Gość LudwiG Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) @RaaDeeK 1024x768 ale bez HDR. Z HDR będzie chrupać. PS no to jutro i ja pojawię się na Oahu Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mysle, że BETA-SPOTKANIE moze odbyc sie tutaj (czyli nasza latarnia z bety godz. 22) mape daje dla niezorientowanych daje mape z miejscem spotkania, tylko obawiam sie jednego doczytawanie jak w becie jak bedzie nas z 5 i wiecej sztuk ale zobaczymy Pozdro No pieknie :) Ech przyjsc do domku wsiasc w autko mazen i spotkac sie przy piwku z innymi milionerami na bajecznej wyspie przy zachodzie slonca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 RaaDeeK Czy to temac "co kupic zeby smigalo?" Przez 3 dni powinienes znalesc odpowiedz na to pytanie. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Z nudow chodze po Allegro i zaczalem patrzec na kierownice.. ciekawe jakby sie jezdzilo na takiej Logitech G25.. :) W tym momencie mam stara Logitecha Force Feedback GP i czesto nie wiem jaki bieg jest wrzucony.. tam wszystko pieknie by bylo wiadomo, do tego ten wyglad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Słuchajcie, mam problem. Podczas instalacji, na samym początku wyskakuje mi taki komunikat i gra się nie instaluje. Czy to wina uszkodzonego nośnika, czy problem w systemie? Dodam, że taki komunikat mam zarówno pod XP, jak i Vistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) no to ja tez wpadne o 22 :) co do g25 to bardziej nadaje sie do lfs i tym podbnych gierek do tdu wystarczy zwykla kierka z manetkami :) takie sa moje odczucia Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) oojj... masz wszystko opisane na stronie polskiego wydawcy... http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=869&p=1335 co do kierownicy... zaczalem sie przymierzac do LOGITECH FORMULA FORCE EX lub LOGITECH FORMULA VIBRATION Feedback ... myslicie ze warto do tdu?:) Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No a ja mam problem, wywala mi, że nie można się połączyć z serwerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 cholera ... mi tez wywala ze sie nie moze polaczyc .. i ze mam sprawdzic swoje ustawienia sieciowe :( o co kaman ?? beta smiagala az milo ... a tu [gluteus maximus] :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ja gram teraz na necie wiec serwery napewno dzialaja, wylaczcie zapore systemowa, jezeli macie ja wlaczona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 zapora wylaczona , wszystko jak byc powinno jest .... jestem na sieci lokalnej moze to cos z routerem czy cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Już wiem, chodzi o nicka. Nie wchodzi z "_" podkreślnikami :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) mam serwer online dostepny ale nikogo nie ma nie wiem o co chodzi w bete jak gralem nie bylo problemu Oryginal kupilem tylko dlatego ze rajcuje mnie gra online, 1vs1 itd nie wiem o co chodzi z tymi serwerami dlaczego nie widze innych ludzi przeciez ludzie np w angli juz od dawna w to graja Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez alient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Halfi --> kwestia checi, ja akurat bardziej bym wolal ja wykorzystac w TDU.. jak mi znowu odbije to moze kupie :P Neo_x --> imho jak najbardziej kierka do tej gry, mimo ze nie jest to sim to i tak przyjemnosc z jazdy jest bardzo duza. Polecam Logitecha Formule Force EX - dobry stosunek ceny do jakosci, jesli wyzej to MOMO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jest ktoś chętny na 19:30, 20 pod latarnią się spotkać? Właśnie wpadłem do domu i zaczynam grać, cel na dziś zrobić wyścig za milion, hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Halfi --> kwestia checi, ja akurat bardziej bym wolal ja wykorzystac w TDU.. jak mi znowu odbije to moze kupie :P Neo_x --> imho jak najbardziej kierka do tej gry, mimo ze nie jest to sim to i tak przyjemnosc z jazdy jest bardzo duza. Polecam Logitecha Formule Force EX - dobry stosunek ceny do jakosci, jesli wyzej to MOMO :) ja swojego momo force chetnie oddam w dobre rece :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ktos wie jak uruchomic gre online ?? szlag mnie juz normlanie trafia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Worms14, mozemy posmigac narazie sie krece kolo miasta i musze odkryc droge do latarni bo jeszcze tam nie dojechalem moj nick : MessWhG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 spotkajmy się o 20 pod latarnia, bede żółtym espritem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Ehh normalnie wam zazdroszcze [; Jak dobrze pójdzie to może jutro kurier zapuka do moich drzwi... jeśli tak to odwiedze wszystkie salony samochodowe i... motocykle :rolleyes: Nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba [;. BTW - miał ktoś może takie scinki na necie jak w becie (ale rym):?: Np. pojawia się 5 samochodów graczy na ekranie i pokaz slajdów. