Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a grasz teraz gdzies ?? moze bysmy sie ustawili ? gdziesLudzie.. jak chcecie sie ustawiac to piszcie odrazu swoje loginy... no jak mamy sie szukac w takiej ilosci ludzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 moj nick to : chmuraIV_PL , i proponuje ustawke za 5 minut przy latarni na pln-zachodniej czesci ... neo_x bedziesz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mam 2 pytania: [1] czy u was załączenie HDR'a też tak zwalnia grę [2] wydaje mi sie ze to gdzies czytałęm ale czy w ta gra nie lubi podkręconych kart grafiki :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a ja proponuję spotkanie o 15 koło latarni na płn-zach krańcu, nick regaciarz, bede czerwonym enzo, żółtym espritem lub czerwonym tamburini(motor; chyba tak się pisze), pisać kto się o 15 zjawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) moj nick to : chmuraIV_PL , i proponuje ustawke za 5 minut przy latarni na pln-zachodniej czesci ... neo_x bedziesz ??Bylem, dodalem Cie do friends, potem zniknales i nie wiem czy mam Cie w znajomych czy nie w koncu. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 uuu ja Ciebie nie widzialem :/ ja postaram sie byc o 15 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Może na pierwszej stronie w FAQ zrobilibyście jakiś spis swoich nicków w grze. Łatwiej byłoby się wam szukać. Nie trzebaby wertować XXX stron tematu, żeby się upewnić czy ta osoba jest tą osobą. I proponuję od razu, żeby działało to na zasadzie PW do LCC i on dodaje was do listy, bo by się robił kolejny stos nic nie wnoszących postów. Ja widzę to tak: Neo_x = DeVeDe69 chmuraIV = chmuraIV_PL itd. Kto za? :) Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jestem jak najbardziej ZA !! tylko czy LCC zgodzi sie na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Myślę, że jak lista będzie ładnie schowana pod spoilerem, to mu to nie zburzy jego koncepcji FAQ. ;-) Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mam 2 pytania: [1] czy u was załączenie HDR'a też tak zwalnia grę [2] wydaje mi sie ze to gdzies czytałęm ale czy w ta gra nie lubi podkręconych kart grafiki :D? HDR zre jakies 60% fps ;] No nie wiem... Jakos mi smiga na kreconej RT karcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mój nick poznacie be najmniejszego problemu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Może na pierwszej stronie w FAQ zrobilibyście jakiś spis swoich nicków w grze. Łatwiej byłoby się wam szukać. Nie trzebaby wertować XXX stron tematu, żeby się upewnić czy ta osoba jest tą osobą. I proponuję od razu, żeby działało to na zasadzie PW do LCC i on dodaje was do listy, bo by się robił kolejny stos nic nie wnoszących postów. Ja widzę to tak: Neo_x = DeVeDe69 chmuraIV = chmuraIV_PL itd. Kto za? :) jak najbardziej jestem za, żeby nie robić burdelu a i umawianie się na spoty w klubach powinno być osobno (coś w rodzaju info z terminem i ewentualna korespondencja via PM albo gg) bo tu się za chwilę zrobi drugie 120 stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mam 2 pytania: [1] czy u was załączenie HDR'a też tak zwalnia grę [2] wydaje mi sie ze to gdzies czytałęm ale czy w ta gra nie lubi podkręconych kart grafiki :D? 1. raczej tak, ja gram bez bo fps leci na leb po wlaczeniu hdr, pozatym nie widze sensu jak ktos gra z kamery z wewnatrz, jak dla mnie to tylko dodatkowa "poswiata" na karoseri patrzac pod slonce. 2. spojrz w mojego siga, gra ani razu mi sie sama nie wylozyla, pomijajac to ze jakis blad jest u mnie przez ktory nie moge sprzedawac samochodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) jak najbardziej jestem za, żeby nie robić burdelu a i umawianie się na spoty w klubach powinno być osobno (coś w rodzaju info z terminem i ewentualna korespondencja via PM albo gg) bo tu się za chwilę zrobi drugie 120 stron albo zalozyc oddzielne forum gdzies ;) tutaj zaraz nam sie oberwie ze spamujemy ;) chcecie to moge wam rzucic adres do mojej stronki rowerowej z forum.. co prawda nie wiele ma to wspolnego z grami ale co tam ;)... powiem kumplowi zeby zalozyl dzial tdu :) Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 moj nick 'f1zZ_ppc' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) niech LCC pomysli nad tym faq w temacie... a co do ustawek to nie wiem jak zrobimy zey tu nie spamowac :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://ppcteam.xt.pl/ Narazie zrobilem najprostrze i najszybsze co moze byc.. jak komus sie bedzie chcialo robic cos innego to nie mam nic przeciwko ;) Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Słuchajcie skąd można pobrać pewnego NO_DVD patcha? Do szału mnie juz doprowadza odgłos odrzutowca dochodzący z mojego napędu. Poza tym, mój napęd ma wyraźne problemy z odczytaniem nowych gier (czasami załapie dopiero za 10 razem !!), więc taki patch był by dla mnie zbawieny. