Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 zgadza sie.. zeby tylko napisy byly polskie... ale to gledzenie po polsku mnie rozwala... jak te modelki cos mowic zaczynaja.. albo typy od paczek to az mi nogi miekna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Nagraj i wrzuc na youtube :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 mam neta osiedlówke, jak sie porty odblokowuje?? bo już nerwicy dostaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Porty to admin ci musi odblokowac chyba. Gra juz do mnie idzie, bedzie trzeba przebolec te polską wersje albo wlasnie zainstalowac angielską i cd keya tylko podmienic. Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ech, czyli trzeba to tej zakichanej siedziby naginac jutro <_< a juz myślałem, że będę miał całonocną sesje z test drivem :razz: a tu ni chuchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Dajcie znać jak ktoś kupi jakiś klub, najlepiej z fotką, pośmigałbym z kimś z ppc. Problemów przybyło pojawił mi się B.S.O.D. więc już nie jest za wesoło, dodatkowo potrafi wyjść z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Szczerze ja juz prawie nie zwracam uwagi na polski dubbing :) A te dwa glosy w gps to rzeczywiscie niezla wpadka, ale z tego co zauwazylem to inny glos jest tylko, jak podaje odleglosc 1,5km od celu, pewnie jeden stary sample zapomnieli podmienic i tak juz zostalo.. Narazie uzbieralem na Jaguara XJ220 za 160tys, samochodzik z klasy B, ladne przyspieszenie i predkosc, tylko strasznie narowisty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja wole Forda GT dla dzwieku ;p A swoja droga jakie jest najszybsze auto klasy D, mercedes CLS AMG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) ja uwazam ze dzwiek forda gt im srednio wyszedl. zawiodlem sie tez na lambo murcielago i ferrari (dzwieki silnika), mogli je bardzej dopracowac. swietnie za to brzmi 350z nismo, przy zamknietych szybach i po tuningu silnika brzmi soczyscie i jeszcze swist turbosprezarki, mmm. TVR tez swietnie "charczy" Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mnie ogolnie wkurzaja dzwieki tych szybkich furek, chodzi to jak silnik od mojej kosiarki do trawy na maxymalnych obrotach, brzęczy strasznie i dlatego w becie unikałem tych pojazdów, aż w koncu doszlo do tego, że jeździlem tylko motorem ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) uzbieralo mi sie na klub :) 18% gry. Moj nick w grze: DeVeDe69 edit: 23% :) juz mnie palec boli.. ide spac :P edit2: cos tu sie zegar sypie :P Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja wole Forda GT dla dzwieku ;p A swoja droga jakie jest najszybsze auto klasy D, mercedes CLS AMG? Lotus Esprit :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Lotus Esprit icon_wink3.gif Taaak, to V8 w tym aucie ma to coś :wink: Fajnie brzmi też Zonda, Audi A6, 350Z Nismo, przyjemnie mi sie jeździ ostatnio Ferrari F430 :wink: Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 też esprita kocham :D na 100% będzie to moje drugie auto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Lotus Esprit :wink: zgadza sie, espirit najszybszy :) ale fura slaba ogolnie :( to to prawie nie skreca, szybko sprzedalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 zgadza sie, espirit najszybszy icon_smile3.gif ale fura slaba ogolnie icon_sad2.gif to to prawie nie skreca, szybko sprzedalem icon_smile3.gif Może i nie goni jak Enzo ale tu chodzi o dźwięk silnika :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio.k Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 widze że wszyscy maja już polską wersje a ja dopiero dziś odebrałem przesyłkę ze sklepu Gram / wieczorem bede szalał po wyspie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a ile osob gra online juz ?? co z tymi serwerami ?? sa polskie ? da sie wbic na zagraniczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 hmm.. nie