Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem pod latarnia na wschodnim krancu wyspy. Gre mam zminimalizowana od rana wiec mozecie mnie dodawac bez problemu.

Wiem ale ja jeszcze z miasta nie wyjechałem a dziś czasu zbytnio nie mam a z moim Ac które jedzie max 220 to tam w godzinę dojadę ;/ Mógłbyś się teleportować koło krateru ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc po ukończeniu 40% bety offline zachciało mi sie kupić w empiku oryginał co by sobie z wami na w miare wysokim poziomie pojezdzić. W ciągu pierwszej godziny myślałem, że odnose grę jeszcze dziś do empiku-polączenie z serwerem zrywało średnio co 5 min. Przyjemność z gry wiadomo-żadna. Co ciekawe teraz jeżdziłem sobie przez godzinę i nic podobnego się nie wydarzyło. Stawiam na atari albo na mój router(badziewny microcom). Poza tym gra nie robi na razie nieprzewidzianych psikusów.

Edytowane przez Piet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do 'losowych serverow' to nie jest zle, ustala sie jedno miejsce spotkania, klika na osobe z ktorą chce sie jezdzic i w koncu zaskoczy... np. jak widze LCC, qqrydze czy kogos innego to tak srednio po 4 kliknieciach w koncu wejdzie, nie jest to dobre rozwiazanie, powinny byc servy do wyboru i np. mowilo by sie "spotkamy sie na servie nr 5" i tyle, moze jeszcze to poprawia, jesli nie to jakos przezyje bo jak na razie z kim chcialem to jezdzilem i nie mialem dziwnych problemow... ale tak jak mowie, reinstal windy to pewnie lek na wiele problemow z TDU, lub ewentualnie wyczysczenie dokladne smieci po becie/wersji angielskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do klikniec... ja ostatnio klikalem chyba 15 min na kogos.. i dalem sobie spoqj bo ni cholery polaczyc nie chcialo :) do TDU nie wyjdzie patch... wyjdzie ServicePack albo darmowa aktualizacja do TestDrive Unlimited 2 ;) :lol:

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja robie tak, że najpierw przybliżam mapę na kogoś z kim się połączę i czekam chwilę aż ten ktoś się odświeży na mapie wtedy jeko ikonka mruga jak jest w ruchu to i też przemieszcza i wtedy wchodzę czasem od razu jestem z nim połączony a czasem jeszcze 20s trzeba poczekać i działa. A server padł mi jak na razie tylko raz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopoki gralem w bete offline bylo ok. 2 razy moze sypnal mi sie profil, ale nauczony tym przykrym doswiadczeniem robilem sobie kopie. Jednak po zainstalowaniu polskiej wersji blue sreeny pojawiaja sie notorycznie (co ciekawe za kazdym razem inny komunikat). O rozlaczaniu z serwerem przed koncem wyscigu nie wspomne nawet. O co chodzi?? Przypuszczam, ze ostrzezenie atari o tych rozniacych sie odczuciach z rozgrywki online na starcie gry to jakis gorzki zart:(( Chlopaki mowily prawde;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Zwiech i takie coś. Czasem nawet w menu lub podczas intro! Wczoraj grałem po kilka godzin i wszystko było ok ( tylko trzeba było szybko gre zaczynać żeby w menu tak sie nie zwiesiło). Dziś jak pojeżdżę 10 minut takie coś. Stery Driver Celanerem wywaliłem i wgrałem 2 różne wersje i bez rezultatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie same miałem jak spaliłem pamieci w karcie ^^

W TDU czy we wszystkim?

W innych grach wszystko git Ati Tool nic nie wykrywa w STALKERA kilka godzin z OC jadę. A w TDU w menu po 10s potrafi wyskoczyć. Na poprzedniej angielskiej wersji takie coś też wyskakiwało ale po godzinie grania.

Edytowane przez LudwiG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21:00, Spotkanko pod Latarnia na poludniu.. standardowe miejsce z FAQ :) http://www.ppcteam.xt.pl/

Bede rozdawal zaproszonka dlatego obecnosc obowiazkowa ;)

I cos do galeri ;) :

post-122-1175968100_thumb.jpg

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Nie wiem jak to sie stalo ale dzisiaj gralismy w 8 bez lagów. Po prostu gierka plyneła, ale po polgodzinnej jezdzie servery padly :lol:

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, jakby był jeden server to już/niedługo by korki sie zaczęły robić :)

fajnie tak sie spotykać z ludźmi ;] chyba kupie sobie tą gierkę. Jak myślicie, czy na xp 2600+@2100mhz, 512 ram, r9600pro będzie to jakoś sensownie działać na minimalnych detalach(ale natywna rozdziałka lcd)? może ktoś ma podobny sprzęt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milo sie widziec na pamiatkowym zdjeciu w niebieskim lambo:) Niestety juz nie jade:( wersja pl potrafi sie zawiesic bez powodu po godz. czego w becie nie bylo,albo bylo tylko nie mialem multi. Ech szkoda.