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 siemka jakies party :P moj nick Piachu_PL smigam F430 kawasaki i nidelugo enzo Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wszyscy grajacy online , zarejestrujcie sie na dorum co podal Neo_x i tam sie bedizemy iustawiac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Z piętnaście minut zajęło mi utworzenie konta nowego. A to już na tej "ksywce" jeździ albo źle wpisana. Myślałem, że się posram. A wcześniej sławny już komunikat o sprawdzeniu swych połączeń sieciowych. ehh Rada na te połączenia jest dość prosta... z zapory wywaliłem test drive(pewnie jeszcze beta) i dodałem z listy "uruchom Test...". No i teraz gra muzyka dopiero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Z piętnaście minut zajęło mi utworzenie konta nowego. A to już na tej "ksywce" jeździ albo źle wpisana. Myślałem, że się posram. A wcześniej sławny już komunikat o sprawdzeniu swych połączeń sieciowych. ehh Rada na te połączenia jest dość prosta... z zapory wywaliłem test drive(pewnie jeszcze beta) i dodałem z listy "uruchom Test...". No i teraz gra muzyka dopiero. A nie jest tak, że gra tworzy nicki w koncie na gamespy'u? I gdy stworzyłeś sobie w becie to teraz nie możesz bo je wykrywa? Zobacz na swoim koncie ile masz nicków i wywal tamtego starego z bety i zrób jeszcze raz sobie konto w grze. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Dobra. Wlasnie dostałem gre w swoje lapska. Jakoś przebrnąłem przez instalacje (plyta mi sie w napędzie zacieła i nie chciała wyjść :lol:), za chwile wychodzę z domu więc dopiero w godzinach nocnych będę mógł coś zagrac (trzeba troche kasy natrzaskać) - będzie ktoś jeździł tak o północy i dalej? ;] Co do nicku, to jeszcze nie utworzyłem konta ale raczej zostane przy Pioorku :lol:. I podoba mi się ten pomysł Sysaka z dodaniem nicków do FAQ. mój nick: --Pioorek-- . Wyslij mi ktoś zaproszenie do klubu [;. Po wielkich bojach udalo mi sie w koncu utworzyć konto, ale nie widze innych graczy (nawet nie mam ich zaznaczonych na mapie). Co do polonizacji... hmm, ciezko sie przyzwyczaic, irytuje mnie to spolszczenie troche ale jakos może to przezyje. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jakoś dziwię się wam, no ale jeśli chcecie grać online i rozmawiać to proponuję wam założyć inny temat bo z tego zrobił się mega niepotrzebny chat. MODERATOR zgłoś się ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) będzie ktoś jeździł tak o północy i dalej? ;] Co do nicku, to jeszcze nie utworzyłem konta ale raczej zostane przy Pioorku :lol:. I podoba mi się ten pomysł Sysaka z dodaniem nicków do FAQ. Ja bede :) Jakoś dziwię się wam, no ale jeśli chcecie grać online i rozmawiać to proponuję wam założyć inny temat bo z tego zrobił się mega niepotrzebny chat. MODERATOR zgłoś się ;soojj poczytal bys troche wyzej poczytal ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://ppcteam.xt.pl/ Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Teraz tak aby nie zaśmiecać forum robimy tak: 1. Rozmawiamy o grze online tutaj na chacie http://www.polchat.pl/chat/?room=TDu_PPC&x=25&y=8 2. Ci co chcą wejść do klubu wpisują się tutaj: http://ppcteam.xt.pl/ OD tej chwili na forum piszemy tylko o wrażeniach, problemach itd. z gry. Niech ktoś mi tylko napisze tutaj o swoim nicku... jest STRONA WWW lub o umówieniu się w jakimś miejscu... jest od tego CHAT. EDIT Ok, FAQ zrobione, teraz na bieżąco będziemy uzupełniać listę osób w klubie. W ten sposób będziemy wszyscy wiedzieli kto jest kim. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Duży poradnik na gry-online! http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=623&a...=630&PAGE=1 haha Jaguar się nie nadaje? To jakim cudem z palcem w d przeszedłem nim większość wyścigów klasy G bez aidsów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 co do tego poradnika ktory jest w pudelku to sie nie postarali kilka bledow w parametrach aut np: f430 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 co do tego poradnika ktory jest w pudelku to sie nie postarali kilka bledow w parametrach aut np: f430 ... Dodatkowo gdzie w klasie G jest AC ? Tak gra mi już doszła zaraz wgrywam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mam pytanie, można pojeździć jakąś wersją Porsche 911, bo jeśli nie, to chyba odpuszcze sobie TDU. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 RUF.... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...