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No jest jakiś problem, bo też nie mam ludzi na online. Do tego jeszcze nie mam traficku w ogóle. Sam jeźdzę po wyspie... coś jest zrypane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Czesc, witam wszystkich. Ktos tu wczesniej pisal o problemach z TDU oraz kartami NV. Otoz ja mam x1900xt i niestety tez mam problemy podobne do kolegi :mur: Otoz po kilku minutach grania drastycznie spada mi liczba fpsow. Czasami nawet od razu po wlaczeniu gry. Kolejny problem to brak serwerow :/ Napis tylko ze serwer TDU niedostepny. A nie mam kablowki tylko neo :) Probowalem instalowac warcaty 7.2 ale problem z fps pozostal. Masakra. Wiec pozostaje mi chyba format . Czy ktorys forumowicz z karta ATI ma taki problem? dzieki za odp. Zycze milego grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 dla tych ktorzy maja problem z balansem dzwieku (wiekszosc dzwiekow w lewym kanale). wystarczy ustawic cos takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) No jest jakiś problem, bo też nie mam ludzi na online. Do tego jeszcze nie mam traficku w ogóle. Sam jeźdzę po wyspie... coś jest zrypane. ktos wie jak uruchomic gre online ?? szlag mnie juz normlanie trafia :/ caly czas gram po sieci i dziala bez problemu u mnie na chello :) przed chwila jakis cFFFFaniak podjezdza do mnie swoim lambo gallardo SE i mrug mrug swiatelkami ;) no to ja enterek... wybranie trasy... akceptacja... i jestesmy obok siebie... no to luzik.. gazik do oporu... GO... jedyneczka... puszczenie gazu i znowu dodanie i fruuuu lambo zostalo z tylu za moim TVR Tuscan S ;) wygralem moje pierwsze 100$ :D :D hehe.. z jakims typkiem nowym w autdi tt ze 20 km przejechalismy co chwile biorac rewanz ;) Jest ktoś chętny na 19:30, 20 pod latarnią się spotkać? Właśnie wpadłem do domu i zaczynam grać, cel na dziś zrobić wyścig za milion, hehe. spotkajmy się o 20 pod latarnia, bede żółtym espritem :DO 22:oo pod latarnia bedzie duzo osob podobno stad :) [ciach]BTW - miał ktoś może takie scinki na necie jak w becie (ale rym):?: Np. pojawia się 5 samochodów graczy na ekranie i pokaz slajdów.eeeeee nie zaobserwowalem tego u siebie ja swojego momo force chetnie oddam w dobre rece :)PW poszedl ;) EDIT: Taka propo.. spotkalem jakiegos typa z http://www.tdu.com.pl o nicku Darth_ZajceV_PL :) Pierwszy polak ktorego tam widzialem i z nim gadalem ;) Moja nowa tapetka ;) EDIT2: link do mojego profilu TDU: http://tnij.com/devede69 :) Mam nadzieje ze nie oberwie mi sie za niego w sigu ;) Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Moze sie oberwac wiec go usun... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Hejka, prosze o pomoc. Kupiłem dziś gre. Instaluje na kompie wszystko OK. Klikam na ikonie pojawia sie weryfikacja płyty i po zweryfikowaniu pojawia się czarny ekran i wyskakuje błąd i musze kliknąć "nie wysyłaj" błędów. Jestem troche wkurzony bo zapłaciłem za cos co nie działa. I jeszcze jeden błąd, nie daje sie usunąć. Klikam na usuń i nic... Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Neo_x, z tego co słyszałem to podobno w multi ludzie zamiast się ścigać to się wolą zderzać itp. I trzeba nieźle poszukać żeby znaleźć kogoś z kimś można się naprawdę pościgać . Jakie są twoje odczucia. Chodź mam nadzieje że z Wami forumowiczami da sie jakoś pojeździć :razz: . Niestety muszę jeszcze trochę poczekać po grę dostanę po świętach :mad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Moze sie oberwac wiec go usun... :|heh.. no dobra :) Hejka, prosze o pomoc. Kupiłem dziś gre. Instaluje na kompie wszystko OK. Klikam na ikonie pojawia sie weryfikacja płyty i po zweryfikowaniu pojawia się czarny ekran i wyskakuje błąd i musze kliknąć "nie wysyłaj" błędów. Jestem troche wkurzony bo zapłaciłem za cos co nie działa. I jeszcze jeden błąd, nie daje sie usunąć. Klikam na usuń i nic... Bardzo prosze o pomoc.Najnowsze sterowniki, update + sp2 do win xp zainstalowane? System czysty pod wzgledem wirusow, spy? Neo_x, z tego co słyszałem to podobno w multi ludzie zamiast się ścigać to się wolą zderzać itp. I trzeba nieźle poszukać żeby znaleźć kogoś z kimś można się naprawdę pościgać . Jakie są twoje odczucia. Chodź mam nadzieje że z Wami forumowiczami da sie jakoś pojeździć :razz: . Niestety muszę jeszcze trochę poczekać po grę dostanę po świętach :mad: . eeeeeeee bez problemu :) jak narazie na nikogo takiego nie trafilem :) Czekamy do 22 ;) bede pod latarnia a teraz spadam dalej kapuche w grze nabijac na cos z klasy A i B ;) Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Najnowsze sterowniki, update + sp2 do win xp zainstalowane? System czysty pod wzgledem wirusow, spy?System czysty, jest to xp professional sp2. O jakie sterowniki ci chodzi. Aktualizacje windy robiłem nawet dzis rano. Nad wirusami czuwa avast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...