Edytowane przez Piet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak to sie stalo ale dzisiaj gralismy w 8 bez lagów. Po prostu gierka plyneła, ale po polgodzinnej jezdzie servery padly :lol:

dokladnie

i Foto:

Po takich screenach az nabralem checi na posciganie sie online, wlasnie sie zastanawiam na zakupem jednej sztuki ;) ... gdyby nie te narzekania co poniektórych pewnie juz bym byl na 100% zdecydowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można zrobić tak nie dopracowaną gre to ja tego nie rozumiem :-| Potrafie jeszcze zrozumieć gdyby tam jakieś zwiechy/artefakty występowały u losowych osób, a tu sie skarży prawie każda osoba, ehh....mam nadzieje że patch wyeliminuje te wszystkie problemy bo inaczej..... :damage_wall:

Ja już dziś miałem gre w ręku, ale rozmyśliłem się przed kasą i odłożyłem na półke :-|

I chyba dobrze, bo z tego co widze, to beta (na której jade) jest lepiej dopracowana niż full :mur:

Pytanie: Czy te problemy dotyczą tylko wersji PL?, czy ang też sprawia takie kłopoty (chyba tak,skoro forum atari huczy)

pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, jakby był jeden server to już/niedługo by korki sie zaczęły robić :)

fajnie tak sie spotykać z ludźmi ;] chyba kupie sobie tą gierkę. Jak myślicie, czy na xp 2600+@2100mhz, 512 ram, r9600pro będzie to jakoś sensownie działać na minimalnych detalach(ale natywna rozdziałka lcd)? może ktoś ma podobny sprzęt

Nie pytaj sie o takie rzeczy bo sie moderacja zezlosci i bedzie zle. Masz wymagania podane.

Milo sie widziec na pamiatkowym zdjeciu w niebieskim lambo:) Niestety juz nie jade:( wersja pl potrafi sie zawiesic bez powodu po godz. czego w becie nie bylo,albo bylo tylko nie mialem multi. Ech szkoda.

W wersji pl jest miejsce gdzie sie nie jezdzi bo gra sie wywala. W wersji EN tego nie zaobserwowalem.

Po takich screenach az nabralem checi na posciganie sie online, wlasnie sie zastanawiam na zakupem jednej sztuki ;) ... gdyby nie te narzekania co poniektórych pewnie juz bym byl na 100% zdecydowany.

No nie wiem czy co niektorych :) Raczej chyba kazdego, nie ma tu osoby ktora by nie miala chodz jednego problemu z ta gra :)

Pytanie: Czy te problemy dotyczą tylko wersji PL?, czy ang też sprawia takie kłopoty (chyba tak,skoro forum atari huczy)

pzd

Z EN sa praktycznie te same problemy.. procz tego jednego miejsca gdzie PL wersja sie wywala. Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem czy co niektorych :) Raczej chyba kazdego, nie ma tu osoby ktora by nie miala chodz jednego problemu z ta gra :)

Problemy z texturami, dzwiekiem, ulatnianiem sie save'ow jeszcze mozna przebolec, ale jakby mnie wywalalo z serwa co 10 min to bym chyba dostał "gula" ;] Poczekam jeszcze troche moze poprawia tryb online zeby sie dalo pojezdzic bezproblemowo chociaz godzinke bez lagow i krzaczenia serwow to wtedy zakupie oryginal ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problemy z texturami, dzwiekiem, ulatnianiem sie save'ow jeszcze mozna przebolec, ale jakby mnie wywalalo z serwa co 10 min to bym chyba dostał "gula" ;] Poczekam jeszcze troche moze poprawia tryb online zeby sie dalo pojezdzic bezproblemowo chociaz godzinke bez lagow i krzaczenia serwow to wtedy zakupie oryginal ;]

mam podobne podejście ;) może w międzyczasie i cena nieco spadnie :)

ps.

moja grafa jest chyba 'dead', więc miesiąc bez TDU jak nic :huh:

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne takie pytanie było, z góry przepraszam ale nie będę przerzucał 128 stron topicu...

W wymaganiach jest że grafa ma mieć 256mb... dlaczego tyle? Z tego co znalazłem w necie karty z serii 6600 są obsługiwane (wszystkie). Czy na gf 6600 (non gt) ze 128mb pójdzie ta gra? Ogólnie to nie gram ale jak poczytałem ten topic to mi się zachciało :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne takie pytanie było, z góry przepraszam ale nie będę przerzucał 128 stron topicu...

W wymaganiach jest że grafa ma mieć 256mb... dlaczego tyle? Z tego co znalazłem w necie karty z serii 6600 są obsługiwane (wszystkie). Czy na gf 6600 (non gt) ze 128mb pójdzie ta gra? Ogólnie to nie gram ale jak poczytałem ten topic to mi się zachciało :D

bo tyle sobie napisali :-P ludzie tutaj grali na 6600 - ale z jakim fps tego już nie wiem.... ;) wiem jedynie, że gra chodzi PŁYNNIE na r9550 czy tam 9500 - nie pamietam dokładnie ;)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
:lol2: ;)
Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi