Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jezeli chodzi o klub ... ja jak najbardziej :D moj tdu juz jest w autku kuriera .. tylko czekac az przyjedzie i mi go odda :D to co ?? wieczorkiem pod latarnia ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja sie zastanawiam tylko czy bede mial pokaz slajdów i 10 sekundowe przycinki jezeli pojawi się wiecej niz 5 graczy na trasie. W becie to miałem i miejscami nerwicy dostawałem. Do dziś nie wiem czym to było spowodowane. BTW - widziałem, że tutaj ktoś po zainstalowaniu fulla miał błąd "boot.ini" podczas włączania się kompa. Miałem to na becie i w końcu system mi sie posypał :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jezeli chodzi o klub ... ja jak najbardziej :D moj tdu juz jest w autku kuriera .. tylko czekac az przyjedzie i mi go odda :D to co ?? wieczorkiem pod latarnia ?? :D No pewnie :) P.S. a wiecie, że w realu koło latarnii nie ma drogi?! Tzn. jest ale trzeba mieć terenówkę aby tak zajechać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jezeli chodzi o klub ... ja jak najbardziej :D moj tdu juz jest w autku kuriera .. tylko czekac az przyjedzie i mi go odda :D to co ?? wieczorkiem pod latarnia ?? :D xD Ja sie zastanawiam tylko czy bede mial pokaz slajdów i 10 sekundowe przycinki jezeli pojawi się wiecej niz 5 graczy na trasie. W becie to miałem i miejscami nerwicy dostawałem. Do dziś nie wiem czym to było spowodowane. BTW - widziałem, że tutaj ktoś po zainstalowaniu fulla miał błąd "boot.ini" podczas włączania się kompa. Miałem to na becie i w końcu system mi sie posypał :/ eeeeee... zrob kopie partycji z systemem na wszelki wypadek... mimo wszystko 1.45A to juz nie beta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 to co ?? wieczorkiem pod latarnia ?? :D :lol: Bym mógł to bym Cię wyrwał spod tej latarni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no mysle ze ja bede kolo latarnii kolo 22.oo ;) ... jakos was znajde ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 to mysle ze mozemy sie ustawic wstepnie na 22:00 , to taka optymalna godzina chyba jest .... tylko problem moze byc z "jakoscia" mojego wozu ... niestety cale popoludnie mnie nie ma wiec o tej 22:00 to bede mial co najwyzej audi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 hmm.. w grze jest mozliwosc sprzedawania samochodow ludziom z sieci z tego co sie orientuje... skoncze sprzatac to sprawdze to i jak cos to cos Ci sprzedam tanio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ta tylko trzeba uwazac, bo ktos szukajacy okazji moze byc szybszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A działają w fullu sejwy z bety ? ;). Nie chce mi sie od nowa nabijać tego co już mam ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) czytaj co wyzej pisalismy taka propo.. czemu masz wiecej pkt w 3dmark05 niz w 03? Jakies to nielogiczne ;) Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRady Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a przepraszam gdzie ta latarnia? w polnocno zachodnim krancu wyspy? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nie mam jeszcze pojecia ;) do 22 jeszcze troche ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a przepraszam gdzie ta latarnia? w polnocno zachodnim krancu wyspy? ;]dokładnie :) najbardziej wysunięta na zachód część wyspy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) czytaj co wyzej pisalismy taka propo.. czemu masz wiecej pkt w 3dmark05 niz w 03? Jakies to nielogiczne ;) bo w 03 mam najlepszy wynik na 5900 ;p. Nie moge znaleźć tego czy sejwy działaja ale luz sam niedługo sprawdze ;p. A tak btw to latarnie sa przynajmniej 2 ;] ale z parkinkingiem jest 1 to fakt ;p. EDIT. Ok lapie o co biega z sejwami. Niestety musze od nowa nabijać :< trudno... przynajmniej bede grał którąś z panien ;p Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 eee czyli save z bety nie dzialaja na full? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mam ochote na full'a,ale mówicie, ze jak na singlu jest ok (fps) to w multi nie koniecznie musi byc przy tych samych ustawieniach? Bo mi ledwie sprzet wyrabia, jak ma byc gorzej to podziękuje. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jeszcze co do bety, to czy niektóre salony są w niej nieaktywne? Przejeżdżałem koło salonu leksusa na pn stronie wyspy,ale bez możliwści wjeścia.I w ogóle ta mapka z faq ni jak sie nie ma do mojej z gry np: na pd-wsch czesci sa zaznaczone 2 salony, a u mnie sa 3. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nie no ja nie wytrzymam, zaraz lecę do sklepu kupić TDU, bo nie mogę tak patrzeć, kiedy piszecie o tym spotkaniu pod tą latarnia. Przecież to musi być coś pięknego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mój nick regaciarz, chyba łączy sie z ogólnymi serwerami, bo widziałem rozmowe chyba po francusku na czacie :D Już mam lotusa esprit, a może by tak spotkać się koło 20?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 widze ze w tym temacie rozmowa kwitnie wiec sie spytam mając nadzieje ze mi szybko odpiszecie. Wejdzie w temat zestawy komputerowe w dziale co kupic. jest tam komp za 1500zł. Czy test drive unlimited bedzie na takim kompie dzialal na 1024 na max detalach? tzn czy bedzie dzialal plynnie i nie bedzie ani troche sie cial. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 napisz tutaj konfiguracje tego pc bo nie chce mi sie szukac tam tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @Dymek , to jest wlasnie caly urok tej gry :) jak dla mnie to nawet nie wyscigi , tylko taki free ride z ziomalami po kretych drogach z pieknymi widokami :) wyscigi sa tylko po to zeby uzbierac kase i dopelnic te free ridey pieknymi autami ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 MOBO Abit KN9 CPU AMD Athlon X2 3600+ 65nm BOX RAM A-Data Vitesta 1GB 667MHz GRAFIKA Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3 HDD Seagate 7200.10 250GB SATA2 Zasilacz Modecom MC-350 ATX 350W pojdzie na max detalach na 1024? jezeli nie to napiszcie co lepszego musialbym kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no to i ja mam juz swoja kopie :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Przepraszam... są już w sklepach czy dopiero od jutra będzie można się przejść i zakupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ale czad :D pograłem 30 minut i wypas :D Podłączam kierownice zaraz i witaj Oahu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mysle, że BETA-SPOTKANIE moze odbyc sie tutaj (czyli nasza latarnia z bety godz. 22) mape daje dla niezorientowanych daje mape z miejscem spotkania, tylko obawiam sie jednego doczytawanie jak w becie jak bedzie nas z 5 i wiecej sztuk ale zobaczymy Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Przepraszam... są już w sklepach czy dopiero od jutra będzie można się przejść i zakupić?6 kwietnia w sklepach czyli jutro ;p. Tez sie wybieram :P. Marcell skoro juz masz skrina z mapa to dałbyś na niej miejsce gdzie jest ten tor co dostajemy jak zdobedziemy championa. Wiem ze 3 raz juz pytam ale nie moge tego znaleźć bo bez skrina nie da rady. SRy za to pytanie ale nie bijce :<. RaaDeeK Bez hdr i bez aa i af imo bedzie dobrze chodzić bo ktoś grał tutaj na podobnym sprzecie (Marcell, Pioorek) ;p. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 MOBO Abit KN9 CPU AMD Athlon X2 3600+ 65nm BOX RAM A-Data Vitesta 1GB 667MHz GRAFIKA Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3 HDD Seagate 7200.10 250GB SATA2 Zasilacz Modecom MC-350 ATX 350W pojdzie na max detalach na 1024? jezeli nie to napiszcie co lepszego musialbym kupic na max detalach w 1024x768 bedziesz gral ło jezu jak daleko do tego miejsca spotkania... na tym save jeszcze tam nie bylem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 MOBO Abit KN9 CPU AMD Athlon X2 3600+ 65nm BOX RAM A-Data Vitesta 1GB 667MHz GRAFIKA Palit 7600GS Sonic 256MB DDR3 HDD Seagate 7200.10 250GB SATA2 Zasilacz Modecom MC-350 ATX 350W pojdzie na max detalach na 1024? jezeli nie to napiszcie co lepszego musialbym kupic ja na max aax2 1024 .. na sprzecie z siga gram ... tyle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...