wiem na jakiej zasadzie tu dzialaja serwery... po prostu masz mape... a na niej ludzi ktorzy jezdza i tyle... po sieci ja gram... mowie ze uzbieralo mi sie troche kasy to moge klub zalozyc jak bedzie pare osob chetnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mozna zalozyc, szkoda ze kasy nie da sie nawzajem przesylac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 hmm.. nie wiem na jakiej zasadzie tu dzialaja serwery... po prostu masz mape... a na niej ludzi ktorzy jezdza i tyle... po sieci ja gram... mowie ze uzbieralo mi sie troche kasy to moge klub zalozyc jak bedzie pare osob chetnych :) Ja sie oczywiscie pisze sie na klubik ale mysle ze sporo nas bedzie tak na wstepie tych co pamietam ;) LCC Qqrydza ?? R.i.P. (chociaz troszke nas nie lubi za nasza naiwnosc ;p ) Neo_X Yog-Sothoth Macias666 Marcell zgadzacie sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Yog-Sothoth Jak nie mozna? :wink: Robisz wyscig 1vs1 i stoisz na starcie kilka sekund ;]]]]]]]]]] Musze sie zebrac i wkoncu zamowic ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Dodajcie to do FAQ: "Jezeli stworzysz profil offline, nie bedziesz mogl pozniej grac na nim w trybie online." Cytat z instrukcji. Czyli przechodzenie TDU raz jeszcze :) Co jeszcze.. w instrukcji wyczytalem ze w klubie moze byc max 7 osob... ale nie wiem czy jedna osoba nie moze 2 klubow stworzyc bo o tym nic nie wspominaja ;) Narazie uzbieralo mi sie 700tys ;) TVR Sagaris S... jezu jakie to jest genialne autko... lambo galardo nie ma szans z tvr chodz jest grupe wyzej... zreszta przekonalem sie o tym przez przypadek grajac przez neta jak sobie na prostej to lamborgini wyprzecilem ;) edit: ide sie ogarne.. troche chalupe do swiat przygotuje i pokombinuje z klubem ;) Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Dodajcie to do FAQ: "Jezeli stworzysz profil offline, nie bedziesz mogl pozniej grac na nim w trybie online." Cytat z instrukcji. Neo ale ja mam profil online z bety ;) .... nie offline ;) mysle ze tylko podmiana mojego klucza z bety na klucz z orginalu wszystko zalatwi wieczorem sie okaze.... Musze sie zebrac i wkoncu zamowic ^_^ zbieraj zbieraj ... bedziesz czarnym koniem klubu PPC ;p Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) @Marcell, no spoko, oczywiście ja i inni na pewno się piszemy na wstęp do klubu :) P.S. przecież tylko na to od tygodni czekamy nie?! :) Masz już TDU, bo coś Wirtus napisał, że wysłali ale dostawcy brak. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Neo ale ja mam profil online z bety ;) .... nie offline ;) mysle ze tylko podmiana mojego klucza z bety na klucz z orginalu wszystko zalatwi wieczorem sie okaze....no to jestem ciekaw czy to pojdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 To dajcie znac co i jak z tym klubem, ja sie oczywiscie pisze, jeszcze dobra lokalizacje wybrac.. LCC --> kurierem zamawiales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @Marcell, no spoko, oczywiście ja i inni na pewno się piszemy na wstęp do klubu :) P.S. przecież tylko na to od tygodni czekamy nie?! :) Masz już TDU, bo coś Wirtus napisał, że wysłali ale dostawcy brak. zamawialem w wirtusie przez ups czyli www.stolica.pl ..zadzwon do wirtus dostaniesz nr listu przewozwego o ile zamowiles kurierem ... moja jest na miejscu dzwonilem do kuriera bedzie za 2-3 h ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 OT: ja osobiscie odebralem gre w wirtusie.. co prawda kosztowalo mnie to 40 min pedalowania na rowerku ale od wczoraj gram ;) /OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 LCC --> kurierem zamawiales?No właśnie tak :) zamawialem w wirtusie przez ups czyli www.stolica.pl ..zadzwon do wirtus dostaniesz nr listu przewozwego o ile zamowiles kurierem ... moja jest na miejscu dzwonilem do kuriera bedzie za 2-3 h ;)No to u mnie też pewnie będzie dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...