Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chodzi mi o sterowniki do plyty glownej, karty grafiki. Niestety TDU jest gra kaprysna... jezeli nie uda Ci sie odpalic to zostaje Ci tylko opcja formata... jezeli i to nie pomoze to musisz czekac na patcha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Zrobiłem CHAT wbijajcie się to pogodamy. http://www.polchat.pl/chat/?room=TDu_PPC&x=25&y=8 Ja teraz jestem pod latarnią. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Wszystko jet zainstalowane to co powinno być. Jak ja mam czekać na patcha to wole sprzedać gre. Czy jak zainstaluje gre na drugim kompie z sygnatury i bedzie chodzić to wtedy zrobie formata. Tylko że sądze ze nie bedzie chopdzić bo to słaby komp. Na laptoku probowalem to po zainstalowaniu klikam na ikone i tylko zegar przy kursorze przez 5 sekund i tyle, nawet czarnego ekranu nie ma. Napiszcie co może miec jeszcze przyczyne??? Bo format to ostatnia deska ratunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zrobiłem CHAT wbijajcie się to pogodamy. http://www.polchat.pl/chat/?room=TDu_PPC&x=25&y=8 Ja teraz jestem pod latarnią. no wbije na czata zaraz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 udalo mi sie jakos podlaczyc online .. ale jak co po niektorzy z was .. jestem sam ... o co kaman ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 udalo mi sie jakos podlaczyc online .. ale jak co po niektorzy z was .. jestem sam ... o co kaman ??zresetuj gre, mi pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaraz się potnę, 3 raz robie wyścig za bańkę i po przejechaniu połowy wywala mi sie gra z błędem aplikacji, albo bez niego, a tak chciałem sobie kupić Enzo. Jakie rozwiązanie wchodzi w grę, oprócz formatu y naprawić problem z wychodzeniem gry? Ktoś sobie z tym poradził? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 a może by się tak umówić jutro koło południa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ma jeszcze ktoś ochotę by się spotkać przy latarni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) jestesmy caly czas... dawac tu swoje nicki... zalozylem klub PurePC Team.. zaprosilem Was.. jestescie na liscie tak oznaczeni jak na screenie.. zeby odebrac zaproszenie wejdz do garazu -> wiadomosci i tam bedzie mail. a teraz padlem na glebe.. czytajcie text... Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jestesmy caly czas... dawac tu swoje nicki... zalozylem klub PurePC Team.. zaprosilem Was.. jestescie na liscie tak oznaczeni jak na screenie.. nie wiem o co biega z ta reputacja... zara hcyba wezme instrukcje Jak do Cibie trafić i zagrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ja tez chce :) moj nick w grze - maciaseks ... badzcie kolo latarni ?? :) (o ile wogole bede widzial kogos) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Właśnie czekam przy latarni worms-ppc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja dzis juz nie dam rady, ale zaproszenie poprosze :) YogS5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) cholera widze was na mapie ale nie widze w grze :/ co zle robie ?? :) Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi_zaki Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Każdy lub w większości ma problem w internecie. Tak czy inaczej też poproszę zaproszenie tomi_zaki PEACE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A ja dostałem zaproszenie, jednak nie umię się jeszcze ochodzić z tą grą i chyba coś nie tak zrobiłem, bo już nie widzę klubu, hehe. Poproszę jeszcze raz o zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 UWAGA! Aby odebrać zaproszenie trzeba wejść do domu i w widadomości i tam przyjdzie mail i się go akceptuje i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) ja tez chce :) moj nick w grze - maciaseks ... badzcie kolo latarni ?? :) (o ile wogole bede widzial kogos) musimy sie spotkac zebym mogl Cie dodac do friend a nastepnie do klubu A ja dostałem zaproszenie, jednak nie umię się jeszcze ochodzić z tą grą i chyba coś nie tak zrobiłem, bo już nie widzę klubu, hehe. Poproszę jeszcze raz o zaproszenie. wejdz do garazu -> wiadomosci i tam powinno byc zaproszenie.. jak nie ma to musisz byc online i byc we friend moich lub LCC bym mogl Cie dodac do klubu. Ja dzis juz nie dam rady, ale zaproszenie poprosze :) YogS5Ty takze musisz sie spotkac ze mna lub LCC zebysmy sie dodali do friend a nastepnie do klubu :) cholera widze was na mapie ale nie widze w grze :/ co zle robie ?? :) klikasz na mape... jezeli widzisz kogos z nas to klikasz na ta osobe... teleportuje Cie w to miejsce.... jezeli nie widzisz tej osoby z ktora chcesz pojezdzic to znowu wlaczasz mape i klikasz na ta osobe.. i tak az do skutku... Każdy lub w większości ma problem w internecie. Tak czy inaczej też poproszę zaproszenie tomi_zaki PEACE Ciebie takze musze do friends dodac.. ja lub LCC DODAM ze klub moze miec max 16 osob. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @Neo_x , to spotkajmy sie :) jestem kolo latarni caly czas ... moj nick "maciasex" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) macias lepiej zaakceptuj to zaproszenie ktore ci wyslalem, w domku w wiadomosciach swoja droga ten multi to dramat jak narazie ;/ Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 SŁUCHAJCIE: Ten kto chce zostać dodany do klubu "PPC Team" ma się zjawić tutaj. Tam będziemy mogli dodać do friends a następnie do klubu. To jest przy latarnii ale na południu wyspy (na południowy wschód od miasta Honolulu). http://img261.imageshack.us/img261/1659/clipboard01om9.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jestem tam ale CIe nie widze :/ co za shit .... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Je Ciebie też widzę na mapie ale na drodze już nie. Badziew jakich mało... nic trzeba walnąć z mailami do CDProject i innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 i takie wlasnie kwiatki skutecznie zniechecily mnie do zakupu. nie wydam kasy na cos co nei da mi mozliwosci pelnej zabawy. poki tego nie poprawia nie dam im zarobic. szkoda nerwow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ale szczerze mowiac jest straszna zenada ... w becie bylo lepiej .. przecierz to wogole nie jest grywalne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 multiplayer jest N I E D O U Z Y W A N I A... mam nadzieje ze szybko ogarnal patcha.. bo jak nie to zalatwie to w inny sposob.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Po prostu się zwróci grę do sklepu. Towar nie zgodny z opisem, gra jest nie pełno wartościowa. Sprzedają bubla i tyle... jak tak można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 generalnie nie chodzi tu juz o zwrot gotowki czy cos ... pal pies te 80zl ... ja chce sprawna gre !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) A co takiego multiplayerowi brakuje aby byl grywalny?? Jak ktoś może to niech porówna multi z fulla i z bety. Może wyjdzie jakiś patch, albo servery im nie wytrzymują i takie cuda się dzieją. Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...