Gość Bio Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 FAQ człeku... porshe nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 FAQ człeku... porshe nie ma... :wink: Spoko człeku, dzisiaj jestem rozgoryczony "działaniem" swojej karty, zatem mój tok myślenia może być nieco nierozgarnięty. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Ehhh nawet po formacie problem ze spadajaca plynnoscia gry pozostal. Masakra mam nadzieje ze wypuszcza jakiegos patcha i to szybko bo narazie to moge sobie TDU odpuscic Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mi po jakims czasie tez gra zwalnia... jednak sie wqrzylem i gram w 800x600, low detale i samo z siebie przestalo sie przycinac... qrde normalnie ide kiere podlaczyc.. widze ze wreszcie mi tdu pod tv zaczal dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Powodzenia w graniu na kierze :lol: Na forum atari mnóstwo ludzi sie skarzy, ze w TDU kiera nie działa poprawnie, albo w ogóle... patch... Niemiec --> ja mam momo racing i jak ją podłącze, to w ogole do tdu nie chce wejsc :[ Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 w becie nie mialem najmniejszych problemow z kiera poza miernym FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No jeśli przyszły patch nie wyeliminuje wieszania się kompa przy grze to niech Atari zapomi, że książe Miazga kupi od nich gre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak można zrobić tak nie dopracowaną gre to ja tego nie rozumiem :-| Potrafie jeszcze zrozumieć gdyby tam jakieś zwiechy/artefakty występowały u losowych osób, a tu sie skarży prawie każda osoba, ehh....mam nadzieje że patch wyeliminuje te wszystkie problemy bo inaczej..... Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidions Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) mam problem, poniewaz przy wlaczaniu gry robi sie czarny monitor, wraca do pulpitu i wyswietla raport o bledach mam gf 5200 i wiem ze to jest karta graficzna ktorej TDu nie obsluzy I teraz mam pytanie, bo chce sie upewnic.. czy te wyskakujace okienko o raporcie o bledach, moze byc spowodowane moja karta graficzna.. ? poprostu chce byc na 100% tego pewien.. :-P pozdrawiam Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez vidions Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mija moj drugi... dzien grania w TDU ONLINE (nie liczac katowania bety;p) i oto podsumowanie: - w ciagu 3 godzin wywalilo mnie z gry 3x - 1x wogole zrestarował mi sie komp - z serwerem rozlaczylo mnie ze 3x - jak juz bylem podlaczony to przy 1 osobie lagow nie bylo (prawie) powzyej masakra gra potrafi stanac na pare sekund !!! - w becie dzialy sie rozne rzeczy były lagi ale nie TAKIE !! Podsumowujac wyrzucielem kase ... a naprawde byłem WIELKIM FANEM TDU a w tym momencie coraz bardziej oddalam sie od tej gry. - ONLINE TO TRAGEDIA (TZN. CHODZI O LAGI) bo sama idea online to 10/10 mam dosc tej gry.... - Czekałem na nia od grania w BETE .. wielkie nadzieje .. i LIPA .. wszystko legło w gruzach.. to tyle na dzis .. Dziekuje za uwage Pozdrawiam YoOshi.ppc/Marcell <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 mam problem, poniewaz przy wlaczaniu gry robi sie czarny monitor, wraca do pulpitu i wyswietla raport o bledach mam gf 5200 i wiem ze to jest karta graficzna ktorej TDu nie obsluzy I teraz mam pytanie, bo chce sie upewnic.. czy te wyskakujace okienko o raporcie o bledach, moze byc spowodowane moja karta graficzna.. ? poprostu chce byc na 100% tego pewien.. :-P pozdrawiam Zalezy jaki to dokladnie blad. TDU NIE ruszy na 5200... minimum do gry to 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 To co? Zamykamy temat postem NIE KUPOWAC PRZED PATCHEM...? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidions Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no wlasnie chciałbym wiedziec co to za blad, i wiem ze przy tej karcie gra mi nie pojdzie.. po prostu chce wiedziec czy MOZLIWE jest to ze przez karte graficzna wyskakuje mi takie okienko tdu.bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 o ile jakikolwiek patch wyjdzie... Minelo sporo od premiery i nawet wzmianki o patchu nie bylo, wiec nie badzmy optymistami :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no wlasnie chciałbym wiedziec co to za blad, i wiem ze przy tej karcie gra mi nie pojdzie.. po prostu chce wiedziec czy MOZLIWE jest to ze przez karte graficzna wyskakuje mi takie okienko tdu.bmp To nie