mnie pociesza to: http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=577849 Że nie jestem sam... Próbuję inne stery jeszcza zaraz jak nie pomoże to czekam na poprawki etc. Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ktos wie jak zmienic cd-key, bo mnie sie nie pyta o nowy po instalacji a w rejestrze nigdzie nie widze.. :/tez z tym kombinowalem :) C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited i wywal plik CDKey.txt :) W grze zapyta sie od poczatku o keya :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mozna podmienic pliki audio na angielskie? Bo czuje ze dobije mnie polska lokalizacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mi się tylko śmiać chce czytając jakimi jesteście naiwnymi ludźmi myśląc, że jak PL lokalizacja to błędy poprawili... Sorry ale taka prawda. Jeszcze na dodatek PL lokalizacja ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Takie pytanie: czy ktoś mający nv (najlepiej 73GT) nie ma problemów z tą grą (opisanych przezemnie) ? jak tak to prosiłbym podać nazwę i wersję.... No ja niestety mam podobne problemy, jak chce normalnie pograć to musze z nią 15minut walczyć zanim uda mi sie uruchomić gre bez artefaktów, z framem spadającym do 5fps mam problem mniej wiecej co 3 uruchomienie...dziwne, pomaga jednak ALT+TAB, tak czy siak NEED PATCH!! Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 No ja niestety mam podobne problemy, jak chce normalnie pograć to musze z nią 15minut walczyć zanim uda mi sie uruchomić gre bez artefaktów, z framem spadającym do 5fps mam problem mniej wiecej co 3 uruchomienie...dziwne, pomaga jednak ALT+TAB, tak czy siak NEED PATCH!! Ktos gdzies kiedys mowil ze stery 94.20 pomagaja. Ja zainstalowalem i gra mi sie przestala w koncu wieszac. A o CD keya gra poprosi jak bedzie sie zakladalo profil online i okaze sie ze ma sie bledny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mozna podmienic pliki audio na angielskie? Bo czuje ze dobije mnie polska lokalizacja... hmm.. a moze po prostu wrocic do wersji angielskiej tylko z savem i cdkeyem swoim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 W sumie racja ale hybryda byla by IMHO bardziej przystepna - wersje kinowe to jedyne co ostatnio trawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...