jest blad spowodowany przez karte grafike a raczej przez system. o ile jakikolwiek patch wyjdzie... Minelo sporo od premiery i nawet wzmianki o patchu nie bylo, wiec nie badzmy optymistami :))Nie wierze w to ze nie wyjdzie.. cale forum atari jest zawalone ciagle powtarzajacymi sie problemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) To co? Zamykamy temat postem NIE KUPOWAC PRZED PATCHEM...? :wink: Orgiusz powoli zaczynam sklaniac sie do takiego wniosku ... bo jak narazie te 97.5o ktore dalem leza w błocie .. o ile jakikolwiek patch wyjdzie... Minelo sporo od premiery i nawet wzmianki o patchu nie bylo, wiec nie badzmy optymistami :)) Mylisz sie było na temat PATCH'A ... jesli bardzo chcesz to Ci poszukam.. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 vidions Czy uwazasz ze Twoja karta... Zreszta Readme :arrow: GPU (Video Cards): ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidions Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) wiem wiem, ale widze ze mnie nie rozumiecie... :-P wiem doskonale ze mi ta karta nie bedzie dzialac, czytalem 1000 razy readme, poprostu sie pytam i oczekuje odpowiedzi tak/nie: czy mozliwe jest ze przez karte graficzna wyskakuje mi raport o bledach czy takie są tego "objawy" :D Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez vidions Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :| Tak marcell No to pozostaje spakowac sie, zalatwic wszystkie formalnosci z transportem furki i jechac w realu na Oahu ;]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidions Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :| Takooo o to mi chodziło :-P :-P dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wpadajcie na Chat... @Marcell chce z Tobą pośmigać :) To ja i Pioorek na first rajdzie: http://img75.imageshack.us/img75/3001/image2dl1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Ludzie nie przesadzajcie, gra jest zabugowana w podobnym stopniu co Beta, ale patch powinien wyjsc. Idzie grac w to, przed chwila z LCC urządzilismy sobie free ride i nie napotkalem zadnych problemów, cierpliwosci, moze atari nie ogarnelo jeszcze tego wszystkiego i servy nie wyrabiają, ich forum jest ZALANE problemami z grą więc patch będzie na 99.9% wg mnie. Battlefield 2, STALKER i inne gry też nei były idealne ale powychodziły patche i teraz można grać, nei rozumiem czemu tak na TDU się uwzieliście, takie są dzisiejsze gry, wychodzą zabugowane i potem są łatane. Nie rozumiem o co tyle krzyku. Co innego jeśli atari nie wypusci patcha. Wtedy to będzie jakiś zart, ale wątpie bo to chyba by pogrążyło te firme na wieki. Ja również zrobiłem jednego skrina [; Prosze: http://img232.imageshack.us/my.php?image=nomiw4.jpg Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Wpadajcie na Chat... @Marcell chce z Tobą pośmigać :) To ja i Pioorek na first rajdzie: http://img75.imageshack.us/img75/3001/image2dl1.jpg zaraz wbije na czata tylko wywale TDU przez zamkniete okno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No tak, szybkie wypuszczenie tej gry to działanie Atari spowodowane ciągłymi problemami finansowymi jak się domyślam. Zapewne sądzili iż już przy samej nazwie Test Drive napełnią sobie nieźle sakwy. Przecież tą grę można było ukończyć i wydać bez takich baboli gdzie biła by na głowę wszystkie carbony i serię toca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 wg mnie singiel i tak bije na leb carbona i mw, o toce juz nie wspominajac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 eeee co ma toca do nfs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No dobra ale ja nie wiem czy oni nie testowali tej gry przed wypuszczeniem czy co?? Nie wiedzieli że takie jaja sie dzieją, skoro wiedzieli to mogli ogłosić premiere na 2 tygodnie później i troche nad nią posiedzieć, skoro miał to być taki wielki hit.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 denerwuje mnie ta gra z nikim z was nie mozna sie polaczyc. ale widzialem tego no jak mu tam qqrydze :P. jak mam sie z wami ustawic zebysmy sie widzieli?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ech a mi cos sie zrabalo i nie dziala mapa GPS, tylko niebieskie tlo i tyle widac.. graczy online tez nie widze mimo podlaczenia do serwera.. ktos wie co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 eee no jasne wywal tą gre przez okno bo tylko do tego sie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...